داداش واریز و خریدتون تائید میشه3 کیلو عسل بهار نارنج خریداری شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 268587946111125724923 کیلو عسل بهار نارنج خریداری شد
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 21616186861938966436مقدار نیم کیلو عسل صاف بهارنارنج خریداری شد و از کار خوب دوستمون در تولید عسل مرغوب با قیمت منصفانه تشکر میکنم
نوش جونتون داداش منبادرود بر محضر شریف تمام هموطنان عزیز مقداری عسل بهار نارنج خریداری شد فروشنده بسیار انسان شریف خوش قول و کیفیت عسل ارسالی بسیار عالی بود با تشکر از جناب برزویان زندگی سراسر شیرین چون عسل داشته باشید تندرست باشید باد صبا
داداش واریز و خریدتون تائید میشهنيم كيلو عسل آويشن خريداري شده و منتظرم كه به دستم برسه تا لذت ببريم
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858004511112580220نيم كيلو عسل آويشن خريداري شده و منتظرم كه به دستم برسه تا لذت ببريم
نوش جونتون داداش من :android01:امروز بسته من رسید
عسل گون و بهارنارنج
عسل ها خیلی خوب بودن از لحاظ کیفیت
عطر و طعم مناسبی داشتن
اما در مورد بسته بندی میخوام یه چیزی بگم
تا الان بارها خرید اینترنتی داشتم و بارها برام از جاهای مختلف بسته های پستی رسیده و یا خودم پست کردم
اما تا به حال چنین بسته بندی ندیده بودم
همچنین سرعت عمل و پاسخگویی و برخورد جناب برزویان عزیز خیلی با ارزش تر از خریدی هست که انجام دادم
واقعا ازشون ممنونم شرمنده کردن
Sent from my bell & sebastian
پ.خ شد خدمتتون :android01:سلام و خسته نباشید
یه بار ازتون خرید داشتم،بازم میخوام سفارش بدم:
نیم کیلویی ارده عسل
یک کیلو عسل بهار نارنج برداشت 93
یک کیلو عسل مرکبات برداشت 93
نوش جونتون داداش گلم :android01:با سپاس از برزویان
عسل ما هم رسید، امیدوارم کسب کار شیرینتان همیشه رونق داشته باشه
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری برای شما دوست عزیز پ.خ شد 26858093611112583673سلام و خسته نباشید
یه بار ازتون خرید داشتم،بازم میخوام سفارش بدم:
نیم کیلویی ارده عسل
یک کیلو عسل بهار نارنج برداشت 93
یک کیلو عسل مرکبات برداشت 93