پاسخ شما ارسال شد.داداش منم هارد میخوام با دیتا...قیمت ارزون حساب کن بخریم..الان 500 گیگ چنده مارک خوب با گارانتی؟
یه فلش 32 هم میخواستم مرسی
من هم سپردم به شرکت هنوز جواب ندادند. پاسپورتی ها 5400 است. ممکنه unbox کنید گارانتی باطل بشه.عزیز من هارد نوت بوکی تا الان گیر نیوردم این پاسپورتی های 1 ترا سرعت دورش چقدر هست؟نشد اخر یدونه پاسپورتی بخرم کیسشو بازم کنم بزنم به نوت بوکم
من هم سپردم به شرکت هنوز جواب ندادند. پاسپورتی ها 5400 است. ممکنه unbox کنید گارانتی باطل بشه.
گارانتیش مهم نیست مهم کارایشه جان من پیدا کنید هارد نوت بوکم داغونه میخوام قبل عید ردیفش کنم
پاسخ شما ارسال شددرود
لطفا لیستو برای من هم ارسال کنید.
اگر هارد با دیتا بخوام و فردا هزینه واریز بشه،کی بدستم می رسه؟از اصفهان ارسال می شه یا تهران؟
همیشه گفتم: "هارد خوب هاردیست که به درستی از آن استفاده شود." سونی هم برند معتبریست ولی هارد دیسک داخل آن با مارک سونی نیست و احتمالن توشیبا(هیتاچی) استفاده شده است.سلام میخواستم بدونم هارداکسترنال سونی usb3 خوبه یا نه؟
قیمت ها پایین نیومده؟اون هارد نوت بوکی رو پیدا کردین؟
قیمتها فرقی نکرده و هارد یک ترا هم موجود است و پیام شد.قیمت ها پایین نیومده؟اون هارد نوت بوکی رو پیدا کردین؟
اگه میشه زودتر خبر بدین
قیمت هارد ها پایین نیومد؟
قیمتها تغییر چندانی نداشته استبا سلام گرامی قیمت ها همون های هست که در پست اول هست ؟ یا تغیر داشته؟
سلام
لطفا لیست روبرام بفرستید.