نوش جونتون داداش من بازم امری داشتین من در خدمتمبسیار عالی و سریع عسلها به دستم رسید. عالی عالی عالی.
داداش من واریزتون تائید میشهمبلغ 68000 تومان واریز شد به حساب ملت . شماره حواله : ۹۷۱۱۷۴۱۶۵
جزئیات سفارش و آدرس هم پ.خ شد خدمتتون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000011112025783مبلغ 68000 تومان واریز شد به حساب ملت . شماره حواله : ۹۷۱۱۷۴۱۶۵
جزئیات سفارش و آدرس هم پ.خ شد خدمتتون
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858004811112019210
خواهش میکنم داداش منمجددا با تشکر به دستم رسید و واقعا عسلتون خاص بود...
داداش ه سوال بهترین عسل برای دفعه اول که میخوام خرید کنم چیا پیشنهاد میدی که همه حال کننخواهش میکنم داداش من
نوش جونتون خوشحالم باب میل شما هم واقع شده
بازم امری داشتین من در خدمتم
پ.خ شد خدمتتونداداش ه سوال بهترین عسل برای دفعه اول که میخوام خرید کنم چیا پیشنهاد میدی که همه حال کنن
منظورم بهترینش از نظر طعمم و مزه و کیفیت
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000011112028896سلام
آقا منتظر بره موم هستم خیلی ممنون
خواهش میکنم داداش منبا سلام
دو عدد نیم کیلویی خارشتر و بهارنارنج +150 گرم اش... خریداری شد
ممنون از اقای برزویان بابت راهنمایی ها
پ.خ شد خدمت شمادرود
شما عسل وحشی یا در حد وحشی دارید ؟
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000811112033178با سلام
دو عدد نیم کیلویی خارشتر و بهارنارنج +150 گرم اش... خریداری شد
ممنون از اقای برزویان بابت راهنمایی ها
عسل های خام چون خواص دارویی بیشتری دارن بهترین گزینه هستنسلام؛
خسته نباشین.
پدر من سرطان ریه داره. چه عسلی رو پیشنهاد میدین.لطفا مجددا قیمتش رو هم بفرمایین.اگه امروز پولو حواله کنم کی به دستم میرسه؟
واسه روز پدر میخوام اگه بشه.
ممنون میشم پیام خصوصی ندین.
قیمتاش رو هم میشه دوباره بفرمایین؟عسل های خام چون خواص دارویی بیشتری دارن بهترین گزینه هستن
خارشتر اویشن بهارنارنج به صورت خام موجود است
برای تهران نهایتا 2 روزه میرسه
پ.خ شد خدمتتونقیمتاش رو هم میشه دوباره بفرمایین؟
ممنون میشم
1 کیلویی و نیم کیلوییش رو میخوام.
امیدوارم عسل ها نیز باب میل شما واقع شودعسل های بنده ، امـــروز صبح رسید ( 5 شنبه ارسال شد و یکشنبه تحویل گرفتم . کمتر از دو روز کاری )
بسته بندی عسلها و بسته پستی واقعاً بی نقص و تمیز بود
ایشالا بعد از تست ، نظرم رو راجع به کیفیت و طعم عسل هم اعلام میکنم
با تشکر از آقای برزویان