سلام عسل من بدستم رسید تشکر(خارشتر)
عسل خیلی خوبی هست و فروشنده هم که خیلی سریع هستند دوستان در معامله با ایشون شک نکنند
تشکر از اقای برزویان
به به به عسل
فعلا پول ندارم داداشی
اگر نه حتما مزاحمت میشم یه نیم کیلویی بزنیم به بدن
شما آپ حساب کن
پ خ شدمن پارسال عسل گون صاف نشده از ارجستان خریدم کیلویی 12 تومن. دقیقا پارسال خرداد اونجا بودم. یعنی اینقدر گرونتر شده؟! حالا من چی بخورم؟! ارزونتر چیزی نداری من مصرفم زیاده
داداش گلم اين اطلاعات رو بزاري پست اول خيلي بهتر و مفيد ترهسلام عزیز
به عنوان نمونه عسل بهار نارنج دارای رنگ شفاف و روشن است ونسبت به دیگر عسل ها رقیق تره و عطر بیشتری دارهخلاصه ای درباره انواع عسل ها :
منطقه رویش مرکبات : مازندران (ساری) و جنوب
زمان برداشت عسل : از اواسط فروردین ماه
خواص عسل مرکبات:
تقويت حافظه و انرژی زا، مقوی معده، باد شکن، مفيد برای کمبود ويتامين (سی) ضد تهوع و سم، نرم کننده سينه، برای سرما خوردگی، کاهش ورم های بدن، ضد عفونی کننده، تصفيه خون، اشتها آور، ناراحتی های صفرا، مسکن، سکسکه، کرم های روده، مفيد برای سرطان های معده.ازدياد متابوليسم پايه، پيشگيری از انواع سرطان ها، کاهش کلسترول، ضد باکتری و قارچ
منطقه رویش خارشتر : ارتفاعات کوهای گلیل( ریچان و دره بردر)
زمان برداشت عسل : از اواسط تابستان مرداد ماه
خواص عسل خارشتر:
برای ناراحتي هاي روده مفيد است، ضد باکتری و قارچ ، تقویت کننده معده
برای پانسمان زخم های بستر مفید است و برای بیماران دیابتی وقندی
منطقه رویش گیاه گون : ارتفاعات کوهای گلیل
زمان برداشت عسل : از اوایل تابستان تیر ماه
خواص عسل گون:
مقوی مغز و اعصاب و انرژی زا و تقویت کننده حافظه ، برای کم خونی مفید است،خواب آور، تقویت کننده معده، ملین، مفید برای زخم های چشم و دردهای چشم، ورم ملتحمه چشم، برای خشونت سینه و حلق و حنجره، مفید برای گرفتگی صدا، تقویت روده ، درد کلیه، مثانه ، مجاری ادراری.
منطقه رویش گیاه آویشن:دامنه های کوه سالوک
زمان برداشت عسل:از اوایل فصل تابستان تا مرداد
عسل آویشن:
مقوی مغز و اعصاب و ،مفید برای عادت های ماهیانه دردناک، برای دردهای شکمی و روده مفید است. برای سرفه و گلو درد و برای دیابت بی مزه مفید است، تقویت کننده حافظه و انرژی زا، برای عفونت های عمومی بدن نافع است،برای پانسمان زخم های بستر مفید است و ترمیم کننده زخم های معده.
در ضمن تمام عسل ها با توجه به منطقه برداشت دارای طعم و مزه و رنگ خاصی می باشند
پ.خ شد
مژده ای منتظران ماه خدا امده است / ماه شبهای مناجات و دعا امده است
ماه دلدادگی بنده به معبود رسید / بر سر سفره شاهانه گدا امده است . . .
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه مهمانی خدا، ماه بارش رحمت الهی، ماه بهار قرآن را به شما دوستان تبریک عرض می نماییم.
سلام سوال جالبی پرسیدی و من در جوابت باید بگمسلام رفیق
دلیل اینکه قیمت عسل بهار نارنج شما از یکی دو فروشندهی دیگه پایین تره چیه؟ در صورتی که قیمت عسل های دیگه تون کمی بالاتره
داداش گلم اين اطلاعات رو بزاري پست اول خيلي بهتر و مفيد تره
با اجازه برادر برزوییان عزیز من 5تا 300 گرمی سفارش دادم ک ایشالا فردا صبح واسشون واریز میشهباشه مرد ،مهد تمدن آریایی (شوش)
اولین فرصت ویرایش میکنم تو پست اول قرار میدم
بازم سپاس
داداش عسل هاتون آماده شده فردا در اولین فرصت ارسال میشهبا اجازه برادر برزوییان عزیز من 5تا 300 گرمی سفارش دادم ک ایشالا فردا صبح واسشون واریز میشه
ممنون از این رفتار شایسته و حسن نیتتون
ایشالا عسل ها برسه بزنیم ب بدن واسه سحری
دو کیلو عسل (گون و بهارنارنج) سفارش داده شد
داداش عسل ها ی شما هم آماده شه فردا در اولین فرصت ارسال میشهبا سلام
87 هزار تومان واریز شد برای 475 اویشن 475 گون 475 خارشتر و 475 بهارنازنج موم دار
مشخصات واریز هم پ م شد براتون
با اجازه برادر برزوییان عزیز من 5تا 300 گرمی سفارش دادم ک ایشالا فردا صبح واسشون واریز میشه
ممنون از این رفتار شایسته و حسن نیتتون
ایشالا عسل ها برسه بزنیم ب بدن واسه سحری
دو کیلو عسل (گون و بهارنارنج) سفارش داده شد
87 هزار تومان واریز شد برای 475 اویشن 475 گون 475 خارشتر و 475 بهارنازنج موم دار
مشخصات واریز هم پ م شد براتون
ممنون
فقط این موم عسل هاتون پارافین که نداره ؟ چون جایی خوانده بودم که موم عسل رو بعضی ها از مخلوط پارافین و موم طبیعی درست می کنند که زیان اوره
سلام
حالا که تا 2 کیلو ارسالش رایگانه، عسل شما هم دوست دارم امتحان کنم
شرایط ارسال 1 کیلو عسل گون و 1 کیلو عسل بهارنارنج برای تهران میخوام.
آقا فقط خدا وکیلی، زنبور ها فقط از شهد گل تغذیه کردند یا چیزهایی مثل شکر یا شیره هم به خوردشون داده شده؟
شما به من لطف داریدايشالا ك زود برسه دستمون بزنيم ب بدن
با سپاس فراوان از رفيق خوبم آقاي برزوييان
جزئیات ارسال پ . خ شدعسل بهار نارنج دو کیلوش با هزینه ارسال واسه تهران چند میشه؟