w3kar
Registered User
آدرس سایت رو برام پ.خ کنید.سلام
مصرف رم سایت من شدید بالاست.. هر چند سی پی یو هم بالا بود ولی خودم یه سری تغییرات دادم نصف شد.. می تونید کاریش کنید؟ تضمین میدید؟
آدرس سایت رو برام پ.خ کنید.سلام
مصرف رم سایت من شدید بالاست.. هر چند سی پی یو هم بالا بود ولی خودم یه سری تغییرات دادم نصف شد.. می تونید کاریش کنید؟ تضمین میدید؟
سلام
پ.خ شدمنم همین مشکل رو دارم
آدرس سایتم رو هم پخ کردم
مرسی دوست عزیزایشون %10000 تائید میشن!
خوش اخلاق
منصف
مودب
بامعرفت
حرفه ای
انشالا موفق باشن
پ.خ شدخسته نباشید ، یک پیام دادم بهتون
مرسی
پ.خ شدافزونه اختصاصی هم طراحی میکنید؟
پ.خ شدسلام
چندین امکان جدید می خوایم برای قالب اضافه کنیم+با دو افزونه هم مشکل داریم.
کیفیت کار و زمان تحویل خیلی برام مهم هست شرایط را ارسال کنید
مشکلی نیست.توضیحات کامل رو در پیام خصوصی بدید تا قیمت رو عرض کنم.سلام من می خوساتم که به غالبم یک سری قسمت های تبلیغاتی (بنر تبلیغاتی) اضافه کنید www.neogame.ir
سلامبا سلام خدمت کاربران و مهمانان پرشین تولز
قابل توجه کسانی که با سایت وردپرسیشون مشکل دارن و یا میخوان امکاناتی بهش اضافه کنن و یا تغییرات خاصی در قالب و افزونه ها مد نظر دارند :
-رفع عیب و استاندارد سازی انواع قالب ها و افزونه ها
-اعمال تغییرات قالب و افزونه ها
-فارسی سازی افزونه ها و قالب ها
-کم یا اضافه کردن هر نوع امکاناتی به قالب وردپرس
-تبدیل انواع قالب به قالب وردپرس
-تغییرات و دستکاری دیتابیس
و ...
در خدمت دوستان و عزیزان وردپرسی خودم هستم
[/SPOILER]
پ.خ شدسلام
من قصد دارم برای ایجاد سایت عکاسی از قالب های وردپرس استفاده کنم
قبلا به مدت دو سال از قالب photo nexus استفاده کردم . یک نفر این قالب رو برای من ریخته بود و تنظیم کرده بود . اما مشکل این قالب این بود که مثلا اگر من قسمتی رو برای عکسهای طبیعت در نظر میگرفتم باید تمام عکسهای مربوط به طبیعت رو داخل همون مکان میریختم و نمیتونستم مجموعه های جداگانه ای رو با موضوع طبیعت در اون مکان تعبیه کنم ( یا امکانش بود و من بلد نبودم )
به هر حالا الان مجددا دنبال یک قالب مناسب و ساده میگردم تا اینکه به این :
http://darkroom2.photocrati.com
برخوردم . البته اینجا هم وقتی داخل گالری میشم و تو قسمت landscape میرم ، تمام عکسهای landscpe همونجا ریخته شده ! و بخش بندی ثانویه ای نداره . به هر حال دو تا سوال دارم
یکی اینکه آیا شما قالبی که معرفی کردم رو در اختیار دارید ؟
دوم اینکه اگر این قالب رو برای من بریزید و تنظیم کنید ، مشکلی که در بالا بهش اشاره کردم میتونه بر طرف بشه ؟
ممنون