faramobile
Registered User
قیمتها تغییر چندانی نداشته است
قیمت ۱ترا امروز بالا رفت یکم و خیلی هم کم یاب شد تو بازار
قیمتها تغییر چندانی نداشته است
ممنون از اطلاع رسانی شماقیمت ۱ترا امروز بالا رفت یکم و خیلی هم کم یاب شد تو بازار
پاسخ شما ارسال شدسلام
لطفا لیست کامل و قیمت ها رو برای من ارسال کنید.
اگر هارد داشته باشیم امکان دریافت منحصرا دیتا ها وجود داره؟
اصفهان هستم.
محاسبات براتون ارسال شدسلام
ببخید
من هارد بخوام + 3 ترا دیتا فیلم و نرم افزار
اون 3 ترا چقد میشه؟
فلش usb3 هم موچوده البته قیمتش تفاوت میکنهجناب فلش ها usp 3.0 هستند ؟
تفاوت این دو هارد در box اونهاست والا هارد داخلی کاملن یکسانه.ببخشید فرق هارد expansion با هارد backup plus در چیه ؟؟؟؟
اگه میشه توضیح بدید ممنون
مای بوک از کمپانی وسترنه. یکی دو امکان مثل کلید روشن و خاموش روی باکس داره که هاردهای سیگیت ندارند. اینکه کیفیت هارد کدوم یکی از این دو کمپانی بهتره همیشه محل مناقشه بوده ولی به نظر من هر دو در سطح قابل قبولی هستند. قیمت مای بوک از دو مدل دیگه بالاترهشرمندم عذر میخوام مای بوک چطور؟
با
expansion با هارد backup plu ؟؟؟
مای بوک از کمپانی وسترنه. یکی دو امکان مثل کلید روشن و خاموش روی باکس داره که هاردهای سیگیت ندارند. اینکه کیفیت هارد کدوم یکی از این دو کمپانی بهتره همیشه محل مناقشه بوده ولی به نظر من هر دو در سطح قابل قبولی هستند. قیمت مای بوک از ذدو مدل دیگه بالاتره
خواهش می کنم البته پیش از این هم گفته ام:"هارد خوب هاردیست که به درستی از آن استفاده شود" و در کل این هاردها تفاوت فاحشی با هم ندارند. شما بودجه و نوع کاربری خود را ملاک خرید قرار دهید. با اینحال برای ارائه اطلاعات بیشتر تصویر اینفوتب این سه هاردو اینجا ضمیمه می کنم:با سپاس
سلام فلش مموري ١٦گيگ چه ماركي موجود داريد؟
باسلام قیمت هارد 1ترا اکسترنال برام میفرستی. باتشکرjafar02
ارسال هارد با هماهنگی در تعطیلات امکان پذیر استسلام مجددا پ خ فرستادم جواب ندادی
یک ترا بایت از جدیدترین فیلم ها چقدر هزینش میشه؟؟