- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
پ.خ شد خدمتتون دوست عزیزسلام من برای پدرم عسل میخوام که البته ایشون دیابتی هستن. میخواستم بهترین عسلتون رو بهم معرفی کنید که 3 کیلو خریداری کنم. طبیعی بودن عسل بسیار مهم و حیاتیه چون چند باری واکنش بدی نشون دادن ایشون و مدتهاست دیگه عسل نمیخورن. فقط یه بار که از تایلند براش عسل آوردم بسیار طبیعی بود و استفاده میکردن. لطف میکنید جوابمو بدید. تشکر
سلام خدمت شماسلام خدمت شما دوست عزیز
ایا عسل وحشی هم دارید؟
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام
بعد از یکسال دلمون تنگ شد برای محصولات خوبتون برگشتیم.
موارد زیر از حدمتتون درخواست داشتم:
1-عـسـل کُنار خالص خام نیم کیلو
2-عـسـل اسطوخدوس صاف نیم کیلو
3-صاف مـمـتـاز نیم کیلو
4-عسل چند گیاه نیم کیلو
سلاممرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری :351769702200002450000127
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
سلام دوست عزیزسلام
سفارش من رسید. در بسته خوب، محکم و در سلامت کامل.
طعم و تجربه از عسل و محصولاتی شبیه عسل مثلا قهوه کاملا سلیقه ای هست.
تجربه (بر حسب سلیقه خودم) از عسلهای خوب آقای برزویان عزیز با شما دوستان درمیان میذارم:
عسل ممتاز: حال و هوای عطرگل و گیاه و طبیعت همراه شیرینی عسل (شیرینی 5 از 10) با حس خنکی در اولین چشیدن در دهان
عسل کنار خام: طعم شیرین گیرا (شیرینی 8 از 10) با حس گرم در اولین چشیدن در دهان
عسل اسطوخودوس: طعم شیرین (شیرینی 7 از 10) با حس اولیه سرد و در ادامه گرم در اولین چشیدن در دهان
عسل چندگیاه : طعم شیرینی گیرای عمیق (شیرینی 6 از 10) حس خنکی تقریبا در اولین چشیدن در دهان
عسل گشنیز: طعم شیرین (شیرینی 5 از 10) حال و هوای گل و گیاه و طبیعت . حس گرمی در اولین چشیدن در دهان
* حال و هوای گل و گیاه و طبیعت منظورم این هست که حس طعم آمیخته گیاه تجربه میکنم
همه عسلها خیلی عالی و خوب . حالا برحسب سلیقه خودمون میتونیم بترتیب اولویت ها چیدمانهای مختلف داشته باشیم.
از جناب برزویان عزیز بابت عسل خوب و با کیفیتشون همچنین آماده سازی و ارسال سریع ممنون هستم
سلام دوست بزرگوار4 کیلو عسل سفارش آخر ما با 600 گرم اشانتیون مثل همیشه عالی و به موقع به دستمون رسید.
جمع سفارشات ما از ابتدا تا الان 60 کیلوگرم
با تشکر از آقای برزویان
مشاهده پیوست 1064835
سلام دوست عزیزسلام و تبریک سال جدید
زحمت دارم برای ارسال 5 کیلو عسل بهار نارنج در 5 ظرف یک کیلویی لطفا
اشانتیون ها هم لطفا بهار نارنج باشه و اونم در 5 ظرف جداگانه چون برای 5 نفر دارم سفارش میدم
هزینه با تخفیف را بفرمایید،عیدی ما هم فراموش نشه