• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░░▒▒▒▓▓▓███ فروش انواع تجهیزات عکاسی وارداتی از آلمان زیر قیمت بازار ░░▒▒▒▓▓▓███

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
شما دوربین هم وارد میکنی ؟ (سونی)

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
2 ست پک فیلتر رسید :
b38m_dsc_0966.jpg

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
مهران جان پخ زدم چک کن

حسین صبری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، قربان شما تبدیل لنز M42 به نیکون دارید؟

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
یک عدد ریل ماکرو 4 جهته نو نو هم موجود است ... قیمت پ.خ ...

1vgk_dsc_0499-1.jpg

albalo.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
احتمالا همین نیست ... متریال و مواد ساخت فرق داره گل پسر ... از این محصول 20 مدل بنده دیدم از 20 یورو تا 150 یورو ..
شما خریدار باش من همین بسته رو با ضرر بهت میدم 400 ببینم خریداری یا نه ... 200-300 تومن ضرر برا من چیزی نیست .. فقط میخام ببینم خریداری یا نه...
عزیز دلم اولا که شما قیمت خرید بنده رو دارید که با این شکل با قاطعیت میاید نقل قول میکنید و توضیح میدید ؟؟؟ چیزی در مورد خرید از کشورهای اروپایی میدونید ؟ ؟ مالیاتی که روی کالاتون میخوره میدونید ؟؟ هزینه ارسال رو میدونید ؟ بعدشم بنده سود خودم هم در نظر دارم عاشق چشم و ابروی دوستان نیستم بیارم به قیمت خرید خودم بفروشم اجناس رو ... بعدشم این محصول رو در چین میتونید مشابه تهیه بکنید 20 دلار ولی بوی گند فیلترها حالتون رو به هم میزنه اون هم به خاطر مواد اولیه ساختشون است .. قیمت خرید بنده 117 یورو بوده هر بسته منهای هزینه های جانبی و سود خود بنده بعدش هم افرادی مثل شمارو زیاد دیدم تو این انجمن که اومدید تاپیک خراب کردید و رفتید ... بنده قیمت خریدم بالا بوده شما بگرد قیمت 10 هزار تومنی برای این محصول پیدا کن به من ربطی نداره شما میتونید خرید کنید قیمت محصول بنده اینه ... و بنده نوشتم از آلمان باز هم قیمت به دلار برای بنده نوشتید خدمتت عرض کنم واحد پول کشور آلمان یورو است عزیز دلم نه دلار و یورو هم قیمت بالاتری داره و کشور آلمان هم شامل مالیات های سنگینی است خواهشا چیزی نمیدونید یا اطلاع ندارید خودنمایی نکنید ... همین بسته رو سایتهای دیگه بیارن به هر قیمتی بدن به به چه چه میکنید و برای خریدش صف میکشید سایت پیکسل جان یه فوتیکس میچسبونه روش بهتون میده 2میلیون تومن همین رو .. و این هم خدمتت بگم بنده نزدیک به 1سالی است در این انجمن فعالیتی نمیکنم چون پر شده از افرادی مثل شما امثال شما که همه چیز بلدن و ....بفرمایید به سایت های ایرانی سفارش بدید براتون بیارن ...این متن هم پاک نمیکنم که دوستان با افرادی امثال شما بیشتر اشنا بشن .. شماها نه خریدارید نه فروشنده فقط از سوی بیکاریه بیاید یه چیزی بنویسید که کم ندیدم ... بحث رو کش نمیدم .. موفق باشی ...

400 میخرم ازت. آدرستون رو بدید...
بنده خریدارم که وارد پست شما شدم و پیام گذاشتم. شما قیمتتون که منصفانه باشه، مطمئناً فروشتون بیشتر میشه و نیازی نیست که هر روز پستتون رو آپ کنید.
شما فکر کن که بنده چیزی از خرید خارجی نمیدونم و اطلاعی از سیستم مالیاتی کشورهای اروپایی و امریکایی ندارم و فقط شما توو کار واردات هستید و اطلاعاتتون کامله. در مورد سودتون که نگفتم سود نکنید. گربه محض رضای خدا موش نمیگیره. قبل از اینکه بیام پست شما رو بخونم، کالاهای چینی رو هم دیدم.
پسر خوب: اونوقتی که شما نمیدونستی pt چیه، بنده اکانت داشتم. نگاه به این اکانتم نکن.
بنده قیمت شما رو با قیمت نماینده اصلی این شرکت در داخل سایت خارجی دیدم و حساب و کتاب کردم و تفاوت قیمت هم فاحش بوده. خواستم مطلع بشم که آیا همونه و یا تفاوتی داره.
شما هم که علامه تشریف دارید. همه چیو میدونید. راست میگید. ما چمیدونیم یورو چیه. دلار چیه. خرید خارجی چیه.
مزاحم وقتتون نمیشم.

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
400 میخرم ازت. آدرستون رو بدید...
بنده خریدارم که وارد پست شما شدم و پیام گذاشتم. شما قیمتتون که منصفانه باشه، مطمئناً فروشتون بیشتر میشه و نیازی نیست که هر روز پستتون رو آپ کنید.
شما فکر کن که بنده چیزی از خرید خارجی نمیدونم و اطلاعی از سیستم مالیاتی کشورهای اروپایی و امریکایی ندارم و فقط شما توو کار واردات هستید و اطلاعاتتون کامله. در مورد سودتون که نگفتم سود نکنید. گربه محض رضای خدا موش نمیگیره. قبل از اینکه بیام پست شما رو بخونم، کالاهای چینی رو هم دیدم.
پسر خوب: اونوقتی که شما نمیدونستی pt چیه، بنده اکانت داشتم. نگاه به این اکانتم نکن.
بنده قیمت شما رو با قیمت نماینده اصلی این شرکت در داخل سایت خارجی دیدم و حساب و کتاب کردم و تفاوت قیمت هم فاحش بوده. خواستم مطلع بشم که آیا همونه و یا تفاوتی داره.
شما هم که علامه تشریف دارید. همه چیو میدونید. راست میگید. ما چمیدونیم یورو چیه. دلار چیه. خرید خارجی چیه.
مزاحم وقتتون نمیشم.
اراک هستم تشریف بیار در خدمتتم... معلومه خریداری زیاد دیدم امثالتو 2روز نشستی فکر کردی اومدی توضیحات میدی شماره کارتم خاستی میدم 400 بهت میدمش فقط بهت ثابت بشه که خریدار نیستی خاستی پ.خ در خدمتتم گل پسر پی تی شناس انجمنی که امثال شماها توش باشه هم من توش فعالیت نکنم بهتره ...در باب مثالتون عرض کنم که گربه موش نمیگیره و... منم میگم حرفتو زدی قاشقشو بزن سر کمرت شماره کارت میدم واریز کنی NEW USER بعدش برات میفرستم تا ببینم خریداری یا فقط باد هواست حرفات و... اینارم پاک نمیکنم تا بقیه به وجود افرادی امثال شما پی ببرن ... در مورد آپ تاپیک هم هر کسی آپ میزنه ربطی به قیمت نداره عزیزم با این حرفت ثابت شد چند وقت تو پی تی بودی و سر رشته داری چقدر معاملات انجام دادی بعدش هم اکثر بچه های عکاس انجمن منو میشناسن لازم نیست شما به بنده بگی چیکار کنم چیکار نکنم ... خریدار بودید پ.خ .. شماره کارت میدم ارسال میشه نخاستید هم به سلامت ... همون 400 بهت میدمش که حرفی که زدید و موندید توش رو بهت ثابت کنم ..
خریدار هم نیستی مزاحم وقت من و مابقی خاننده های تاپیک نشید... موفق باشی .

albalo.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اراک هستم تشریف بیار در خدمتتم... معلومه خریداری زیاد دیدم امثالتو 2روز نشستی فکر کردی اومدی توضیحات میدی شماره کارتم خاستی میدم 400 بهت میدمش فقط بهت ثابت بشه که خریدار نیستی خاستی پ.خ در خدمتتم گل پسر پی تی شناس انجمنی که امثال شماها توش باشه هم من توش فعالیت نکنم بهتره ...در باب مثالتون عرض کنم که گربه موش نمیگیره و... منم میگم حرفتو زدی قاشقشو بزن سر کمرت شماره کارت میدم واریز کنی NEW USER بعدش برات میفرستم تا ببینم خریداری یا فقط باد هواست حرفات و... اینارم پاک نمیکنم تا بقیه به وجود افرادی امثال شما پی ببرن ... در مورد آپ تاپیک هم هر کسی آپ میزنه ربطی به قیمت نداره عزیزم با این حرفت ثابت شد چند وقت تو پی تی بودی و سر رشته داری چقدر معاملات انجام دادی بعدش هم اکثر بچه های عکاس انجمن منو میشناسن لازم نیست شما به بنده بگی چیکار کنم چیکار نکنم ... خریدار بودید پ.خ .. شماره کارت میدم ارسال میشه نخاستید هم به سلامت ... همون 400 بهت میدمش که حرفی که زدید و موندید توش رو بهت ثابت کنم ..
خریدار هم نیستی مزاحم وقت من و مابقی خاننده های تاپیک نشید... موفق باشی .
توهم زدی. ساقیتو عوض کن داداش.

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
توهم زدی. ساقیتو عوض کن داداش.
یه دکتر خوب برات معرفی میکنم ... دیدی فقط حرف میزنی ... میخاستم به همه ثابت کنم خریدار نیستی و فقط حرف میزنی مرد حرف از دهنش در میاد نه جای دیگه ... گفتی 400 میخامش گفتم بهت میدمش ..زدی زیرش ... به قول فضای مجازی برو تو افق خودت ... خوش باشی ...

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
محصولات زیر برای فروش موجود شد:
1- فلاش یانگنو 560 مارک 3
2- رینگ تبدیل دهانه به قیمت مفت 18 عدد تبدیل دهانه بالا به پایین پایین به بالا 39 تا 82 میلیمتر برند RISE UK
3- فیلتر FLD_CPL به همراه کیف چرمی برند برند RISE UK
تصاویر محصولات ...
zrn9_dsc_0599-1.jpg

s2p1_dsc_0597-1.jpg

ac3y_dsc_0611-1.jpg

c61b_dsc_0619-1.jpg

ahmadi1359

Registered User
لایک‌ها
17
یه دکتر خوب برات معرفی میکنم ... دیدی فقط حرف میزنی ... میخاستم به همه ثابت کنم خریدار نیستی و فقط حرف میزنی مرد حرف از دهنش در میاد نه جای دیگه ... گفتی 400 میخامش گفتم بهت میدمش ..زدی زیرش ... به قول فضای مجازی برو تو افق خودت ... خوش باشی ...

سلام عزیز جان
خوبی؟؟؟
۴۰۰ میدید بگیرم؟ اون آقا که نگرفت. حداقل آفر رو بدید به من.ddddddd
دوربینم nikon D3300 هست.

B-del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود لطفا قیمت فلش یانگنو رو میفرمایید؟
همچنین قیمت پک رینگ تبدیل دهانه لنز بصورت کامل.

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
سلام و درود لطفا قیمت فلش یانگنو رو میفرمایید؟
همچنین قیمت پک رینگ تبدیل دهانه لنز بصورت کامل.
درود گرامی .. احوال شما ..
فلش قیمت پیشنهادی است بفرمایید پیشنهادی دارید ..
تبدیل رینگ هم فروخته شد متاسفانه ..
در خدمتتون هستم..

بالا