w3kar
Registered User
پ.خ شدسلام
من یه چندتا سایت وردپرسی دارم که با وجود بازدید کم فشار زیادی رو سرور وارد میکنن هم cpu زیاد مصرف میشه هم رم
میتونید کاریش کنید؟
پ.خ شدسلام
من یه چندتا سایت وردپرسی دارم که با وجود بازدید کم فشار زیادی رو سرور وارد میکنن هم cpu زیاد مصرف میشه هم رم
میتونید کاریش کنید؟
پ.خ شدشما افزونه اختصاصی برای وردپرس و سایر مدیریت محتوا ها و فروم سازها هم میتونید بسازید؟ یا کسی رو میتونید معرفی کنید که برای بیشترشون بتونه بسازه ؟
با تشکر
اومدمبیاین تو یاهو باهم صحبت کنیم لطفا
پ.خ شدسلام دوست عزیز
مشکلی در وردپرس دارم که میخواهم زحمتش را به شما بدهم......
ممنون میشم شماره خود را برای بنده پخ کنید..
با سپاس
دوست عزیز ینده فکر میکنم به راحتی از طریق خود وردپرس میتونید این کار رو انجام بدید.سلام دوست عزیز
من یک کار خرابکاری میخواستم ازتون
میخواهم تمامی پست ها ای که در دسته بندی x سایتم قرار دارند پاک شوند که در پی اون نظرات و امار این پست هام حذف میشه !
ایا میتونید راهکاری ارئه بدهید ؟
بله عزیز این روش رو درست میگید ، کاربردی برای تعداد پست کم نه برای 4200 پست !دوست عزیز ینده فکر میکنم به راحتی از طریق خود وردپرس میتونید این کار رو انجام بدید.
در قسمت پستها با استفاده از دسته مورد نظر پستها رو فیلتر کنید و همه پستهای موجود رو تیک بزنید و بعد پاک کنید.
منظورتون رو درست فهمیدم؟
شما آدرس و یوزر پسورد سایتتون رو بدید بررسی میکنمبله عزیز این روش رو درست میگید ، کاربردی برای تعداد پست کم نه برای 4200 پست !
من بخواهم به این روش عمل کنم 3 روز میکش دی:
پ.خ شدبا سلام و خسته نباشید
اگر سیتم رزرو وقت مطب دکتر را شبیه سایت http://www.drshahnazamini.com/reservation.php
بخواهیم در سایت وردپرسی مان داشته باشیم چقدر هزینه می برد؟
ممنون به من پ.خ کنید
پ.خ شدیه رزمه فارسی سازی برام میفرستید؟
پ.خ شدسلام قالب وردپرس رو میتونید به بیان تبدیل کنید.