سلام برنج علی کاظمی داریم که هرچی ما بگیم تعریف حساب میشه با امتحان کردن میتونین ببینین چقدر خوش پخت و خوش مزه و ... هستسلام
الان موجودی چی دارین؟
برج خوش طعم و خوش بو و خوش پوخت جوری باشه که قد بکشه و مجلسی باشه...
سلام العان موجودی تامین شده و در خدمتم دوست عزیزسلام رفيق. آقا كي موجودي برنجتون دوباره تامين ميشه؟ چون انگار موجوديتون تمومه ، درسته؟
سلام همشهری خوبی ؟ کجا میشه حضوری خدمت رسید . درس رو برام پخ کن .
از هر کدوم از این برنج هاتون نمونه 250 گرمی میخوام ببرم بدم اگر پسند شد بیام بگیرم ازتون .
بیشتر مد نظر ما خوش طعم بودن و قد کشیدن برنج هستش بیشتر برای جلو مهمون میخوام .
سلام استاد
برنج موجوده؟
هزینه ارسال تا شیراز چقدره؟
ممنون
سلام ما در خدمتیم دوست عزیز برنج هم موجودهسلام.
از موجود شد برنج ما رو هم بی خبر نزاری.
تو تاپیک های قبلی عرض کردم برنج علی کاظمی بهترین نوع برنج تو ایران هست وچون تو منطقه ما مردم بیشتر پسند کردن ماهم از این برنج کاشتیم و واقعا حرف ندارهسلام بزرگوار
برنج خوش پوخت خوش قد خوش بود الان موجود چی دارین و کیلویی چند هستش؟
سلام 7800تومان دوست عزیزسلام الان علی کاظمی چنده ؟
دوست عزیز منصفانه نیست آدم اون برنج های دستگاهی رو با برنج ایرانی اونم برنج های منطقه ما که همش 2 ساله برنج میکاریم و زمین ها واقعا بکر و آماده هستن مقایسه کنینجای ما برنج هندی و پاکستانی خیلی ارزون کیلویی 4500 تا 5500 و برنج آفتاب کیسه 10 کیلویی 63000 تومنه
سلام به دلیل اینکه فعلا کارخونه برنج کوبی العان شلوغ هست و برنج قهوه ای کار بیشتری داره نتونستیم جدا کنیم ولی قول میدم تهیه کنم برا دوستانی که میخوانبرنج قهوه ای هم موجود دارید؟
قیمت جدید چنده؟
و حداقل میزان خرید چقدره؟
برای تهران هزینه انتقال چقدر میشه و با خریداره؟
بله به دلیل درخواست های بیشتر ما فقط برنج علی کاظمی کاشتیم و مورد تاییدمون هستسلام عزيز، الان فقط علي كاظمي موجود داريد؟ خودتون از نظر طعم و بو تاييدش مي كنيد؟ ميشه هزينه ٢٠ كيلو به همراه هزينه ارسال به اصفهان را بهم بگيد؟ ممنون
سلام نخیر جناب منطقه ما چون سرد سیر هست و ما وسط فصل بهار نشا کاری میکنیم و العان آخر شهریور میشه درو کرد و امکان دو بار کشت وجود ندارهسلام
برنج دو بار کشت هم موجود دارید؟
سلام دوست عزیز با عرض معذرت نمیتونیم این مقدار رو بفرستیم چون کار 50 کیلو و 20 و 5 یکی هست و ارسال 5 کیلو هیچ صودی برای ما نداره و کرایه تا باربری یا راه آهن رو هم باید از جیبمون بدیمسلام
واقعیتش من برای تست می خوام
5 کیلو زحمت بکشید برای تست با هزینه ارسال بفرمایید چقدر باید تقدیم کنم. فرقی نداره با چی ارسال می کنید. (پست، اتوبوس، قطار)
منتظر خبرتون هستم