- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
ممنون واریز شد.
لطفا یک کیلو اویشن + 250 گرم از همون بهار نارنج صاف نکرده که میگید خاصیت ش بیشتره
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 35176000011900406375
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
خوشحالم شما هم راضی بودید دوست عزیزبا سلام و تشکر فراوان خدمت جناب برزوئیان عزیز
عسل امروز به دستم رسید : ( عسل بهارنارنج )
ارسال به موقع و سریع
بسته بندی خوب و ایمن
در مورد خود عسل هم میتونم بگم که واقعا ناب و عالی بود و از خریدم بسیار خرسندم
و لحظه شماری میکنم برای تجربه طعمهای دیگر عسلها
سلام داداش مندرود بر شما
چندوقت پیش یک کیلو و نیم عسل از جناب برزویان برای یکی از اقوام به عنوان هدیه خریداری شد. طعم و کیفیت هم مثل همیشه خوب بود.
یک پیشنهاد هم داشتم، جناب برزویان اگر امکان داره در داخل سایت قابلیتی رو در نظر بگیرید که اگر خواستیم برای کسی عسل کادو بدیم یا براش بفرستیم، بسته بندی مناسب و قشنگی رو بشه انتخاب کرد تا در کنار طعم و کیفیت خوب عسلهاتون، بسته بندی شکیل و کادو مانند هم داشته باشم. (حتی اگر شده با اضافه قیمت برای بسته بندی و یا کاوپیچی ؛-))
به بقیه دوستان هم پیشنهاد داشتم که عسل رو به عنوان هدیه انتخاب کنند که هم مقویه و هم کام دوستان و آشنایان رو شیرین میکنه.
با سپاس
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام مجدد
8 کیلو کنار خالص
فقط قوربون دستت متل همیشه خوب بسته بندی کن
بنده تا الان عسل سیاه ندیدمجناب برزویان من چند باری از شما عسل گرفتم که واقعا عالی بوده
چند روز پیش تو یکی از قنادیهای سمت پاسدارن عسلی گذاشته بود به نام عسل سیاه من فقط از نوشتهاش همینو متوجه شدم که محصول المان بود خواستم از شما بپرسم همچین عسلی هست واگر جواب مثبت به چه دردی میخوره
پ.خ شد خدمتتونسلام دوست عزیز
درخواست رو طی پیام خصوصی براتون ارسال کردم لطفا پاسخ رو برام بفرستید
سلام داداش منبا سلام خرید بنده شامل عسل بهار نارنج ، کنار خالص ، اسطخدوس ، گشنیز هر کدام یک کیلو واشانتیون هم چند گیاه یک کیلو انجام شد.
ان شا اله به زودی توسط دوست عزیزمون مثل همیشه با بسته بندی خوبشون ارسال میشه
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام خرید بنده شامل عسل بهار نارنج ، کنار خالص ، اسطخدوس ، گشنیز هر کدام یک کیلو واشانتیون هم چند گیاه یک کیلو انجام شد.
ان شا اله به زودی توسط دوست عزیزمون مثل همیشه با بسته بندی خوبشون ارسال میشه
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام
خرید مجموعا 4 کیلو عسل شامل بهارنارنج ، چند گیاه ، خارشتر خام ، کنار خالص ، گون همراه با اشانتیونها انجام شد .
ودفع اول هست از ایشون خرید دارم انشالا کیفیت ها به حدی بالا و نامبر وان باشد که دفعات بعدی خرید های بیشتری ثبت کنم
با تشکر