- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
سلام دوست عزیزسلام عزیز
میشه لطفا کمک کنید...
من نیاز به مقدار خیلی کمی موم زنبور عسل طبیعی یا همون beezwax دارم خیلی کم شاید به اندازه یه قوطی کوچک و چون اکثر زنبورداران موم مصنوعی قرار میدن و زنبورداران دیگه هم حاضر نیستن معمولا این موم طبیعی رو بدن...شما میتونید کمک کنید؟ من برای استفاده دارویی میخوام
فکر کنم بره موم با این موم که من میگم تفاوت داره نه؟
منظور من موم داخل این عکس هست. منتهی از نوع ۱۰۰٪ ساخت خود زنبور.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استیک کیلو عسل از جناب برزویان عزیز خریداری شده است و منتظر ارسال هستیم
البته اینم اضافه کنم که خرید اول هست و با اینحال با توجه به تعریف دیگر خریدران و سابقه خوب ایشون امید زیادی به کیفیت بالای محصول داریم.
سلام داداش منبسته من رسید - بهار نارنج که خوب بود اونیکی رو هنوز تست نکردم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استضمن تشکر از جناب برزویان
یک کیلو عسل اسطوخودوس
یک کیلو عسل چند گیاه
از ایشان خریداری شد ، منتظر ارسال
7 کیلو عسل از آقای برزویان خریداری شده بود که امروز رسید. سپاس از آقای برزویانمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری دوست عزیز آقای علیزاده به شرح زیر است
کد رهگیری : 351769623300002820535127
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
سلام دوست عزیز7 کیلو عسل از آقای برزویان خریداری شده بود که امروز رسید. سپاس از آقای برزویان
خسته نباشید قربان یه سوال داشتم وقتی شما یه مدل عسل مثلا خارشتر برای فروش اماده میکنید به چه صورت زنبور عسل فقط اون یه مدل گیاه رو مصرف میکنه و فقط عسل خارشتر میده یعنی هیچ گل دیگه ای نمیخوره فقط از اون گل مصرف میکنه تو دشتی که همه مدل گلی هست و در اصل باید همه عسلها فقط چند گیاه باشن امیدوارم منظورم رو رسونده باشم با تشکر منتظره جواب جنابعالی هستم
پ.خ شد خدمتتون
بازم امری داشتین من در خدمتم
سلام دوست عزیزمن اولین بار سه چهار سال پیش بود این تاپیک شما رو دیدم. تا حالا سه چهارباری میخواستم خرید کنم ولی همیشه دقیقا همین سوال که این دوستمون پرسیدن برام به وجود اومد. الان از اینجا رد میشدم اتفاقی دیدم من هم مشتاق شدم جواب این سوال رو بدونم