با سلامسلام وقت بخیر سال نو مبارک
عزیز پول سی کیلو برنج رو براتون حواله کردم و اطلاعات پرداخت رو براتون پ خ کردم لطفا برای فردا اول صبح زحمتش رو بکشید
سال نو شما هم مبارک
بله تائید میشه
چشم انشااله فردا صبح ارسال میکنیم
با سلامسلام وقت بخیر سال نو مبارک
عزیز پول سی کیلو برنج رو براتون حواله کردم و اطلاعات پرداخت رو براتون پ خ کردم لطفا برای فردا اول صبح زحمتش رو بکشید
سلام کیفیت مثل دفعات قبلی عالی بود خیلی ممنون
سلام کیفیت مثل دفعات قبلی عالی بود خیلی ممنون
بله تائید میشه10 کیلو برنج قهوه ای
1 کیلو برنج علی کاظمی
1 کیلو سبوس از دوست خوبمون خریداری شد
رسید دستم نتیجه رو اعلام میکنم
عزیز تا حالا چرا نمیگفتین راهنمایی کنیمدوستان می شه روش پختتون را هم توی تاپیک شیر کنید ؟ علی الخصوص دوستانی که خیلی از برنج ایشون تعریف می کنند
من هم از دوستمون 20 کیلو برنج واسه نمونه تهیه کردم ، ولی متاسفانه نه ری می کنه و نه عطر و طعم فوق العاده و آنچنانی داره چند باری هم شفته شد تقریبا 5 کیلوش تموم شد ولی هنوز دستمون نیومده باید چطوری طبخش کنیم
با تعاریف دوستان حتما ما بلد نیستیم درست درش بیاریم ، لطفا دستوری که تهیه می کنید را بزارید توی تاپیک
خود استارتر محترم هم اگر همراهی کنند ممنون می شوم.
داداش مثلا برا دو پیمانه برنج یک پیمانه و نصفی اب بریزین یا همون برا 2 پیمانه یه پیمانه اباین نکته شستن تا تو آب سفیدی نمونه نکته خوبی بود
لطفا برای درست کردن کته هم دقیق مقدار آب و روغن و زمان پخت و .. را بفرمایید
مثلا 4 پیمانه برنج چقدر آب چقدر روغن ، روی چه دما و حرارتی و چه مدت زمان
برای آبکش هم برنج هندی ها که کاری نداره کم بجوشه و زیاد بجوشه زیاد تفاوت اونچنانی نمی کنه قد می کشه و ری می کنه ، تنها بدیش اینه که طعم نداره و گویا مشکلات بهداشتی داره
ولی این برنج شما را ما آبکش هم می کنیم نمی دونم چرا ری نمی کنه ؟! مثلا برای 4 نفر ما سه پیمانه برنج هندی یا طارم یا لنجان آبکش می کنیم ، ولی برنج شما را باید 4.5 تا 5 پیمانه استفاده کنیم تا همان حجم برنج پخته بشه ؟! لطفا مقدار زمان مورد نیاز برای خیساندن قبل از پخت را هم بفرمایید
با سپاس ، انشالله که مزرعتون همیشه پربرکت باشه
برنج من رسید
اوکیبرنج من رسید
اول از همه کیفیت سبوس عالیه میشه خالی خالی خورد
مورد بعدی برنج علی کاظمی هست که برنج خوبی به نظر میاد توش شکسته نداره
مورد اخرم برنج قهوه ای هست توش یخورده شکسته داره ولی در کل باید برنج پخته بشه وقتی برنج ها رو تست کردم نتیجه رو میزارم
خوب سبوس که از همون اول گفتم عالیهاوکی
بله واقعا سبوس عالیه
دوست عزیز برنج قهوه ای رو مراحل نهایی که الک میشه رو نباید اجرا کرد در عوض دو بار باید مراحل اولیه رو تکرار کرد تا قهوه ای بمونه به همون دلیل شکسته داخل وجود داره
منتظر جواب تستتون هستیم
نوش جانخوب سبوس که از همون اول گفتم عالیه
برنج قهوه ای رو یه سری درست کردیم بوش عالیه مزش هم خوب بود
برنج علی کاظمی هم با اینکه کته کرده بودیمش له نشده بود طعمشم خوب بود بوشم خوب بود در کل خیلی خوب بود
متاسفانه بقیه برنجهاشون تموم شده بود اگنه اونا رو هم تست میکردم
برنج قهوه ای رو باید چند باری پخت تا دستمون بیاد ولی با این حال بهترین برنج قهوه ای بود که گرفته بودم
به امید خدانوش جان
خوشحالم مورد پسندتون واقع شده
ما در خدمتیم
از فردا انشالا شروع میکنیم باز برنج بکاریم شهریور هم میفروشیم
ممنون دوست عزیزبه امید خدا