خواهش میکنم داداش نوش جونتونارده عسل خیلی خوبه، من که خیلی خوشم اومده ازش!
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858000011112257604نيم کيلو آويشن + نيم کيلو بهار نارنج اشانتيون هم ارده عسل
واريز و درج شد، سپاس
عسلهای بنده هم رسیدند...مثل دفعه قبل همه چیز عالی...
سلام
در مورد ارده عسل یه کم توضیح میدی؟
خواهش میکنم داداشسلام
جناب برزویان سفارش رسید کیفیت مثل همیشه عالی ، خیلی ممنون
امتیاز هم ثبت شد
نمیشه داستان گرده گل را اینجا بنویسین همه بدونن؟داستانش براتیون پیام خصوصی شد
از لحاظ خاصیت هم در حد تیم ملی است
قبلا توی تاپیک جواب دادم بازم براتون پ.خ شدنمیشه داستان گرده گل را اینجا بنویسین همه بدونن؟
پ.خ شد خدمتتون داداش منتفاوت عسل ممتاز با عسلهای دیگه چیه؟
چون از یکی دو نفر پرسیدم راضی بودن میخام منهم امتحان کنم ، برای سفارش باید اینجا اول پی ام داد؟
-
با اجازه استارتر به نظرم خواستی ممتاز سفارش بدی اولش نیم کیلو سفارش بده نیم کیلو هم از نوع عسل دیگهتفاوت عسل ممتاز با عسلهای دیگه چیه؟
چون از یکی دو نفر پرسیدم راضی بودن میخام منهم امتحان کنم ، برای سفارش باید اینجا اول پی ام داد؟
-
داداش ارده ترکیب شده عسل و ارده کنجد استسلام
من امروز ارده رو هم خوردم سحری
جالب بود زود اشتها پر میکنه
و من ارده به این سفتی ندیده بودم
خوشمزه بود البته
یک سوال
میشه توضیح بدین ارده چجوری درست میشه و شامل چه موادی هست؟
باز هم متشکر
بابت راهنمایی دوستان برای خرید متشکرمبا اجازه استارتر به نظرم خواستی ممتاز سفارش بدی اولش نیم کیلو سفارش بده نیم کیلو هم از نوع عسل دیگه
ممتاز به قول خانواده مثل عسل طبی هست خوردنش سخته
نوش جونتون داداش منممنون، عسل ها کيفيت خوبی داشتند، ارده عسل شخصا بيشتر پسنديدم.
پ.خ شد خدمتتونسلام ....
مدتهاست دنبال عسل طبیعی هستم، ان شاءالله به فضل خدا جای درستی اومده باشم....
من این مقدار عسل رو میخوام، اگه امکانش هست هم قیمتش رو بفرمایید ، هم اینکه اگه امشب مبلغ رو واریز کنم، شما کی میفرستین و برای تهران حدودا فکر میکنید کی برسه به دستم؟
1- عسل بهار نارنج 93 .....یک کیلو
2- عسل مرکبات 93........یک کیلو
3- عسل آویشن.............یک کیلو
4- عسل گون.................یک کیلو
5- یا عسل رس بسته (که نمیدونم الان هم دارین و اگه دارین چه طعمی هست؟) و یا اینکه عسل اسطوخودوس (اینم نمیدونم دارین یا نه و آیا همه می تونن بخورن؟)
با تشکر