سلام داداش منخرید 1 کیلو عسل گون با موم از اقای برزویان امیدوارم خوب باشه
بله گرده گل براشت امسال موجود استجناب برزویان گرده گل هم موجود دارید؟سوال کردن دوستان از بنده
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استخرید 1 کیلو عسل گون با موم از اقای برزویان امیدوارم خوب باشه
خرید 1 کیلو عسل بهارنارنج با موم+اشانتیون عسل مرکبات
سلام داداش منبازم تا بعدظهر خبر قطعي رو بهتون ميدم اقاي برزويان عزيز
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استیک کیلو عسل بهار نارنج خریداری کردم و پولش رو انلاین ریختم
این خرید سوم من هستش
اشانتیونش هم تو توضیحات نوشتم (چند گیاه)
ممنون از جناب برزویان
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استخرید 1 کیلو عسل بهارنارنج با موم+اشانتیون عسل مرکبات
پ.خ شد دوست عزیزسلام دوست عزیز و روزتون خوش . عسل آویشن خام هم موجود دارید و قیمت رو لطف بفرمایید .
من به خاطر پوستم دکتر رفتم و دکتر عسل رو برای پوستم پیشنهاد کردن . اینجا دیدم شما عسل های مختلفی دارید الان به درستی نمیدونم کدوم عسل واسه ترمیم پوست من مناسب تر هست . ممنون میشم اگر شما اطلاعی دارید در اختیار من هم بذارید . با تشکر .
نیم کیلو عسل آویشن به همراه عسل بهارنارنج خریداری شد . ممنون از شما دوست عزیزپ.خ شد دوست عزیز
بازم امری داشتین من در خدمتم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استنیم کیلو عسل آویشن به همراه عسل بهارنارنج خریداری شد . ممنون از شما دوست عزیز
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استنیم کیلو عسل ممتاز + نیم کیلو عسل اویشن + نیم کیلو عسل گشنیز سفارش داده شد. 150 گرم هم محبت کردند اشانتیون دادند
ممنون