- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خدا رو شکر بسته شما نیز سالم به دستتون رسید
بسته منم امروز رسید . بسته بندی مناسب و عسلهای با کیفیت عالیمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 351769529400002320044119
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
سپاس دوست عزیزبسته منم امروز رسید . بسته بندی مناسب و عسلهای با کیفیت عالی
انشالله در ادامه راهتون همینجوری مشتری مداری و کیفیت هدف اصلی کارتون قرار بدید
باتشکر
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزسلام
عزیز عسل دست نخورده(منظورم با مومشه)
عسل بهار نارنج
برای بار اول یه کیلو میخام
مشخصات پرداختو برام بفرستید :general105:
واریزتون تایید میشه دوست عزیزبرای سفارش دوم 4 کیلو عسل به جناب برزویان سفارش داده ام
سلام دوست عزیزسلام. خواستم تشکر کنم برای عسل با کیفیت. دیروز به دستم رسید (همکارم که کاربر پرشین تولزه سفارش داد برای منم گرفت) ما 5-6 نفر همکار هستیم که عاشق عسل هستیم و معمولا اینطوری عمل می کردیم که از یه فروشنده عمسل نمونه میگیریم میدیم آنالیز بشه و اگر خوب بود مقدار بیشتری می خریم. عسلی که از شما گرفتیم واقعا جزو چند مورد نادر عسلی بسیار خوبی هست که تا حالا گرفتیم و خب تنوع زیادی هم داره. ما هر کدوممون سالی دست کم 12 کیلو عسل می خریم که فکر میکنم نظر همه همکاران این باشه که از شما سفارش بدیم فقط یه انتقاد داریم. ما خیلی دوست داریم که عسل را روی قاب چوبی بخریم که البته می تونیم با بسته بندی در قوطی شما کنار بیایم فقط انتقاد ما اینه که شما در وزن کردن عسل وزن قوطی در نظر نمی گیرید. می دونیم که شما در ازاء هر 1 کیلو خرید 150 گرم عسل رایگان ارسال می کنید ولی ما بعنوان مشتری که مصرفمون هم کم نیست توی معادلات ذهنی خودمون میانگین می گیریم به هرحال عسل خوب قیمتش کم نیست. با وزن نکردن قوطی 50-60 گرم از اون اشانتیون که زحمت می کشید ضایع میشه. اگر مورد هم مد نظر داشته باشید ما مشتری دائمی شما خواهیم بود. امیدواریم این انتقاد بعنوان ایراد گرفتن بی مورد ندونید و در جهت بهبود خدماتتون در نظر بگیرید.
خوشحالم اینبار هم راضی بودید داداش منسلام، امروز بسته من هم رسید، مثل همیشه بسته بندی عالی، کیفیت از همیشه بهتر :general406:
خیلی خیلی ممنون
شاد باشید
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استبرای سفارش دوم 4 کیلو عسل به جناب برزویان سفارش داده ام
سلام داداش منمن هم روز دوشنبه مقدار 1.5 کیلو گرم عسل بهارنارنج سفارش دادم که قرار بود پست بشه اما با توجه به شرایط کاری ایشون و از طرفی عجله من برای دریافت، از طریق اتوبوس ارسال کردن و لطف هم کردن مقدار 200 گرم عسل چند گیاه به عنوان اشانتیون ارسال کردن. کیفیت عسل ها عالیه. به شخصه چند گیاه رو به بهار نارنج ترجیح میدم و اگر قبل از خرید، چند گیاه رو تست میکردم، به جای بهارنارنج، چند گیاه خریداری میکردم؛ نظر خونواده هم همین بود. بسته بندی هم که واقعاٌ عالی بود، و حتی اگر از طرف FAO از طریق هواپیما به مناطق جنگ زده هم انداخته میشد چیزیش نمی شد. از جناب برزویان تشکر می کنم و آرزوی طول عمر و سلامتی براشون دارم.
در ضمن در عکس زیر، لیبل روی ظرف ها رو خودم موقع کندن چسب روش، ناخواسته کندم: