- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
سیب+هویج+عسل+لیموترش+یخ
ارادهدوستان واسه یه پشت کنکوری بی اراده چی صبحونه پیشنهاد می کنید که حس درس خوندن رو بیاره/؟! :general709:
کجا میفروشن من میخوامش :general703:اراده
ارده شیره و عسل با روغن حیوانی
معجون ارده پسته عسل هم خیلی عالی است و اصلا از خوردن اون زده نمیشویدکجا میفروشن من میخوامش :general703:
من ارده و شیره انگور رو میخورم منتها بعد سه روز خوردن تا 1 ماه میل به ارده پیدا نمیکنم نمیدونم چرا!!!
به جر ارده دیگه چی پیشنهاد می کنید؟ مثلاً من امروز صبح اینو خوردم تا الآن هم انرژی دارم هم سیرم؛ شیر + این مخلوط (جو پوست کنده دو سر + گندم + کنجد + = هر کدام 1 قاشق + 7 عدد بادام + 2 عدد گردو => داخل آسیاب کن و تبدیل به پودر) + عسل + نصف موز => داخل مخلوط کن. بد مزه نیست ولی خوشمزه آنچنانی هم نیست، فقط به خاطر مقوی بودنش درست کردم.
من چون فکمم عمل کردم ترجیح میدم فقط ناهارم جویدنی باشه و صبحونم رو آبکی اینطوری بخورم.
چیز دیگه ای سراغ دارین؟ مثلاً معجون دیگه مشابه همین؟ چون فردا نه پس فردا من شک ندارم که میلم نمیکشه این معجون رو دوباره بخورم!!
کت نو مبارک!
مر30 .......برا عید خریدم!!کت نو مبارک!
داداش مگه **** دارین ؟؟دو قاشق عسل + نصف لیوان چای تلخ + 30 گرم نان لواش + یه فنجان خوراک لوبیا چیتی
نه رفتار تغذیه ام همینجوریه همیشه هم کالری مصرفی رو حساب میکنم هم کالری دریافتیداداش مگه **** دارین ؟؟
که همه رو وزن کرده میخورین ؟؟
دمت گرم عجب ایده جالبینه رفتار تغذیه ام همینجوریه همیشه هم کالری مصرفی رو حساب میکنم هم کالری دریافتی