eelia.vision
Registered User
Corsair Force GS 128G قیمت ۴۰۵۰۰۰ موجود
Samsung 840 EVO 250G موجود قیمت پیغام خصوصی
Samsung 840 500Gقیمت ۱۳۰۰۰۰۰ تومان
Seagate Hybrid Drive 1T قیمت ۵۵۰۰۰۰ تومان
سلام. قیمت ۹۵۰۰۰ تومن.سلام.من خیلی دنبال همچین قطعه ای میگشتم که پست شما رو دیدم.لب تاپ من HP G62 هست و دی وی دی درایوش خراب شده.میخواستم برش دارم و بجاش SSD بذارم.حجمی هم که لازم دارم 60 گیگ هست که ویندوز توش نصب کنم.دو گیگ رم هم میخواستم ارتقا بدم.در مورد HDD CADDY آیا همین که در این آدرس دیدم هست؟ HP G60 G61 G62 HDD Caddy
کدوم یک از آپشنهای پست اول میشه؟ درجه یکه؟ قیمت و نحوه خرید رو ممنون میشم اعلام کنید.بقیه مواردی که گفتم هم میتونم یکجا تهیه کنم؟ با سپاس
سلام. فرستادم براتون ارسال کنن. تا قبل از ساعت ۲ براتون شماره پیگیریش رو ارسال میکنممرسی از پاسختون.پس همین مدل که 95000 تومنه میگیرم.پ.خ هماهنگ میکنیم.منتظرم بدستم برسه عکسشو برای دوستان میذارم
برای SSD هم منتظرم بودجه ام بیشتر بشه حجم بالاتری که گفتین میگیرم.با سپاس
سلامadata sx910 داری
سلام
هارد های سامسونگ که سرعت نوشتنشون 130 هست چطور از هاردهای adata که سرعت نوشتنشون 500 به بالاست بهتر هستند؟
سلامبعد از اینکه دی وی دی رامو درآوردیم وسیله ای دارین که بشه ازش به عنوان دی وی دی رام اکسترنال استفاده کرد؟[COLOR=#EEE !important]fa → fa
که
[/COLOR]
سلام
من لپتاپم hp 6c65 هست، الان واسه نصب اس اس دي بايد دقيقا چي كار كنم؟ حتما بايد بجاي دريوار نوري يا هارد قرار بگيره؟ بطور همزمان مي تونم از ssd و هارد اصلي استفاده كنم؟
ممنون