سه شنبه سفارش دادم و امروز صبح شنبه به دستم رسید، بسته بندی بسیار خوب و محکم بود
وزن عسلها دقیقاً به همان اندازه سفارش داده شده و 50 گرم بیشتر بود، چهار نمونه از عسلها
از جمله چند گیاه، کنار، بهار نارنج و اسطوخودوس رو تست کردم که بسیار عالی بود و از میان این
4 نمونه طعم بهارنارنج بسیار مطبوع بود و بوی اون پس از گذشت 10 ساعت هنوز توی دهانم بود
و با خوردن اسطوخودوس گلوی من بعد از چند دقیقه شروع به سوزش کرد که نشان دهنده مواد
و ترکیبات ضدعفونی و میکروب کش این گیاه در عسل هست. چند گیاه و کنار هم ویژگیها و رنگ
متفاوتی دارند که توی عکسی که گرفتم میتونید این تفاوت رو مشاهده کنید. به خاطر تاریکی
کنتراست و نور این عکسها رو کمی بیشتر کردم تا بهتر مشخص باشه و بک گراند رو هم حذف
کردم.
مشاهده پیوست 975171
مشاهده پیوست 975175
یک فایل ورد هم آماده کردم که خواص عسلها رو در قالب جدول نشان میده، این فایل از روی برگه ای
که به همراه عسل ها فرستاده شده آماده کردم، بعضی از خواص ممکنه با هم یکی باشن، اگه
ایرادی پیدا کردید یا بعضی خواص مشابه بودند و نیاز به ادغام کردن داشتند و یا خواص عسل دیگری
رو اضافه کردید، لطفاً بعد از ویرایش در همین تاپیک مجدداً ارسال کنید تا بقیه هم استفاده کنند. یا
اگه توانستید به صورت نمودار در بیارید تا تشابهات و خواص یکتای هر محصول بهتر مشخص بشه.
http://s8.picofile.com/file/8274447492/honey.docx.html