komiser185
Registered User
تشکرمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 351769729800005200037127
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
بسته رسید
مثل همیشه عالی
تشکرمرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 351769729800005200037127
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا <<< مراجعه کنید
سلام دوست عزیزتشکر
بسته رسید
مثل همیشه عالی
این عسل ها از آقای برزویان خریداری شد که همگی عالی و طبیعی بودسلام،بنده اینا رو میخوام
نیم کیلویی آویشن با موم
نیم کیلویی گون با موم
نیک کیلویی گشنیز با موم
نیم کیلویی چند گیاه با موم
نیم کیلویی عسل کنار با موم
سلام داداش مناین عسل ها از آقای برزویان خریداری شد که همگی عالی و طبیعی بود
اصلا مدت ها بود بودی عسل رو نفهمیده بودم تا در عسل کنار رو باز کردم تست کنم بوی عسل خورد به بینیم حال کردم خیلی خوب بود خیلییییی:general410:
مومش هم که عالی بود تا گذاشتم تو دهانم آب شد
.
قطعا سری بعد هم از آقای برزویان خرید میکنم و پیشنهاد میشه شما هم از ایشون خرید کنید...
.
ممنون آقای برزویان:general601::general601::general601:
سلام دوست عزیزژل رویال خالص ندارید؟
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
پ.خ شدسلام جناب برزویان
ببخشید بی زحمت میشه فرق عسل خام رو با صاف و موم دار به من بگید
میدونم عسل خام حالت نیمه جامد داره میخوام بدونم چه کاری روش انجام میشه؟
صاف یعنی فقط مومش رو میگیرید دیگه ؟
ممنون میشم چون میخواستم سری بعد صاف و خام بگیرم میخواستم فرقشو بدونم
خیلی ممنون
سلامسلام
لطفا پیغام خصوصی خود را چک بفرمایید
سلام دوست عزیزسلام عزیز
من از یه زنبورداری..در استان آذربایجان...دیدم قیمتشون پایینه با اینکه ادعا داشتن که عسل خالص تولید میکنن...بعد که در مورد پایین بودن قیمت سوال کردم و گفتم عسلی که شکر به زنبور ها داده نشده چرا اینقدر ارزونه ایشون این جواب رو دادن :
ادعای شکر ندادن برای کندو داری با کندوهای زیاد کمی دور از ذهنه. تو فصل سرما که دیگه گل و گیاه تو دشت کمه، همه شکر میدن و اگر این کار رو نکنی زنبور یا از عسل های کندو استفاده میکنه یا میمیره. اگه با انصاف باشی کمتر شکر میدی و این کم دادن رو با جابجا کردن کندوها به جاهایی مثل شمال کشور که هنوز گیاه هست میشه جبران کرد. ( ما اینکار رو میکنیم یعنی کندوها رو جابجا میکنیم و کمتر شکر میدیم) البته یه جور هم میشه و اون اینه که به جای شکر ، به زنبور عسل بدی. که نتیجه خوبی داره
من عینا کپی کردم...میخواستم در این مورد از شما سوال کنم . فقط خواهشا همینجا پاسخ بدید دوستان هم ببینن ممنون میشم.
خواستم ببنم ایشون چقدر واقعیت رو میگن و شما چیکار میکنید.
و اگر اینجوره داستان عسل های کیلویی ۲۰۰ هزار تومن و کیلویی ۱۰۰ هزار تومن چیه. فقط سود جوییه؟
سلامببخشید من میتونیم نیم کیلو عسل خریداری کنم؟ اولین بارم هست باید از سایت سفارش بدم؟ ممنون.