پ.خ شدوقتشه که به طور مستقیم وب سایت و فروشگاه انلاین و اختصاصی خودتون رو به راه بیاندازید
http://forum.persiantools.com/threa...ید-ترین-متد-ها-شروع-از-200-هزار-تومان.520295/
پ.خ شد خدمتتونعسل زنجبیل دارید ؟
نوش جونتون داداش من خوشحالم باب میل شما هم واقع شدهعسلهای بنده خیلی وقته رسیده ولی به دلیل مشکلاتی وقت نشد فیدبک بذارم..
بنده از خریدم کاملا رضایت دارم و از ایشون باز هم خرید خواهم کرد....
ممنونم..
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000011111650899بعد از رسیدن نمونه های عسل در بسته های کوچک، تقریبا از همه موارد نیم کیلو سفارش داده شد و مبلغ واریز گردید. دوستان بعد از رسیدن گرده گل یک سیر مطالب مهم در این زمینه خدمتتون عنوان خواهم کرد. جناب برزویان هم لطف بسیاری نسبت به بنده دارند که شرمنده محبت ایشون شدم. موارد سفارش:
عسل خارشتر: نیم کیلو
عسل بهارنارنج: نیم کیلو
عسل آویشن: نیم کیلو
عسل ممتاز: نیم کیلو
عسل ممتاز : 150 گرم
عسل خارشتر: 150 گرم
گرده گل: 100 گرم
پ.خ شد
پ.خ شد
پ.خ شد خدمتتون
نوش جونتون داداش من خوشحالم باب میل شما هم واقع شده
بازم امری داشتن من در خدمتم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000011111650899
چیزی پخ نشده ها
پ.خ شد خدمتتون داداش منسلام
عسل ممتاز چرا به لقب ممتاز مفتخر شده؟ زنبورهاش خارجی اند؟
گذشته از شوخی یکی از دوستام گفت عسل ممتاز از شما گرفته اما وقتی داخل چای حل کرده رنگ چای تیره شده انگار که شکلات داخل چای حل شده باشه علتش چیه ؟
ضمنا اگر جواب سواالت رو عمومی بدید ممنون میشم چون اکثر سوالات سوالات سایر کاربران هم هست
موفق باشید
عسل ممتاز عسلی بکر که دارای خواص دارویی فراوان است و قالب اصلی ان هم اویشن استسلام. میشه در مورد عسل ممتاز همینجا توضیح بدید؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
داداش هزینه ارده عسل و ارسال براتون پیام خصوصی شدسلام آقای برزویان
وقت بخیر
عسل ارده ممتاز موجود دارین؟
اگر موجوده من یه 900 گرمی می خوام.
اطلاعات پرداخت رو هم پ.خ بفرمایین که انجام بدم.مرسی
نوش جونتون داداش من خوشحالم باب میل شما هم واقع شدهمقداری عسل بهارنارنج خریداری شد که لطف داشتند و یک اشانتیون بنا به انتخاب بنده که آویشن بود هم فرستادند. بسیار خوشبو، خوش طعم و دریافت فوری.
من یک بار در سفری مربای بهارنارنج خوردم که عطر و طعمش هرگز از یادم نرفت. از هر جای دیگر خریدم اصلا خوب نبودند تا اینکه عسل ایشان را سفار ش دادم . از مربائی که خرید کرده بودم بسیار بسیار خوش طعم تر بود.
به نظر من احساس خوبی به آدم دست می دهد وقتی عطر بهارنارنج را حی می کند.
سپاسگزارم.
پ.خ شد خدمتتوندادا از هر کدوم نیم کیلو میخوام. آویشن و بهار نارنج و خار شتر. پخ من
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
داداش جوابتون پ.خ شدسلام.
من 500 گرمی موم دار بهار نارنج که قیمتش میشه 21500 تومان را میخوام.
ولی خواستم پیام خصوصی بدم اصلا گزینه پیام خصوصی وجود نداره.
داداش پ.خ شدسلام داداش وقت بخیر،
آقا وسواسی شدم که بخرم یا نه ،آقا برا تست میتونید چند گرمی بفرستید از بهترین نمونه ای که دارید؟
پ.خ شدسلام داداش وقت بخیر،
آقا وسواسی شدم که بخرم یا نه ،آقا برا تست میتونید چند گرمی بفرستید از بهترین نمونه ای که دارید؟
سلام پ.خ شد خدمتتونسلام
یک بسته نیم کیلوئی عسل بهارنارنج میخوام
این عسل خام چه فرقی با بقیه عسلها داره ؟
سلام آقای برزویان
وقت بخیر
عسل ارده ممتاز موجود دارین؟
اگر موجوده من یه 900 گرمی می خوام.
اطلاعات پرداخت رو هم پ.خ بفرمایین که انجام بدم.مرسی
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858000411111669843درود
مبلغ واریز شد.
پ.خ شد.
با سپاس
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد : 26858005711111669770دادا از هر کدوم نیم کیلو میخوام. آویشن و بهار نارنج و خار شتر. پخ من
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk