masoud_aameri
Registered User
در صورت داشتن کارکرده قیمت پخ کنید.
لطفا قرق با آداپتور و بدون آداپتور رو بگید.
کدوم بهتره؟؟؟؟
ممنونم
با اجازه فرشاد جان چون دیدم نیستین جواب میدم به ایشون
دوست عزیزم ، هارد های بدون آدابتور مزیتی که دارن اینکه قابل حمل تره و به راحتی میتونید بزارید توی جیب کتتون یا کیف دستیتون ، و فقط به یه کابل usb برای کار کاردن نیاز داره و اندازه بسیار کوچکتری نسبت به با آدابتور داره
ولی هارد با آدبتور همیشه علاوه بر کابل usb. به برق هم احتیاج داره و باید آدابتورش رو به یه جا که برق داشته باشه وصل کنید و از این لحاظ یکم جا به جاییش سخت تر هست ولی خب قیمت پایین تری نسبت به مدل بدون آدابتور داره
ارسال شدسلام داداش
لطفا اون لیست رو برا منم بفرس
فهرست ارسال شد. قیمتها تا پایان تعطیلات تثبیت شده نیست. هارد مورد نظرتونو مشخص کنید تا اگر موجود بود قیمت بدم خدمتتونسلام آقا
لطفا لیست + قیمت جدید
ممنون
در حال حاضر فقط آکبند موجود است.در صورت داشتن کارکرده قیمت پخ کنید.
ضمن تشکر از حامد عزیزممنونم از راهنماییتون
روی عمر هارد هم تاثیر داره؟؟؟
فهرست ارسال شد. قیمتها تا پایان تعطیلات تثبیت شده نیست. هارد مورد نظرتونو مشخص کنید تا اگر موجود بود قیمت بدم خدمتتون
هارد دو ترا سیگیت بک آپ پلاس یا وسترن مای بوک انتخاب مناسبی برای شماست.آقا سلام
من یه هارد 1 یا 2 ترا لازم دارم برای آرشیو که خر کار باشه (دی)
یه 1 ترا سیگیت اینترنال داشتم از کشوم افتاد پایین و فبها ترکید و کله اطلاعات روشم پکیده
ریکاوری هم که با این یمت های اینا خیلی زیاد میشه
شما با این مشخصه هایی که گفتم چی پیشنهاد میدی؟
یه چیزی باشه که مثلا هر چند وقت یه بار مثلا 12 ساعت هم بخواد روشن بمونه و دیتا انتقال بده جون داشته باشه
قیمتشون رو هم بگو بی زحمت
1 ترا بک آپ و پاسپورت لطفا
ارسال شدسلام
لیست قیمت ها رو برای من هم بفرستید
ارسال شدلیست رو برای من بفرستید
سلام لطفا لیست قیمت هارد های 500گیگ و یک ترا با لیست و قیمت دیتا.با تشکر
قیمت هارد دیسک در صورت توزیع از طرف شرکت، فردا اعلام خواهد شد.سلام لطفا لیست قیمت هارد های 500گیگ
فهرست ارسال شد. آخرین قیمت هارد 500 پاسپورتی وسترن 217 هزار تومان است. هارد یک تا شنبه آینده موجود نیست.سلام
من لیست رو دریافت نکردم لطفا دوباره ارسال کنید.
سلام
لطفا لیست قیمت هارد 500 و 1 ترا رو برام بفرستید
هارد دو اینترنال به طور متوسط 350 هزار تومان است. البته قیمت دقیق و موجودی بعد از تعطیلات اعلام خواهد شد.سلام من یه هارد 2 اینترنال میخوام قیمت چنده ؟
سلام دوست عزیزسلام خوبی؟ adata hd710 640g می خواستم با گارانتی آونگ دارید؟
البته 750G هم طوری نیست