- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
ممنون از اطلاع رسانی تون داداش منبا سلام
آقا بسته ما ديروز رسيد خيلی ممنون
ممنون از اطلاع رسانی تون داداش منبا سلام
آقا بسته ما ديروز رسيد خيلی ممنون
سلام دوست عزیز
آقا ما تخصصی عسل میخوریم یعنی هر 2 روز صبحونه رو میزنیم به بدن ولی اومدم این تاپیک رو دیدم فهمیدم از عسل هیچی نمی دونم D: . من شیراز هستم و بیشتر عسل مارک شانی میخرم .
شما یه لطفی کن پیشنهاد خودتون + شرایط خرید ( شماره حساب بانک ملت مخصوصا ) رو بم بدید مشتری بشیم اول با تست بعدش دیگه کیلویی ازتون بخرم .
با تشکر .
عسل منم رسید اقا دستت درد نکنه بهار نارنجشو باز کردم خیلی عالی بود
سلام
یک عدد عسل گون 1 کیلویی سفارش گذاری شد. ایشالا بخوریم و مشتری بشیم.
عسل ما هم رسید هم بسته بندی خیلی عالی بود هم سریع ارسال شد خود عسلم هم خوش مزه بود
:blush:داداش
٢ تا ٤٧٥ گرم خارشتر
٤ تا ٤٧٥ گرم بهار نارنج
داداش برام اوكى كن منتظرتم پ.خ بده
شرایط خرید عمده رو پ خ کنید
ممنون
داداش شما به من لطف داریدمن چند روز پیش از ایشون عسل خریدم که ظرف 48 ساعت به دستم رسید.بذارید اول از بسته بندیش بگم واقعا بسته بندی عالی و درجه یکی بود یعنی کاملا با وسواس بسته بندی شده بود که احتمال ریختن عسل رو به صفر رسونده بودند.بعد میرم سراغ عسل ها که واقعا همشون اصل و درجه یک بودند.چندین نفر از عسلا خوردند همه گفتند واقعا درجه یکه.
من 4 نوع عسل از ایشون رو خریدم و به نظر من و به سلیقه من و اطرافیان از لحاظ خوشمزگی اول اویشن بعد گون بعد بهارنارنج و بعد خارشتر عالی بودند.
البته آویشن و گون دو تاشون از لحاظ خوشمزگی به نظر ما در یک سطح بودند و دفعه ی بعد از این دو عسل می گیریم.
آقای برزویان واقعا تشکر از عسلاتون:blush:
داداش
٢ تا ٤٧٥ گرم خارشتر
٤ تا ٤٧٥ گرم بهار نارنج
داداش برام اوكى كن منتظرتم پ.خ بده
داداش بررسی شد:blink:سلام آقای برزوئیان
من حدود 4 کیلو از عسل رو در صدد خریدش هستم. و در مورد تعویض میتونم پیشنهادهای جدیدی رو از امضاء با شما مطرح کنم.
کارواش خانگی و اشانتیونهای اصل اجمل و بادکش خانگی و مودمهای ADSL و چاقوتیز کن . البته بادکشها فعلا تموم شده.
برای تعویض و امتحان کردن عسلهای خوب شما لحظه شماری میکنم.
خوشحال میشم نظراتتون رو در تاپیکها اعلام کنید و تاپیک رو پربار کنید.
پی ام دادم.
عسل ما امروز عصر رسید. ممنون
عسل بهار نارنج عطر و طعم خوبی داره فقط به نسبت عسل های دیگه کمی رقیق تره که میگن به خاطر رطوبت اون منطقه زنبور نمیتونه شهد رو کامل خشک کنه ( استاد شدم رفت! )
پیشنهاد میکنم امتحان کنید
از دوست خوبمون هم متشکرم