سلام پخ شد خدمتتونبرنج هاشمی روی تناژ چند فی میخوره؟
آیا شما در طول سال قدرت ساپورت از یک نوع برنج حدودا ماهی 2 تن رادارید؟
بله بیشتر از 2تن رو هم میتونیم ساپورت کنیم دوست عزیز
Last edited:
سلام پخ شد خدمتتونبرنج هاشمی روی تناژ چند فی میخوره؟
آیا شما در طول سال قدرت ساپورت از یک نوع برنج حدودا ماهی 2 تن رادارید؟
خواهش میکنمسفارش به دستم رسید.
ممنون از دوست عزیزمون
کیفیت خیلی خوب بود ...
بزودی مجددا مزاحم میشم ...
سلامبرای یک گونی 10 کیلویی علی کاظمی لطفا شرایط واریزی و .. را ارسال بفرمایید
اگر امکان داره ، دو کیلو هاشمی و دو کیلو حسن سرا هم برای تست می خوام . تا انشالله پس از تست سه برنج سفارش اصلی را خدمتتون تفدیم کنیم
پیام ارسال شد خدمتتونکرایه موردی نداره ، لطفا همین 14 کیلو را حسابش را بکنید و شماره حساب را ارسال کنید تا تقدیم بشه ،
اصفهان
با سپاس
سلامسلام دوست عزیز
ده کیلو حسن سرا و ده کیلو علی کاظمی میخوام شرایط واریز و ارسال رو بفرمایید.
حوصله ام نگرفت کل صفحات رو بخونم مثل این که فرمودین برای تهران با راه آهن می فرستین .ما خودمون میتونیم بریم تحویل بگیریم که هزینه پیک نیاد روش؟
توشه راه آهن تهران رو میدونید کجاست؟
بله تایید میشه انشاالله فردا صبح براتون ارسال میکنیمهزینه سفارش بیست کیلو علی کاظمی واریز شد
بله دیروز ارسال کردیم، خودتون فرمودین که بار نامرو قرار ندمخبری نشد ؟؟؟؟ ارسال کردید ؟
بله همون روز که گفته بودم ارسال کردیمتاریخ بارنامه که همون روز شنبه است پس چرا خبر ندادی ؟ من چون دیدم دوروز گذشت و خبری نشد پرسیدم .
ولی با اینحال باز هم ممنون. گرفتم و تست کردم همینجا خبرشو میدم
خوشحالم که راضی هستینبار رو تحویل گرفتم و تستش هم کردیم بسیار عالی. هم عطرش هم طعمش خیلی خوب بود
خود شما برای بهتر دم کردن این نوع برنج چکار می کنید؟ مدت زمان خیسوندن و دم کردنش رو چقدر در نظر میگیرین؟
سال نو بر شما و همه عزیزان مبارک باشهبا عرض تبریک سال نو
با تشکر ، من بیست کیلو آزمایشی سفارش دادم ، زحمت کشیدن و فردای همان روز ارسال کردند که ازشون ممنونم ولی 6 روز با قطار توی راه بود !!
با اینکه ما اصفهان بودیم این زمان برای یک بسته خیلی زیاده به دوستان پیشنهاد می کنم از همون ترمینال استفاده کنند.
برنج را هم یک نوبت دم کردیم که گویا هنوز قلقش دستشون نیومده و شفته شد ، انشالله سری بعد تست می کنیم و نتیجه را اعلام می کنم
یکبار دیگه از زحماتتون تشکر می کنم ، امتیاز هم تقدیم شد