• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒░[اضافه کردن هارد دوم در لپتاپ] وب سایت :[ hddcaddy.ir ] [فروش SSD : Crucial│ SanDisk│Samsung]

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

Corsair Force GS
128G قیمت ۴۰۵۰۰۰ موجود
Samsung 840 EVO 120G موجود قیمت پیغام خصوصی
Samsung 840 EVO
250G موجود قیمت پیغام خصوصی
Samsung 840 500Gقیمت ۱۳۰۰۰۰۰ تومان

Seagate Hybrid Drive 1T قیمت ۵۵۰۰۰۰ تومان

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

Corsair Force GS
128G قیمت ۴۰۵۰۰۰ موجود

Samsung 840 EVO

Seagate Hybrid Drive 1Tقیمت ۵۵۰۰۰۰ تومان

mehdi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من خیلی دنبال همچین قطعه ای میگشتم که پست شما رو دیدم.لب تاپ من HP G62 هست و دی وی دی درایوش خراب شده.میخواستم برش دارم و بجاش SSD بذارم.حجمی هم که لازم دارم 60 گیگ هست که ویندوز توش نصب کنم.دو گیگ رم هم میخواستم ارتقا بدم.در مورد HDD CADDY آیا همین که در این آدرس دیدم هست؟ HP G60 G61 G62 HDD Caddy
کدوم یک از آپشنهای پست اول میشه؟ درجه یکه؟ قیمت و نحوه خرید رو ممنون میشم اعلام کنید.بقیه مواردی که گفتم هم میتونم یکجا تهیه کنم؟ با سپاس

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام.من خیلی دنبال همچین قطعه ای میگشتم که پست شما رو دیدم.لب تاپ من HP G62 هست و دی وی دی درایوش خراب شده.میخواستم برش دارم و بجاش SSD بذارم.حجمی هم که لازم دارم 60 گیگ هست که ویندوز توش نصب کنم.دو گیگ رم هم میخواستم ارتقا بدم.در مورد HDD CADDY آیا همین که در این آدرس دیدم هست؟ HP G60 G61 G62 HDD Caddy
کدوم یک از آپشنهای پست اول میشه؟ درجه یکه؟ قیمت و نحوه خرید رو ممنون میشم اعلام کنید.بقیه مواردی که گفتم هم میتونم یکجا تهیه کنم؟ با سپاس
سلام. قیمت ۹۵۰۰۰ تومن.
SSD Corsair 128G قیمت ۴۰۵۰۰۰ تومن
SSD60G ندارم قیمت ۶۰ گیگ ها بصرفه نیست اختلافشون با ۱۲۸گیگ کمتر از 100هزار تومن هست اما حجمشون نصف. اما اگر بخواین میتونید از این لینکها تهیه کنید
http://www.kimiaonline.com/UI/PriceList.aspx?MP=133&SP=&PN=&PC=&PF=&PT=&ST=all

رم ۲ ندارم مناسب دستگاه شما ندارم.اگر رم 200pin باشه احتمالا اصلا گیر نمیاد
اما از نظر من با اضافه کردن SSD نیازهاتون برطرف میشه و به رم احتیاجی نداشته باشید. بجای هزینه برار رم SSD حجم بالاتر بگیرید

نحوه خرید: واریز مبلغ به شماره کارت وارسال آدرس.با پست پیشتاز و هزینه ۵۰۰۰ تومن ارسال میشه.تهران و مراکز استان باشید یکروزه و شهرهای دیگه ۲روزه میرسه.
برای تهران پیک هم میشه کرد که هزینه پیک بسته به مسافت با خودتون هست.

Last edited:

mehdi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از پاسختون.پس همین مدل که 95000 تومنه میگیرم.پ.خ هماهنگ میکنیم.منتظرم بدستم برسه عکسشو برای دوستان میذارم:)
برای SSD هم منتظرم بودجه ام بیشتر بشه حجم بالاتری که گفتین میگیرم.با سپاس

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
مرسی از پاسختون.پس همین مدل که 95000 تومنه میگیرم.پ.خ هماهنگ میکنیم.منتظرم بدستم برسه عکسشو برای دوستان میذارم:)
برای SSD هم منتظرم بودجه ام بیشتر بشه حجم بالاتری که گفتین میگیرم.با سپاس
سلام. فرستادم براتون ارسال کنن. تا قبل از ساعت ۲ براتون شماره پیگیریش رو ارسال میکنم

mehdi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.کدی امروز به دستم رسید و عکسش رو اینجا میذارم.با سپاس...

15122013(002).jpg

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام.کدی امروز به دستم رسید و عکسش رو اینجا میذارم.با سپاس...

مشاهده پیوست 504303

سلام. نصب کنید موردی یا سوالی بود تماس بگیرید

Corsair Force GS
128G قیمت ۴۰۵۰۰۰ موجود

Samsung 840 EVO

Seagate Hybrid Drive 1Tقیمت ۵۵۰۰۰۰ تومان

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
امکان خرید و تهیه قطعات ولوازم جانبی سیستمهای اپل(لاجیک برد. تاپ کیس بدنه.کیبرد.ال سی دی .قطعات و کابلهای داخلی و...)

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
HDD CADDY IMAC
(قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۲۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۲۵۰۰۰تومان) خرید سایت ifixit.com

HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۹۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۵۰۰۰تومان)خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Macbook-Laptop قیمت درجه۲ ۹۰۰۰۰ تومان خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۳۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه

۱- SSD Samsung 840 500G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ 840 حجم 500 گیگ : موجود ۱۳۰۰۰۰۰ تومان

۲- SSD Samsung 840EVO 250G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ EVO 840 حجم 250 گیگ : موجود ۷۴۰۰۰۰ تومان

۳- SSD Samsung 840EVO 120G : قیمت هارد اس اس دی سامسونگ EVO 840 حجم 120 گیگ : موجود ۴۴۰۰۰۰ تومان

۴- SSD Corsair GS 128G : قیمت هارد اس اس دی کورسیر جی اس حجم 128 گیگ : موجود ۴۱۰۰۰۰ تومان

sami_ehsanpour

Registered User
لایک‌ها
90
سلام

هارد های سامسونگ که سرعت نوشتنشون 130 هست چطور از هاردهای adata که سرعت نوشتنشون 500 به بالاست بهتر هستند؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام

هارد های سامسونگ که سرعت نوشتنشون 130 هست چطور از هاردهای adata که سرعت نوشتنشون 500 به بالاست بهتر هستند؟

سلام.اطلاعات در تصویر ضمیمه.سرعت هاردهای ADATA چه SX900 و چه SX910 در عمل شاید نهایتا به ۳۵۰ برسه

Best Sellers in Internal Solid State Drives

Top Rated in Internal Solid State Drives

Screen  Shot 2013-12-15 at 2.31.42 PM.jpg

mousavi71

Registered User
لایک‌ها
16
بعد از اینکه دی وی دی رامو درآوردیم وسیله ای دارین که بشه ازش به عنوان دی وی دی رام اکسترنال استفاده کرد؟
[COLOR=#EEE !important]fa → fa
که

[/COLOR]​

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
بعد از اینکه دی وی دی رامو درآوردیم وسیله ای دارین که بشه ازش به عنوان دی وی دی رام اکسترنال استفاده کرد؟
[COLOR=#EEE !important]fa → fa
که

[/COLOR]​
سلام
برای اونهایی که سیستمشون مک هست قابل استفاده هست. قیمتش هم برای همین دسته از دوستان بصرفه هست. قیمت ۸۰۰۰۰ تومان قابل سوپر درایو اپل

B3RKUT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من لپتاپم hp 6c65 هست، الان واسه نصب اس اس دي بايد دقيقا چي كار كنم؟ حتما بايد بجاي دريوار نوري يا هارد قرار بگيره؟ بطور همزمان مي تونم از ssd و هارد اصلي استفاده كنم؟
ممنون

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
من لپتاپم hp 6c65 هست، الان واسه نصب اس اس دي بايد دقيقا چي كار كنم؟ حتما بايد بجاي دريوار نوري يا هارد قرار بگيره؟ بطور همزمان مي تونم از ssd و هارد اصلي استفاده كنم؟
ممنون

سلام اگر بطور همزمان میخواید از هارد اصلی و SSD استفاده کنید نیاز به قطعه HDD CADDY دارید.
HDD Caddy – Add a 2nd HDD to your laptop

What is Caddy.jpg

Last edited:
بالا