- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم مجدد پ.خ شدکد رهگیری ما ندادید
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم مجدد پ.خ شدکد رهگیری ما ندادید
نوش جومنون داداش منعسل ما کمتر از 24 ساعت رسید بسته بندی عالی بود که ابتدا فکر کردم بمب اتم هست .نتیجه تست و مزه آن در آینده اعلام خواهد شد جناب برزویان سپاسگذارم.
واریز و خریدتون تائید شدباسلام
خرید سری-2 :
نیم کیلو اسطوخدوس خام
نیم کیلو اسطوخدوس صاف
نیم کیلو (ارده-عسل اسطوخدوس-پودر پسته)
150 گرم گرده گل
با تشکر
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد 26858000811111803393باسلام
خرید سری-2 :
نیم کیلو اسطوخدوس خام
نیم کیلو اسطوخدوس صاف
نیم کیلو (ارده-عسل اسطوخدوس-پودر پسته)
150 گرم گرده گل
با تشکر
پ.خ شد خدمتتون داداش منسلام یک کیلو عسل خام مطمئن برای بیمار دیابتی میخوام لطفا .خودتون انتخاب کنید و اطلاعات رو برام پ خ فرمایید .
ممنون
داداش واریزتون و خرید شما تائید شدممنون از پيگيريتون ، يك كيلو عسل خارشتر با اشانتيون بهار نارنج خريدم تا حالا عسل خام نخورديم بي صبرانه منتظرم
Sent from my iPhone using Tapatalk
پ.خ شد خدمتتونبروزیان عزیز سلام این گرد گل به چه کار یاد میشه توضیح بدین؟ممنون
مبلغ واریزی و خریدتون تائید شدمبلغ برای
500 گرمی صاف آویشن
500گرمی صاف بهار نارنج
500 گرمی صاف مـمـتـاز
واریز شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد 26858000011111809492ممنون از پيگيريتون ، يك كيلو عسل خارشتر با اشانتيون بهار نارنج خريدم تا حالا عسل خام نخورديم بي صبرانه منتظرم
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیزم پ.خ شد 26858000011111816696مبلغ برای
500 گرمی صاف آویشن
500گرمی صاف بهار نارنج
500 گرمی صاف مـمـتـاز
واریز شد
پ.خ شدسلام.
من برای بار اول یک مقدار میخواستم، اما نمیدونم چه نوعی سفارش بدم.
به انتخاب خودتون یکی از بهترین محصولاتتون رو پیشنهاد بدید که از نظر طعم و طبیعی بودن و ارزش غذایی خوب باشه
پ.خ شد خدمتتونسلام
برای سردرد و کم خونی و ضعف چی پیشنهاد میکنید؟
نوش جونتون داداش منآقا ممنون عسل ها امتحان شد و جالب این بود که یکی که قبلا زنبوردار بود هم دم دست بود بهش دادم
کیفیت خوب بود و رضایت بخش ولی اگه برای اوزان بالا قیمت ها رو تا 25% کاهش بدین فکر کنم قیمت منصفانه تری باشه یعنی برای 10-15 کیلیو قیمت فعلی کمی گرونه به گفته چند فرد که کارشون عسله و بیشتر عسل های شکر و کنار پرورش میدن