پ.خ شد خدمتتونبا سلام...داداشم دیابت داره میتونه از عسلای شما استفاده کنه؟
خواهش میکنم داداش
برای شما هم پ.خ شدعسل ساده هم دارید؟
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000011111472704با سلام 2 کیلو اویشن و 2 کیلو استخدوس موم دار خریداری شد
نوش جونتون داداش منعسل موم داره بهار نارج رو گرفتم امروز.به قدری کیفیتش بالا بود هر کی خورد حال کرد.ممنون
پ.خ شد خدمتتون داداش منچند تا سوال:
بهترین و مرغوب ترین و خوشمزه ترین عسل تون چیه؟
اول واسه امتحات میخوام،کمترین مقداری که میشه بفرستید چقدره؟
قیمتش چقدر میشه؟
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
داداش براتون پ.خ شدسلام دوست عزیزم.
یک کیلو عسل آویشن میخواستم،
من از یک داروی گیاهی نیز استفاده میکنم که ترجیحا بهتره با عسل مخلوط بشه شما چه نوعی پیشنهاد میدی؟
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858005911111479774از دوست عزیزمون آویشن و اسطوخدوس خریداری شد.
با تشکر.
پ.خ شد خدمتتونارده عسل برای چی هست توضیح میدین؟
داداش خریدتون تایید میشهسلام بر جناب برزویان عزیز . آقا عسل شما تکه . من نابود کیفیتت عسلتون هستم . براتون پیغام خصوصی هم فرستادم در مورد یک سفارش تازه فقط گفتم اگر اینجا نگم که شما کارتون خیلی درسته کم لطفی
آقا من میخواستم این موارد رو سفارش بدم :
2 عدد ارده عسل مـــمــتـــاز 900 گرمی
2 عدد یک کیلویی آویشن ( یعنی 2 کیلو ) اما جدا از هم - بالائی هم به همین صورت
هزینش هم به حسابتون واریز شد
پ.خ شد خدمتتونراستی ارده عسل و گرده گل به چه دردی میخورن ؟
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000011111484401درود
دوستان عزیز 1 کیلو آویشن به علاوه مقداری اسطخدوس و بهارنارج و گون خریداری شد
سپاس از ایشان
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000011111484292سلام. وقت شما به خیر.
من با دیدن علاقه شما به کارتان که از کامنت های دوستان مشخص میشود به صفحه شما علاقمند شدم.
چند سوال:
۱. عسل ممتاز چه فرقی با باقی عسلها دارد؟
۲. ارده عسل همان ارده شیره معروف است که جای شیره از عسل استفاده شده است؟ چه عسلی با ارده مخلوط میشود؟
۳. بطور کلی منهای ذائقه مشتری عسل صاف بهتر و با خاصیت تر است یا عسل خام؟ عسل خام همون عسل از موم جدا نشده است؟
۴. خوشمزه ترین عسلتون کدوم عسله؟
از اینکه انشالله وقت میگذارید و به سوالات زیادم پاسخ میدهید ممنونم.
موفق باشید.
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000911111484323سلام بر جناب برزویان عزیز . آقا عسل شما تکه . من نابود کیفیتت عسلتون هستم . براتون پیغام خصوصی هم فرستادم در مورد یک سفارش تازه فقط گفتم اگر اینجا نگم که شما کارتون خیلی درسته کم لطفی
آقا من میخواستم این موارد رو سفارش بدم :
2 عدد ارده عسل مـــمــتـــاز 900 گرمی
2 عدد یک کیلویی آویشن ( یعنی 2 کیلو ) اما جدا از هم - بالائی هم به همین صورت
هزینش هم به حسابتون واریز شد
برای شما هم مجدد پ.خ شدسلام
شرایط و قیمت وزنهای مختلف رو لطفا برام بفرستید