• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░░▒▒▒▓▓▓███ فروش تعداد زیادی تجهیزات عکاسی (حتما نگاهی بندازید بکارتون میاد) ░░▒▒▒▓▓▓███

HaMid_GSXR

Registered User
لایک‌ها
55
با تشکر از جناب درویشی
ریموت و لنز موبایل امروز ب دستم رسید
ریموت ک در حالات مختلف با دوربین سازگارِ
اما نکته ای رو بگم راجع ب پکیج لنز موبایل: همین پکیج در سایت معروفی ک من اسمش رو نمیارم با قیمت چندین برابر از اینجا فروخته میشه. و من هم قبلأ 2 سری سفارش دادم و استفاده کردم و از کیفیت و عکس هایی ک میشه باهاش گرفت آگاهم!
لنز های جناب درویشی رو ک دیدم ب قیمت 15 هزار تومان میفروشه، جسارت نباشه، با خودم گفتم لابد باید جنس خیلی ضعیفی باشه! خلاصه خرید کردم...
ب دستم ک رسید تست کردم دیدم کاملأ مشابه همون لنز های گرون قیمته...
خلاصه اینا رو گفتم ک بدونین دلیل قیمت کمش بی کیفیتی نیست

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
با تشکر از جناب درویشی
ریموت و لنز موبایل امروز ب دستم رسید
ریموت ک در حالات مختلف با دوربین سازگارِ
اما نکته ای رو بگم راجع ب پکیج لنز موبایل: همین پکیج در سایت معروفی ک من اسمش رو نمیارم با قیمت چندین برابر از اینجا فروخته میشه. و من هم قبلأ 2 سری سفارش دادم و استفاده کردم و از کیفیت و عکس هایی ک میشه باهاش گرفت آگاهم!
لنز های جناب درویشی رو ک دیدم ب قیمت 15 هزار تومان میفروشه، جسارت نباشه، با خودم گفتم لابد باید جنس خیلی ضعیفی باشه! خلاصه خرید کردم...
ب دستم ک رسید تست کردم دیدم کاملأ مشابه همون لنز های گرون قیمته...
خلاصه اینا رو گفتم ک بدونین دلیل قیمت کمش بی کیفیتی نیست
درود .همین لنزهارو دقیقا 30 الی 45 ت میفروشن متاسفانه صادقانه عرض کنم رو این لنزها فروش عمده حدود 30 تا فروختم ولی مصرف کننده فروش بسیار کمی دارم فکر کنم باید تغییر بدم تو قیمت !!چون قیمت خریدم پایین بود این قرار دادم وبعضی ها فکر میکنن جنس خوب نیست!یعنی شاید باورتون نشه در اصل دارم با 1500 سود دارم میفروشم!!خوشحالم راضی هستید

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام رینگ معکوس نیکون یا تویب موجود است؟ریموت کنون هم احتمالا بخوام دارید؟
رینگ معکوس و تیوب رو تموم کردم فعلا فرصتی برای خرید ندارم به محض اینکه برم خرید باز میارم

sibesorkh2

Registered User
لایک‌ها
16
با تشکر از آقای درویشی رینگ معکوس و تنظیف سنسور امروز به دستم رسید.

mehrdad486

Registered User
لایک‌ها
711
سلام بیژن جان خوبی؟؟؟ مبارک باشه محصولات جدید ... قرار بود یه خبری بدی بهم ... راستی سنسورو دادم ایده آل تمیز کرد پیکسل سوختگی داشت 90 تومنی دستمو گرفت ...
بیژن جان این لنزها روی huawei هم نصب میشه ؟؟؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام بیژن جان خوبی؟؟؟ مبارک باشه محصولات جدید ... قرار بود یه خبری بدی بهم ... راستی سنسورو دادم ایده آل تمیز کرد پیکسل سوختگی داشت 90 تومنی دستمو گرفت ...
بیژن جان این لنزها روی huawei هم نصب میشه ؟؟؟
درود .بله روی همه دوربینهای موبایل جواب میده من خودم 4ماهه رو هواوی و سامسونک s4 دارم استفاده میکنم

JavadBarati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام بیين خان.یه دست کارت خاکستری میخام.
لطف کن شماره کارتت رو برام بفرست

boozarjmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام، چند قلم مد نظرم بود میخواستم ببینم هنوز موجودن؟
رینگ معکوس 52 میل نیکون
کارت خاکستری
فیلتر پلاریزه 52 (فیلتر 58 میل با رینگ تبدیل به 52 میل ندارین؟ چون یه لنز 58 میل هم دارم و قیمت فیلتر پلاریزه هم خیلی بالاس :/)
ریموت نیکون

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام، چند قلم مد نظرم بود میخواستم ببینم هنوز موجودن؟
رینگ معکوس 52 میل نیکون
کارت خاکستری
فیلتر پلاریزه 52 (فیلتر 58 میل با رینگ تبدیل به 52 میل ندارین؟ چون یه لنز 58 میل هم دارم و قیمت فیلتر پلاریزه هم خیلی بالاس :/)
ریموت نیکون
درود فراوان.از کالاای درخواستی کارت-ریموت نیکون موجوده اون یکی ها فعلا مجود نیست ولی در هفته ای آینده اون یکی هام موجود میشه فیلتر 52 پلاریره هم موجوده چنانچه تمایل به خرید داشتید اعلام کنین

boozarjmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
درود فراوان.از کالاای درخواستی کارت-ریموت نیکون موجوده اون یکی ها فعلا مجود نیست ولی در هفته ای آینده اون یکی هام موجود میشه فیلتر 52 پلاریره هم موجوده چنانچه تمایل به خرید داشتید اعلام کنین

زحمته، اگر یه شماره کارت محبت کنید من هزینه کارت و ریموت رو براتون واریز می کنم

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
سلام.
جناب درویشی فلاش یانگنو یا دکلانشور تایمردار کانون ندارید؟
باتری 7d چطور؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام.
جناب درویشی فلاش یانگنو یا دکلانشور تایمردار کانون ندارید؟
باتری 7d چطور؟
درود خدمت شما.دکلانشور که برای دوربینهای آنالوگ کاربرد داره!!اگر منظورتون ریموت تایمر دار برای عکاسی نجومی میخواهید ب ریموت داشتم البته سیمی که حرفه ای بود پارسال روی مارک 2 استفاده میکردم نمیدونم سوکتش با 7دی شما یکی است =راستیتش من خودم دست دوم خریدمش و استفاده ای به اون صورت نکردم یکی دو سری فقط و یادم نیست امکاناتانش رو تو این تایپیک هستش یه تحقیق کن ببین بکارت میاد من در خدمتم http://www.forum.persiantools.com/t...-ریموت-████▓▓▓▓▒▒▒▒░░░░.632296/#post-10464883

AMin_AM

Registered User
لایک‌ها
52
درود خدمت شما.دکلانشور که برای دوربینهای آنالوگ کاربرد داره!!اگر منظورتون ریموت تایمر دار برای عکاسی نجومی میخواهید ب ریموت داشتم البته سیمی که حرفه ای بود پارسال روی مارک 2 استفاده میکردم نمیدونم سوکتش با 7دی شما یکی است =راستیتش من خودم دست دوم خریدمش و استفاده ای به اون صورت نکردم یکی دو سری فقط و یادم نیست امکاناتانش رو تو این تایپیک هستش یه تحقیق کن ببین بکارت میاد من در خدمتم http://www.forum.persiantools.com/threads/░░░▒▒▒▒▓▓▓▓████-فروش-تجهیزات-عکاسی-تریگر-کارت-سافت-باکس-وکیت-تمیز-کننده-ریموت-████▓▓▓▓▒▒▒▒░░░░.632296/#post-10464883
در پیام خصوصی پاسخ دادم.
ممنون از پیگیریتون.

JavadBarati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یک ست کارت خاکستری خریداری شد.و خیلی هم زود رسید.تشکر از آقای درویشی

درفش کاویانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
جناب درویشی رینگ معکوس نیکون ۵۲ و ریموت نیکون موجود دارید؟ در صورتی که موجود دارید، اطلاعات پرداخت رو برام پیام خصوصی بفرستید.

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
بالا