سلامسلام هارد 1 ترا برای لپتاب چی داری؟ اینترنال و باکسش رو هم داریکه هارد لپتاب بهش بخوره؟
سلامسلام شما هارد دست دوم نداری؟
سلامسلام
آخرین قیمت هارد های 3 و 4 ترابایت بانضمام آخرین لیست دیتا و قیمت آن رو پخ بفرمایید
سلامسلام
اقا پیشنهادتون برای هارد اکسترنال یک ترا برای مصرف خانگی چیه؟
قیمتشم بفرمایید
سلامسلام برای ایکس باکس اسلیم کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
با توجه به نکته ایی که فرمودین هاردی دارید که به عنوان اینترنال برای ایکس باکس هم بشه استفادش کرد؟سلام
اگر منظور هارد اکسترنال است سیگیت اکسپنشن انتخاب خوبی است.
تا جایی که اطلاع دارم هارد ایکس باکس با هارد معمولی تفاوتهایی دارد روی مدل فعلی هارد دستگاه شما شاید بتونم نظر بهتری بدهم.با توجه به نکته ایی که فرمودین هاردی دارید که به عنوان اینترنال برای ایکس باکس هم بشه استفادش کرد؟
الان دستگاهم هاردی نداره ولی تو یکی از تاپیکهایی که در رابطه با استفاده هاردهای لب تاب بر روی ایکس باکس بود خونده بودم نوشته بود این مدلا قابل استفاده هستنتا جایی که اطلاع دارم هارد ایکس باکس با هارد معمولی تفاوتهایی دارد روی مدل فعلی هارد دستگاه شما شاید بتونم نظر بهتری بدهم.
با کسب اجازه از فرشاد جان ، دوست عزیز فت هست یا اسلیم ؟ کلا ایکس باکس هارد های مجزا و به خصوص داره که در مدل های فت و اسلیم متفاوت هست و اگر سرچ کنید میتونید در فروشگاه های معتبر گیم پیدا کنید با قیمتهایی متفاوت از هارد های اکسترنالبا توجه به نکته ایی که فرمودین هاردی دارید که به عنوان اینترنال برای ایکس باکس هم بشه استفادش کرد؟
ممنونم از توضیحاتتونبا کسب اجازه از فرشاد جان ، دوست عزیز فت هست یا اسلیم ؟ کلا ایکس باکس هارد های مجزا و به خصوص داره که در مدل های فت و اسلیم متفاوت هست و اگر سرچ کنید میتونید در فروشگاه های معتبر گیم پیدا کنید با قیمتهایی متفاوت از هارد های اکسترنال
شما تنها در صورتی میتونید از هارد اکسترنال در Xbox 360 استفاده کنید که کنسول جیتگ شده باشه در غیر این صورت چه هارد یک ترا بهش متصل کنید چه فلش 32 گیگ تنها یک مقدار مشخص رو ( دقیق خاطرم نیست 8 یا 16 گیگ بود ) ازش ساپورت میکنه
البته جدیدا من فلش مموری با حافظه بالا هم دیدم که مایکروسافت مخصوص 360 تولید کرده که بازم درموردش اطلاعات تکمیل ندارم
یه سر به فروشگاه DC بزنید داره مواردی که عرض کردم رو
ما گارانتی سازگار ارائه می کنیم البته امروز موجود نیست.مای بوک 2 ترا که قیمت زدید 290 گارانتیش چیه؟من رفتم بازار اکثرا الماس داشتند که چون من سازگار میخواستم نخریدم چون نمیدونم الماس چطوره
بله پس همونطور که منم عرض کردم کنسول جینگ شده رو میشه انجام داد روش ، هارد هایی که فرمودید هم بعید میدونم گیر آوردنشون برای فرشاد جان کار سختی باشه امید به خدا گیر میارن براتونممنونم از توضیحاتتون
کنسول من اسلیم هست و جیتگ شده، الان هارد اکسترنال با ظرفیت بالا رو میتونم بهش وصل کنم ولی میخوام هارد اینترنال براش بگیرم، توی یه تاپیکی هم طریقه هک هاردهایی که بالا مدلشون رو گفتم پیدا کردم
اگه مدلهایی که گفتم موجود باشن با اون روش هک مشکلم حل میشه، بازم ممنونم از پاسختون
مدل هایی که ذکر شدند به این شکل در بازار ایران نیست و البته وسترن هم تولید نمی کنه. Scorpio مدل کلی هاردهای وسترن موجود دربازار است.الان دستگاهم هاردی نداره ولی تو یکی از تاپیکهایی که در رابطه با استفاده هاردهای لب تاب بر روی ایکس باکس بود خونده بودم نوشته بود این مدلا قابل استفاده هستن
- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT
اونم فقط با ظرفیتهای 120. 250و 320
شما این مدلارو دارین؟