چند ساله به PT فقط برای خرید عسل از آقای برزویان سر می زنم .... تا الان هم نه به ایشون امتیاز دادم نه کامنت گذاشتم !!!! ((( چه خبره... اینهمه امتیاز و کامنت داری دیگه ... میخوای چیکار ؟!؟!؟!؟ )))...... بعد از 5 سال خرید از ایشون برای اولین بار کامنت میزارم :
خریدار عسل از 24 شهرویور 1396.... بیشتر از 40 کیلو عسل برای مصرف شخصی از ایشون خرید کردم توی این مدت ... و هنوزم به نظرم محصول ایشون قابل اعتماد هست.
من و پدرم دیابت داریم ... پسر من هم سابقه بیماری پوستی ویتیلیگو ( برص ) رو داره ... به کاغذهای تشریح عسل و جواب های آزمایشگاههای ضمیمه شده اعتماد کردیم ( البته هیچوقت خودمون عسل رو آزمایشکاه نبردیم )............ ولی با توجه به نوع مصرف و حجم استفاده ای که داریم ... تا الان عسلهای برزویان رو بهترین دیدم ... موارد دیگه ای هم با اختلاف قیمت بالاتر تجربه کردم .. ولی همچنان محصولات آقای برزویان رو بنا به (اول) کیفیت و بعد قیمت ترجیح میدم.
آقای برزویان ... سالهاست که از شما خرید میکنم . و با شعار ( پس از مصرف پس گرفته میشود ) ، جذب شما شدم . به شما بابت نتایج آزمایشهاتون اعتماد کردم والبته عسلهای معطر و خوبی هم تحویل گرفتم.
امیدوارم .. همچنان کیفیت محصولاتتون رو خوب نگه دارید و بلکه بهتر کنید ( نمی دونم عسل بهتر چطوری میشه !!! و چه فرقی داره !!! ) ... و قاطعانه به عنوان یه تولید کننده ایرانی می گم : محصول درجه یک ایرانی ، هرچند با قیمت بالاتر ، باعث اعتماد ، فروش بیشتر و افتخار خواهد بود ... موفق باشید
راستی ... آقا عسل ممتاز با چند گیاه چه فرقی داره ؟ (( تعریف جفتشون که یکیه !!!! ))