خواهش میکنم انجام وظیفه کردیمبرنج دريافت شد. سپاس. به محض پختن نظرما در مورد كيفيت و مزه ميگم. ممنون
سلام دوست عزیز به محض اینکه کارخونه برنج کوبی خلوت بشه اماده میکنیم میاریمدوست عزیز برنج قهوه ای چی شد ؟
سلام چشم به محض اینکه آماده شد پم میفرستم خدمتتونسلام
فعلا 20 کیلو مد نظرم هست تا ببینیم کیفیت چطور هست
سلامسلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا بهزاد نازنین فروشنده محترم
من حدود 15 روز پیش از برداشت برنج 94 ایشون که برنج کاظمی بود 20 کیلو برای تست خریداری کردم
قبلا هم گفتم که برخورد و پشتیبانی ایشون تا رسیدن برنج به دستم واقعا عالی بود و همه جوره با من در ارتباط بودن
اما اگه بخوام از خود برنج بگم باید بگم دقیقا همون چیزی هست که ایشون گفتن در واقع 3 تا شاخصه برنج کاظمی ایشون همونی هست که خودشون گفتن : یکی عطر فوق العادش هست که آدم واقعا کیف میکنه و دوم خوب قد میکشه و سوم اینکه به هیچ عنوان توش ناخالصی نیست
اگه هم مایل هستید بدونید برنج بعد پخت چطوری میشه به تصویری که تو پست 1 هست مراجعه کنید چون برنج دقیقا همون طوری پخته میشه ( البته بهتره برای پخت بهتر و نتیجه مطلوب تر از راهنمایی خود ایشون بهره ببرید )
ما از برنج ایشون روز عید قربان استفاده کردیم و بلا استثنا همه اعضای خانواده تایید کردن که ایرادی به برنج ایشون وارد نیست و از همه نظر عالی هست
ما طی شهریور ماه با قیمت های حدود 6500 تا 7500 تومن برنج های زیادی رو برای تست خریداری کردم اما به حق هیچ کدوم از اونها کیفیت برنج ایشون رو نداشت
فقط آخر سر بگم که من اینجا به عنوان سیاهی لشکر نظر ندادم و سعی کردم حقیقت رو بگم / ما که از خریدمون و اون مبلغ ناقابلی که به ایشون دادیم 100 درصد رضایت داریم
بهزاد جان ممنون که ما رو با برنج خوبت پیش خانواده شرمنده نکردی
انشالله که خداوند به کاسبیت برکت بده
سلام چشم اطلاع میدیم خدمتتونسلام هر وقت برنج قهوه ای موجود شد لطفا خبر بدید
سلامسلام جناب کریمی ممنون از اطلاع رسانی تون بابت برداشت برنج های امسال
برنج های سال پیش که خریداری شده بود واقعاً عالی بود مطمئن هستم برنج امسال هم عالیه قطعاً برای خرید اقدام خواهم کرد ...
یک پیغام براتون ارسال کردم منتظرم در خصوصی پاسخ بدین
مچکرم
---------------
السلام علیک یا ابا عبد الله الحسین ع
سلامسلام عزيز برنجتون انقدر بوش عاليه كه بوش توي ماشين در حالي كه داخل گوني بوده همه جا را گرفته بود. واقعا ممنون. مطمئنا خودم مشتريتون خواهم بود. به اميد خريداي بعدي. سپاس فراوان
سلام دوست عزیز برنج قهوه ای آماده کردیم در خدمتیمدوست عزیز برنج قهوه ای چی شد ؟
سلام دوست عزیز برنج قهوه ای آماده کردیمسلام هر وقت برنج قهوه ای موجود شد لطفا خبر بدید
سلام عزیز برنج قهوه ای العان موجود هستش در خدمتیمسلام
برنج قهوه ای موجود شد؟
برنج قهوه ای هم موجود دارید؟
قیمت جدید چنده؟
و حداقل میزان خرید چقدره؟
برای تهران هزینه انتقال چقدر میشه و با خریداره؟