سلام مجدد خدمت شماامسال هم مثل پارسال چند کیلویی سفارش دادم:
500 گرمی عسل مرکبات + ارده عسل ممتاز 4کیلو
اشانتیون هم آقای برزویان لطف کردند و 500گرم عـسـل کُنار خالص خام برام در نظر گرفتند که از ایشون ممنونم.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استامسال هم مثل پارسال چند کیلویی سفارش دادم:
500 گرمی عسل مرکبات + ارده عسل ممتاز 4کیلو
اشانتیون هم آقای برزویان لطف کردند و 500گرم عـسـل کُنار خالص خام برام در نظر گرفتند که از ایشون ممنونم.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است3 کیلو برای یکی از دوستان سفارش داده شد ممنون از ایشون
خواهش می کنم داداشسلام بنده امروز عسل رو دریافت کردم ممنون از شما
بسته بندی خیلی خوب و عالی
خریدتون تایید میشه دوست عزیزخرید برای بار دوم در یک هفته
یک کیلو عسل چندگیاه موم دار به شماره سفارش 306 از طریق سایت عسلکده پرداخت شد
سپاس
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استخرید برای بار دوم در یک هفته
یک کیلو عسل چندگیاه موم دار به شماره سفارش 306 از طریق سایت عسلکده پرداخت شد
سپاس
نوش جونتون دوست عزیزسلام. سفارش من رسيد. 4كيلو ارده عسل و 500گرم مركبات+500گرم عـسـل کُنار اشانتيون
كيفيت و بسته بندي مثل هميشه عالي بود. با تشكر
سلام داداش مننیم کیلو چهل گیاه سفارش داده شد هزینه واریز شد.
ممنون
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استنیم کیلو چهل گیاه سفارش داده شد هزینه واریز شد.
ممنون
نوش جونتون داداش گلمممنون از سرویس بسیار خوبتون بسته بندی در حد آمازون, کیفیت 20
خیلی خیلی متشکر دوست عزیزمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 35176000011900204363
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
سلام بسته بنده دیروز رسیددرود
مجموعا 300 گرم عسل کنار و بهارنارنج از جناب برزویان خریداری شد
خواهش می کنم دوست گرامیخیلی خیلی متشکر دوست عزیز
بی صبرانه منتظر عسل خوشمزه هستم
سلام داداش منسلام بسته بنده دیروز رسید
بسته بندی که بسیار خوب بود(یه هارد از همین پی تی خریده بودم اینطور محکم کاری نشده بود:general711
عسل ها هم، هم کنار و هم بهارنارنج از نظر طعم و عطر از گون و چند گیاه بهتر بود بنظرم، مخصوصا بهارنارنج از 3مورد باز بهتر بود و طعم و عطرش نزدیکتر بود به عسل هایی که خودمون پیدا میکنیم، البته هنوز عسل هایی که پیدا میکنیم طعم و عطر بیشتری دارند اما در کل خوب بود و اگه خریدی داشته باشم ان شاالله از بهار نارنج خواهد بود.