• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒░[اضافه کردن هارد دوم در لپتاپ] وب سایت :[ hddcaddy.ir ] [فروش SSD : Crucial│ SanDisk│Samsung]

mousavi71

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
برای اونهایی که سیستمشون مک هست قابل استفاده هست. قیمتش هم برای همین دسته از دوستان بصرفه هست. قیمت ۸۰۰۰۰ تومان قابل سوپر درایو اپل
مگه usb نیستش؟لب تاب منhp probook 4540s هستش نمیشه کاری کرد؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
مگه usb نیستش؟لب تاب منhp probook 4540s هستش نمیشه کاری کرد؟
درایو نوری لپتاپ شما کشویی هست. اینها برای درایو نوریهای مکشی هستن
شما یه اکسترنال بگیرید خیلی به صرفه تر هست!
عرض کردم دوستانی که اپل دارند سوپر درایو اکسترنالشون ۲۸۰۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰۰ تومن هست که براشون میصرفه با ۸۰ تومن سوپر درایو اینترنالشون رو با این قطعه اکسترنال کنن.
اما دوستانی که لپ تاپ ویندوزی یا غیر از اپل دارن با ۱۰۰-۱۲۰ تومن حدودا میتونن یه اکسترنال تهیه کنن لزومی نداره ۸۰ تومن بابت قطعه بدن! ضمن اینکه درایو نوری لپتاپتون سالم میمونه وزمانیکه بخواین لپتاپ رو بفروشین یا عوض کنین سر جاش برمیگردونید و SSD+Caddy رو به لپتاپ جدید انتقال میدید
DVD+RW اکسترنال - LITEON

Last edited:

nima60peni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من MSI GE 60 دارم. میخام از SSD استفاده کنم و سوال داشتم

. امکان اتصال اکستررنال وجود داره؟ مثلا با کابل؟
. اگه بخام هارد خو د لپ تاپ رو با ssd عوض کنم باید از ssd M SATA استفاده کنم؟
.یا ب نظر شما cady بهترین گزینه هستش؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
من MSI GE 60 دارم. میخام از SSD استفاده کنم و سوال داشتم

. امکان اتصال اکستررنال وجود داره؟ مثلا با کابل؟
. اگه بخام هارد خو د لپ تاپ رو با ssd عوض کنم باید از ssd M SATA استفاده کنم؟
.یا ب نظر شما cady بهترین گزینه هستش؟
سلام
.امکان اتصال اکسترنال وجود داره. ولی به چه درد میخوره؟ssd برای نصب سیستم عامل استفاده میشه بنابراین اکسترنال بودنش یکم بی معنی هست مگر مواقع خاص
(جای اتصال اکسترنال خب فلش بگیرید بجای اس اس دی!)
.اگر بخواین هارد لپتاپ رو با SSD عوض کنید از SSD 2.5 اینچی که اس اس دی های معمول هست استفاده میکنید. به Msata کاری ندارید.
.اگر میخواید دوتا هارد رو دستگاه داشته باشید جز کدی راه دیگه ای ندارید(دو تا هارد برای این داشته باشید که :هم از SSD بعنوان درایو اصلی ویندوز استفاده کنید و سرعتتون چند برابر بشه هم از هارد اصلی برای نگهداشتن اطلاعات)
MSI GT60 HDD Caddy

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
موجودی HDD CADDY
HDD CADDY IMAC
(قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۲۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۲۵۰۰۰تومان) خرید سایت ifixit.com
HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۹۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۵۰۰۰تومان)خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Macbook-Laptop قیمت درجه۲ ۹۰۰۰۰ تومان خرید سایت hddcaddy.com
HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۳۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه

nima60peni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در حال حاضر کدوم از این هارو موجود دارید؟
Samsung 840 evo 120g
Samsung pro 128 g
ocz vertex 4 64g
ocz vectore 128 g

اگه دارید قیمت رو بعلاوه cady برام پخ کنید تا سفارش بدم. ممنون

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
در حال حاضر کدوم از این هارو موجود دارید؟
Samsung 840 evo 120g
Samsung pro 128 g
ocz vertex 4 64g
ocz vectore 128 g

اگه دارید قیمت رو بعلاوه cady برام پخ کنید تا سفارش بدم. ممنون
Samsung 840 EVO 120G قیمت ۴۴۰
HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۹۵۰۰۰ تومان

بخش اس اس دی OCZ بنا به اخباری که در برخی سایتها منتشر شده ورشکست شده یا بسمتش متمایل شده
DailyTech - OCZ Goes Bankrupt, SSD Assets are Targeted by Toshiba

Pejmanp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مبدل هارد Sata به تاندبولت که شرکت سی گیت زده رو ندارید - ایمکهای جدید رو نمیشه روش ssd گذاشت با این مبدل بدون نیاز به باز کردن مک همه می تونند رو ای مک - مک بوک - ایر و .... SSD بزارند خیلی بدرد بخوره ترو خدا یکی بیاره
Amazon.com: Seagate GoFlex Thunderbolt Adapter (STAE121): Car Electronics

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
مبدل هارد Sata به تاندبولت که شرکت سی گیت زده رو ندارید - ایمکهای جدید رو نمیشه روش ssd گذاشت با این مبدل بدون نیاز به باز کردن مک همه می تونند رو ای مک - مک بوک - ایر و .... SSD بزارند خیلی بدرد بخوره ترو خدا یکی بیاره
Amazon.com: Seagate GoFlex Thunderbolt Adapter (STAE121): Car Electronics

سلام .قابل تهیه هست به آدرس خودتون با قیمت ۶۰۰ هزار تومن.در صورت تمایل پیغام بزنید(قیمت ۱۹۰ دلار در چین)

مکبوکها که با کدی کارشون راه میافته. مک ایر ها هم که بجای اینکه بخوان همچین چیز بزرگی رو دنبالشون راه بندازه برن یه حافظه فلش ۲۵۶ گیگ بخرن بیشتر به نفعشون هست یا نهایتا یه OWC Auro Pro بخرن که بصورت اکسترال وصل میشه کنار دستگاهشون و یدونه SSD شبیه SSD خودشون به سیستمشون اضاف میشه

میمونه ایمکهای جدید که اونها هم میتونن SSD نصب کنن ولی پروسه نصب مشکلتر شده.
iMac Intel 27" EMC 2639 Hard Drive Replacement - iFixit

همینطور میشه برای اضافه کردن یه SSD بیشتر بصورت اکسترنال از یه کابل ساتا به USB2 استفاده کرد ۴۵۰۰۰ تومن یا SATA به USB3 حدود ۹۰ تومن

Pejmanp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام .قابل تهیه هست به آدرس خودتون با قیمت ۶۰۰ هزار تومن.در صورت تمایل پیغام بزنید(قیمت ۱۹۰ دلار در چین)

مکبوکها که با کدی کارشون راه میافته. مک ایر ها هم که بجای اینکه بخوان همچین چیز بزرگی رو دنبالشون راه بندازه برن یه حافظه فلش ۲۵۶ گیگ بخرن بیشتر به نفعشون هست یا نهایتا یه OWC Auro Pro بخرن که بصورت اکسترال وصل میشه کنار دستگاهشون و یدونه SSD شبیه SSD خودشون به سیستمشون اضاف میشه

میمونه ایمکهای جدید که اونها هم میتونن SSD نصب کنن ولی پروسه نصب مشکلتر شده.
iMac Intel 27" EMC 2639 Hard Drive Replacement - iFixit

همینطور میشه برای اضافه کردن یه SSD بیشتر بصورت اکسترنال از یه کابل ساتا به USB2 استفاده کرد ۴۵۰۰۰ تومن یا SATA به USB3 حدود ۹۰ تومن
دوست عزیز روی USB 3 شما نهایت سرعت 220 مگابایت خواهید گرفت که نصف سرعت واقعی ssd هست چه برسه روی USB 2 که دیوانگی چنین کاری رو کردن در ضمن رابط این تبدیلها همشون sata ii هست نه sata III
باز کردن دستگاه هم می تونه بسیار خطرناک باشه و کوچکترین اشتباه هزینه بسیار زیادی رو برای کاربر بزاره - حافظه های فلش هم سرعتشون قابل مقایسه با SSD های جدید نیست
به هر حال ممنون 99 دلار قرار شد یکی از دوستان برام از آمریکا بخره

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
قیمت ssd 8g لطف کنید

SONY make.believe

سلام
SSD بالای ۱۲۰ گیگ داریم
دوستانی که بدنبال هزینه کمتر و منفعت بیشتر هستن این گزینه رو هم برای مقزون به صرفه بودن و کنتزل هزینه هاشون در مقابل دارند :

Hybrid SSHD Seagate 1T "2.5 Seagate
قیمت ۵۴۰۰۰۰ تومان

مشاهده پیوست 513094

100darsad

Registered User
لایک‌ها
5
سلام لطفاپ خ روچک کنید ..

Sent from my Nexus One using Tapatalk 2

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
SSD بالای ۱۲۰ گیگ داریم
دوستانی که بدنبال هزینه کمتر و منفعت بیشتر هستن این گزینه رو هم برای مقزون به صرفه بودن و کنتزل هزینه هاشون در مقابل دارند :

Hybrid SSHD Seagate 1T "2.5 Seagate
قیمت ۵۴۰۰۰۰ تومان

مشاهده پیوست 513094

نمیتونید جور کنید؟ 120 گیگ نیاز ندارم

Last edited:
بالا