- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
سلام داداش منمرسی آقای برزویان. عسلها رسید و مثل دفعه قبل یکی از یکی خوش عطر و طعم تر. متشکرم.
خوشحالم این بار هم از سفارشتون راضی بودین
بازم امری داشتین من در خدمتم
سلام داداش منمرسی آقای برزویان. عسلها رسید و مثل دفعه قبل یکی از یکی خوش عطر و طعم تر. متشکرم.
سلام دوست عزیزسلام
عسل سفارش داده شده به دستم رسید.
من خیلی عسل شناس نیستم ولی به محض باز کردن درب عسل، بوی عسل تا شعاع حدود نیم متر پخش شد که برام خیلی جالب بود.
همچنین بوی خاصی که من تا به حال از هیچ عسلی استشمام نکرده بودم.
ممنون از آقای برزویان.
خوشحالم راضی بودید دوست عزیزرسید دستم .عالی مثل همیشه
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزسلام دوست عزیز یه زمان هدیه و اشانتیون میدادین
هنوزم برقراره؟؟الان برا 4 کیلو سفارش بدیم اشانتیون چی میگیریم؟؟
واریز و خریدتون تائید میشهمجدد یک سفارش ارسال کردم.
ممنون از کیفیت عالی عسل ها.
سپاس از شما دوست عزیزسلام.
دوستانی که عسل میگیرن حتما برا یک بار هم که شده عسل رو با کره بادام زمینی امتحان کنن.
البته مارک ایرانی به درد نمیخوره ، من American Green در قرمز استفاده میکنم ، این چند ساله که کره بادام زمینی با عسل میخورم دیگه خامه و ... رفته کنار ...
البته ممکنه خیلیا هم استفاده بکنن ، فقط خواستم تجربم رو اینجا بگم ...
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استمجدد یک سفارش ارسال کردم.
ممنون از کیفیت عالی عسل ها.
سلام داداش منبا سلام و درود بر دوست گرامی
اقای برزویان خلاصه که توی محل کار من همه علاقه مند به عسل های شما شدن . هر روز هم بیشتر میشن . دستت درد نکنه حلالت باشه .
من مجدد 9 کیلو کنار می خواهم خداییش که این کنار خیلی عالیه .
1 ا شتانیون هم از اون سر پولکی به ما بده ممنونم .
اصغری
بسته شما به امید خدا برای فردا آماده و ارسال می شود .نیم کیلو عسل از دوست عزیزمون خریداری شد البته خرید دوم هست
با تشکر از اقای بروزیان
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استنیم کیلو عسل از دوست عزیزمون خریداری شد البته خرید دوم هست
با تشکر از اقای بروزیان
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبا سلام و درود بر دوست گرامی
اقای برزویان خلاصه که توی محل کار من همه علاقه مند به عسل های شما شدن . هر روز هم بیشتر میشن . دستت درد نکنه حلالت باشه .
من مجدد 9 کیلو کنار می خواهم خداییش که این کنار خیلی عالیه .
1 ا شتانیون هم از اون سر پولکی به ما بده ممنونم .
اصغری