- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
خواهش می کنم دوست عزیزعسل های من هم رسید
خیلی ممنون از جناب برزویان به خاطر ارسال سریع و بسته بندی عالی ، انشاالله بعد از تست عسل نظرم رو بابت عسل ها هم میگم
عسل ها عالی بودن دستت درد نکنه عجب عطر وطعمی داشتن ، چند گیاه رو به محضی که بو کردم منو برد به بیش از بیست سال پیش که پدرم با چند تا ازدوستاش کندو داشتن وعسل می آورد برامون خیلی خوشم اومد از چندگیاه ، فقط یه سوال هم داشتم آیا زمانی که درب ظرف عسل مدتی باز باشه عطر عسل کمتر میشه نسبت به زمانی که بعد از مدتی که بسته بوده تازه بازش میکنیم؟خواهش می کنم دوست عزیز
امیدوارم از عسلها نیز راضی باشید .
سلام دوست عزیزعسل ها عالی بودن دستت درد نکنه عجب عطر وطعمی داشتن ، چند گیاه رو به محضی که بو کردم منو برد به بیش از بیست سال پیش که پدرم با چند تا ازدوستاش کندو داشتن وعسل می آورد برامون خیلی خوشم اومد از چندگیاه ، فقط یه سوال هم داشتم آیا زمانی که درب ظرف عسل مدتی باز باشه عطر عسل کمتر میشه نسبت به زمانی که بعد از مدتی که بسته بوده تازه بازش میکنیم؟
عسل ها انقدر خوش عطر هستن که هر از چند گاهی فقط میرم در بهارنارنج رو بر میدارم و بو می کنم و لذت می برم حیفم میاد زیاد بخورم تموم بشه ، مشتری داﺋمتون شدم واقعا دستت درد نکنه آقای برزویانسلام دوست عزیز
پ.خ شد خدمتتون
سلام دوست عزیزعسل ها انقدر خوش عطر هستن که هر از چند گاهی فقط میرم در بهارنارنج رو بر میدارم و بو می کنم و لذت می برم حیفم میاد زیاد بخورم تموم بشه ، مشتری داﺋمتون شدم واقعا دستت درد نکنه آقای برزویان
سلام دوست عزیزسلام جناب برزویان حدود ساکاروز عسل های موجود چقدر هست؟ ممنون
سلام . اگر ممکنه برای منم ارسال بفرماییدسلام دوست عزیز
پ.خ شد
بازم امری داشتین من در خدمتم
سلام دوست عزیزسلام . اگر ممکنه برای منم ارسال بفرمایید