faraclinic
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 1
سلام جناب درویشی. به دنبال یک لنز منوال برای پرتره هستم. با توجه به تجربه بالای شما چه لنزی رو پیشنهاد می کنید؟ ژوپیتر135؟ ژوپیتر200؟ پنتاکس 50 1.4؟
درود فراون تو خرید 50 میلیمتری 1.4 اصلا شک نکنین .سلام جناب درویشی. به دنبال یک لنز منوال برای پرتره هستم. با توجه به تجربه بالای شما چه لنزی رو پیشنهاد می کنید؟ ژوپیتر135؟ ژوپیتر200؟ پنتاکس 50 1.4؟
درود فعلا موجود ندارم چنروزی است مشغول کاری هستم به محض اینکه موجود کم خبر میکنمدوست عزیز ریموت کنترل نیکون رو 7100 جواب میده؟
درود بزودی مجود میشهسلام
ریموت کنترل نیکون موجود ندارین؟
درود کدوم مورد رو میفرمایید؟سافت باکس رو چطوری باید تهیه کنم ؟ تهران هستید ؟
روی فلاش نصب میشن 9000 تومن زدیددرود کدوم مورد رو میفرمایید؟
متاسفانه تموم کردم مجددا برام میادروی فلاش نصب میشن 9000 تومن زدید
بیژن جان لنز 24-105 فول فریم و بدنه 6D تمیز درحد آکبند تو دست و بالت پیدا میشه ؟
قصد دارم آکبند بخرم ولی اگه تمیز و خوش قیمت کارکرده پیدا کنم استقبال میشه
خیلی ممنون از توجه و جواب کاملدرود نه موجود ندارم ولی یه چیز میگم اگر خواستید عمل کنین اگرم نه که هیچ!اول اینکه جریان فول فریم جسارت نباشه مثل این میمونه که میبینی یه بوی خوب اونور پله ها میاد بعد که میری میبینی میبینید که دارند خر کباب میکنن!!البته ببخشیدا بنده منگکر این نیستم فرقی بین فول فریم نیست بله هست ولی فول فریم برای اونایی که واقعا احتیاج دارند لازمه بطور مثال یه فول فریم 6دی با لنز یکت 24-105 رو همون 60 دی با لنز متناسب 15-85 جایگیزیینش میشه!!اگر استنویدیو شما نور کافی را دارد چرا فرول فریم؟اگر واقعا قصد استو دیو حرفه ای دارید که درامد زا باشد و به نوعی بعضی مشتری ها دهن بین هستن و باید حتما تجهیزات خوب را ببینید مشتری شوند در کل اگر واقعا احتیاج به فول فریم دارید بخرید اگر نه که هزینه اضافه برای چه؟میتونید معادل های نیکون و کنون رو با قیمت بهتر و کارایی بهتر در پنتاکس جستجو کنین علاوه بر اون بخاطر لرزش گیر داخلی میتونید از لنزهای مانوال بسیار ارزان و با کیفیت تر استفاده کنین!در ثانی اگر واقعا اگر قصد فول فریم داشتید سعی کنین پکیج را بصورت کارکرده خریداری کنین خود من همین پکیج را اکبند خرید()اشتباهی که کردم) بدنه رو 5ت خریدم یه مقدار افت قیمت کرد دوربینی که بابت محافظ صفحش 70 ت اصلی خریداری کردم رو 3850 فروختم یعنی 1150 ضرر پول یه دوربین 650 دی کنون رو ضرر دادم!!حالا شما اگر پکیج را کارکرده بخرید با اینکه ازش استفاده میکنین فردا روزیم خواستید بفروشید حداقلش اینه که تنها 200-300 ت ضرر بدید اون 200-300 ت بابت کارکرد این مدته یا حتی به همون قیمت خریدت میفروشی!!به نظر خودت این بهتر نیست؟!
درود بلهخ موجوده پ خ کردمسلام ...خسته نباشید...رینگ معکوس کنون 58 موجود دارین؟؟؟
درود خدمت شما نه متاسفانه موجود ندارمسلام مجدد .
بیژن جان لنز 50 اف1.8 کنون موجود داری ؟