• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

░▒░[اضافه کردن هارد دوم در لپتاپ] وب سایت :[ hddcaddy.ir ] [فروش SSD : Crucial│ SanDisk│Samsung]

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
واسه msi ge620 هم دارین؟ چند روزه میرسه؟ قیمت؟
ssd 256 هم بی زحمت قیمت پ خ کنید
با سپاس

سلام. بله موجود هست ۹۵۰۰۰ تومان. SSD EVO 250G هم موجود هست.
هرزمان واریز کنید روز بعد با پیشتاز(۵۰۰۰ تومان هزینه ارسال) فرستاده میشه.
تهران و شهرهای مرکزی باشید ۱ روزه و شهرهای دیگه باشید ۲ روزه میرسه
تهران با پیک هم میفرستیم که هزینه پیک بر مبنای مسافت هست.
http://hddcaddy.com/en/msi-hdd-caddy/147-msi-ge620-hdd-caddy.html
Screen Shot 2014-01-11 at 12.50.31 PM.jpg

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
تنها واردکننده HDD CADDY در انواع و کیفیتهای مختلف
بزودی خرید مستقیم باهمکاری سایت مرجع فروش در hddcaddy.ir
-------------------------------------------دوستانی که مکبوک دارن قبل از دیدن این تایپیک به این تایپیک مراجعه کنن-------------------------------------------

HDD CADDY :اضافه کردن SSD یا HDD (اضافه) روی مکبوک پرو/آیمک و هر نوع لپتاپ با درایونوری استانداردبکمک این قطعه میشه از دو هارد روی مکبوک پرو استفاده کرد و هزینه های سنگین برای SSD های با حجم بالا رو حذف کرد(سازگار و قابل استفاده در همه لپتاپها)
نکته مهم :این کیت در دو مدل موجود هست.این مدل هم قابلیت نصب SSD و هم HDD رو داره و تا 1.5T ساپورت HDD داره.دوستان بعضا لینک مدلهایی رو از امازون و ای بی میدن که با این موجودی متفاوت هست.از اون مدلها هم میتونم برای دوستان تهیه کنم( ۵۵تومان).این نوع کدی هم بعنوان یک آپشن با سفارش برای دوستان تهیه میشه,اما هیچ تضمینی ازجانب من برایدرست کار کردن یا صدمه نزدن به هاردشون ندارند.
موجودیهای فعلی همگی از سایت معتبر hddcaddy.com خریداری میشه و با تضمین تحویل دوستان میشه.

موجودی
1-HDD CADDYHDD CADDY IMAC (قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۲۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۲۵۰۰۰تومان) خرید سایت ifixit.com
2-HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۹۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۵۰۰۰تومان)خرید سایت hddcaddy.com

3-HDD CADDY Macbook-Laptop قیمت درجه۲ ۹۰۰۰۰ تومان خرید سایت hddcaddy.com
4-HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۳۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه
(قطعه مکمل:کیت جاگذاری سوپردرایو تبدیل به سوپردرایو اکسترنال) ۸۲۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۰۰۰۰تومان)

لیست قیمت SSD██♦♦██♦♦فروش ویژه SSD / کمترین قیمت موجود در بازار بصورت رقابتی

original (2).jpg

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
در انواع و کیفیتهای مختلف
بزودی خرید مستقیم باهمکاری سایت مرجع فروش در hddcaddy.ir
-------------------------------------------دوستانی که مکبوک دارن قبل از دیدن این تایپیک به این تایپیک مراجعه کنن-------------------------------------------

HDD CADDY :اضافه کردن SSD یا HDD (اضافه) روی مکبوک پرو/آیمک و هر نوع لپتاپ با درایونوری استانداردبکمک این قطعه میشه از دو هارد روی مکبوک پرو استفاده کرد و هزینه های سنگین برای SSD های با حجم بالا رو حذف کرد(سازگار و قابل استفاده در همه لپتاپها)
نکته مهم :این کیت در دو مدل موجود هست.این مدل هم قابلیت نصب SSD و هم HDD رو داره و تا 1.5T ساپورت HDD داره.دوستان بعضا لینک مدلهایی رو از امازون و ای بی میدن که با این موجودی متفاوت هست.از اون مدلها هم میتونم برای دوستان تهیه کنم( ۵۵تومان).این نوع کدی هم بعنوان یک آپشن با سفارش برای دوستان تهیه میشه,اما هیچ تضمینی ازجانب من برایدرست کار کردن یا صدمه نزدن به هاردشون ندارند.
موجودیهای فعلی همگی از سایت معتبر hddcaddy.com خریداری میشه و با تضمین تحویل دوستان میشه.

موجودی
1-HDD CADDYHDD CADDY IMAC (قابل استفاده برای مکبوک و لپتاپ+قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۱۲۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۲۵۰۰۰تومان) خرید سایت ifixit.com
2-HDD CADDY Macbook-Laptop (قابلیت نصب پنل برای لپتاپ) قیمت درجه۱ ۹۵۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۵۰۰۰تومان)خرید سایت hddcaddy.com
3-HDD CADDY Macbook-Laptop قیمت درجه۲ ۹۰۰۰۰ تومان خرید سایت hddcaddy.com
4-HDD CADDY Laptop قیمت درجه۳ ۵۳۰۰۰تومان(فقط سفارشی) خرید متفرقه
(قطعه مکمل:کیت جاگذاری سوپردرایو تبدیل به سوپردرایو اکسترنال) ۸۲۰۰۰ تومان(کاهش اعمال شده ۱۰۰۰۰تومان)

لیست قیمت SSD██♦♦██♦♦فروش ویژه SSD / کمترین قیمت موجود در بازار بصورت رقابتی

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

Old Master

Registered User
لایک‌ها
27
یکعدد کابل apple ssd flex برای اضافه کردن درایو دوم یا ساخت درایو ترکیبی در مک مینی از ایشون خرید کردم
متذکر میشم که این کابل داخل کشور قابل تهیه نبود و ایشون زحمت کشیدن و با پیگیری و مشاوره این کابل رو از چین مسقیم به آدرس خودم تهیه کردن برام،،http://upload.tehran98.com/upme/uploads/ba5a15ae407bfd671.png

کمال تشکر رو از حسن اخلاق ایشون دارم
به سایر دوستان هم اعلام میکنم که از حضور ایشون بهره ببرن و در خرید ملزوماتشون درنگ نکن
این خرید دوم من از ایشون بود،،پیشتر هم رم crucial 16g ازیشون خرید کرده بودم
خرید های من از ایشون کماکان ادامه خواهد داشت:)

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
یکعدد کابل apple ssd flex برای اضافه کردن درایو دوم یا ساخت درایو ترکیبی در مک مینی از ایشون خرید کردم
متذکر میشم که این کابل داخل کشور قابل تهیه نبود و ایشون زحمت کشیدن و با پیگیری و مشاوره این کابل رو از چین مسقیم به آدرس خودم تهیه کردن برام،،http://upload.tehran98.com/upme/uploads/ba5a15ae407bfd671.png

کمال تشکر رو از حسن اخلاق ایشون دارم
به سایر دوستان هم اعلام میکنم که از حضور ایشون بهره ببرن و در خرید ملزوماتشون درنگ نکن
این خرید دوم من از ایشون بود،،پیشتر هم رم crucial 16g ازیشون خرید کرده بودم
خرید های من از ایشون کماکان ادامه خواهد داشت:)

سلام. ممنون بابت توضیحات و فیدبک . انشالله برای نصب مشکلی نداشته باشید و به راحتی نصب بشه

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
این مدل caddy به لپ تاپ بنده میخوره
http://hddcaddy.com/en/lenovo-ibm-h...-t420-t430-t510-t520-w510-w520-hdd-caddy.html
موجود دارید؟!

فرستاده شده از GT-I9192ِ من با Tapatalk
سلام. کدی برای لپتاپ شما هم موجود هست.فقط اینسری لپتاپها تفاوتها جزئی با هم دارند درنوع چفت شدن زمان جا زدن.
باید نمونه ای که هست رو تست کنید اگر مناسب لپتاپ شما نبود سفارش بدیدم مدل دیگه ای بفرستن.
درهرحال همه نوع کدی برای همه نوع لپتاپ قابل سفارش هست

Last edited:

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
مدل کدی شما ، دقیقا همین مارک کدی مشهور است که سبز رنگه؟ منظورم شما دقیقا از هیمن سایت کدی مشهور خرید میکنید؟ تمام جنس های کدی مشهور و اصل،سبز رنگ هستند ولی اون عکسی که شما گذاشتید اینطور نبود.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
مدل کدی شما ، دقیقا همین مارک کدی مشهور است که سبز رنگه؟ منظورم شما دقیقا از هیمن سایت کدی مشهور خرید میکنید؟ تمام جنس های کدی مشهور و اصل،سبز رنگ هستند ولی اون عکسی که شما گذاشتید اینطور نبود.
لیبل ها هیچکدوم سبز نیستن. برخی رو هم گاها بدون لیبل هم میفرستن(Macbook Caddy). لیبل توی تصاویر برای تصاویر گرفته شده تبلیغاتیشون هست یا شاید برای فروش خرده و تک هم ازین رنگ لیبل بدن . برای ما تابحال همچین چیزی نیومده و با لیبل معمول کدی میفرستن.
کدی های اصلی یکسال ضمانت تعویض هم دارند که لیبل های گارانتیشون آماده نشده.

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
موجودیهای جدید در تایپیک اول آپدیت شدند

Corsair

Plextor

Intel 520

Samsung EVO Series

Samsung 840.jpg Samsung EVO.jpg Samsung EVO120.jpg

HDDCADDY