سلامسلام
پیغامتون رو چک کنید لطفا.
با تشکر
پاسخ داده شد .سلام
پیام هاتون رو چک کنید لطفا.
با تشکر
سلامیه سوالی برام پیش اومده استارتر هم نام بنده
چحوری هست که اینا قیمتشون از قیمت دلاری پایین تره ؟ (میشه یکم توضیح بدین ؟ قصد خرید دارم)
**:محصولات Adobe رو برای فروش ندارین؟
سلام vilume license یعنی چی؟دلیلش اینه که این ها Volume License هستن .
مگه نسخه غیر اصل هم داریم !؟ وقتی فعال میکنید یعنی اصله دیگه .
یعنی به صورت عمده .سلام vilume license یعنی چی؟
8.1
7 و اگه بیاد 10 رو میخوام قیمت اونایی که دارین رو لطفا پ.خ کنید
سلامسلام
شرایط خرید Eset Smart 8 تک کاربره
بله ما فقط کد میدیم . اکثر نسخه هایی که تو اینترنت هست دست نخورده هست هم تو سایت های ایرانی هم خارجی . در کل شما از هر جا خواستید میتونید دانلود کنید و کدی رو که از ما میگیرید روش بزنید تا فعال بشه .سلام
ظاهرا شما فقط یک کد به خریدار تحویل میدید، سئوالی که دارم اینه که نسخه ی سالم و دست نخورده ی ویندوز دو از کجا باید گیر بیاریم؟ و چه تضمینی هست که نسخه ی دانلود شده کامل و دست نخورده باشه؟
بله ما فقط کد میدیم . اکثر نسخه هایی که تو اینترنت هست دست نخورده هست هم تو سایت های ایرانی هم خارجی . در کل شما از هر جا خواستید میتونید دانلود کنید و کدی رو که از ما میگیرید روش بزنید تا فعال بشه .
سلام، دقیقا منم همین مشکل رو قبل از خرید از این دوستمون داشتم. اما برسی کردم دیدم راه حل داره. شما میتونید ویندوز رو مستقیما از سایت مایکروسافت دانلود کنید تا نگرانیتون در این خصوص رفع بشه.بزرگوار شما در پست اول گفتيد كه ويندوزهاي كرك شده فايل دزدي روي سيستم نصب ميكنند بعد حالا ميگيد اكثر نسخه هاي موجود دست نخورده هستن؟؟؟؟؟![]()
سلامسلام، دقیقا منم همین مشکل رو قبل از خرید از این دوستمون داشتم. اما برسی کردم دیدم راه حل داره. شما میتونید ویندوز رو مستقیما از سایت مایکروسافت دانلود کنید تا نگرانیتون در این خصوص رفع بشه.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
خیر دوست عزیز، شما ابزار media creation رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید، بدون داشتن لایسنس اجازه دانلود میده.سلام
خير دوست عزيز، در سايت مايكروسافت اول بايد لايسنس رو خريداري كنيد بعد لينك دانلود در اختيارتون قرار ميگيره، حالا شما چيو بررسي كرديد و چطور ميخوايد مستقيم از خود مايكروسافت دانلود كنيد؟
خیر دوست عزیز، شما ابزار media creation رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید، بدون داشتن لایسنس اجازه دانلود میده.
در ضمن من چند مورد از این دوستمون خرید داشتم، بسیار سریع برام ارسال کردن. نگران نباشید.