• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ▓░ انواع هارد دیسک اینترنال و اکسترنال/SSD/ و دانلود دیتا ░▓

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arian007

Registered User
لایک‌ها
3
سلام هارد 1 ترا برای لپتاب چی داری؟ اینترنال و باکسش رو هم داریکه هارد لپتاب بهش بخوره؟

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
آخرین قیمت هارد های 3 و 4 ترابایت بانضمام آخرین لیست دیتا و قیمت آن رو پخ بفرمایید

loplopgol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
اقا پیشنهادتون برای هارد اکسترنال یک ترا برای مصرف خانگی چیه؟
قیمتشم بفرمایید

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
سلام برای ایکس باکس اسلیم کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام
اقا پیشنهادتون برای هارد اکسترنال یک ترا برای مصرف خانگی چیه؟
قیمتشم بفرمایید
سلام
انتخاب های زیادی دارید. ولی توصیه من این موارده طبق قیمت روز:
وسترن الترا 232
وسترن المنت 210
سیگیت بک آپ 230

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
سلام برای ایکس باکس اسلیم کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید دوست عزیز؟

سلام
اگر منظور هارد اکسترنال است سیگیت اکسپنشن انتخاب خوبی است.

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
اگر منظور هارد اکسترنال است سیگیت اکسپنشن انتخاب خوبی است.
با توجه به نکته ایی که فرمودین هاردی دارید که به عنوان اینترنال برای ایکس باکس هم بشه استفادش کرد؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
با توجه به نکته ایی که فرمودین هاردی دارید که به عنوان اینترنال برای ایکس باکس هم بشه استفادش کرد؟

تا جایی که اطلاع دارم هارد ایکس باکس با هارد معمولی تفاوتهایی دارد روی مدل فعلی هارد دستگاه شما شاید بتونم نظر بهتری بدهم.

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
تا جایی که اطلاع دارم هارد ایکس باکس با هارد معمولی تفاوتهایی دارد روی مدل فعلی هارد دستگاه شما شاید بتونم نظر بهتری بدهم.
الان دستگاهم هاردی نداره ولی تو یکی از تاپیکهایی که در رابطه با استفاده هاردهای لب تاب بر روی ایکس باکس بود خونده بودم نوشته بود این مدلا قابل استفاده هستن

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT

اونم فقط با ظرفیتهای 120. 250و 320
شما این مدلارو دارین؟

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246

با کسب اجازه از فرشاد جان ، دوست عزیز فت هست یا اسلیم ؟ کلا ایکس باکس هارد های مجزا و به خصوص داره که در مدل های فت و اسلیم متفاوت هست و اگر سرچ کنید میتونید در فروشگاه های معتبر گیم پیدا کنید با قیمتهایی متفاوت از هارد های اکسترنال
شما تنها در صورتی میتونید از هارد اکسترنال در Xbox 360 استفاده کنید که کنسول جیتگ شده باشه در غیر این صورت چه هارد یک ترا بهش متصل کنید چه فلش 32 گیگ تنها یک مقدار مشخص رو ( دقیق خاطرم نیست 8 یا 16 گیگ بود ) ازش ساپورت میکنه
البته جدیدا من فلش مموری با حافظه بالا هم دیدم که مایکروسافت مخصوص 360 تولید کرده که بازم درموردش اطلاعات تکمیل ندارم
یه سر به فروشگاه DC بزنید داره مواردی که عرض کردم رو
:)

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
با کسب اجازه از فرشاد جان ، دوست عزیز فت هست یا اسلیم ؟ کلا ایکس باکس هارد های مجزا و به خصوص داره که در مدل های فت و اسلیم متفاوت هست و اگر سرچ کنید میتونید در فروشگاه های معتبر گیم پیدا کنید با قیمتهایی متفاوت از هارد های اکسترنال
شما تنها در صورتی میتونید از هارد اکسترنال در Xbox 360 استفاده کنید که کنسول جیتگ شده باشه در غیر این صورت چه هارد یک ترا بهش متصل کنید چه فلش 32 گیگ تنها یک مقدار مشخص رو ( دقیق خاطرم نیست 8 یا 16 گیگ بود ) ازش ساپورت میکنه
البته جدیدا من فلش مموری با حافظه بالا هم دیدم که مایکروسافت مخصوص 360 تولید کرده که بازم درموردش اطلاعات تکمیل ندارم
یه سر به فروشگاه DC بزنید داره مواردی که عرض کردم رو
:)
ممنونم از توضیحاتتون
کنسول من اسلیم هست و جیتگ شده، الان هارد اکسترنال با ظرفیت بالا رو میتونم بهش وصل کنم ولی میخوام هارد اینترنال براش بگیرم، توی یه تاپیکی هم طریقه هک هاردهایی که بالا مدلشون رو گفتم پیدا کردم
اگه مدلهایی که گفتم موجود باشن با اون روش هک مشکلم حل میشه، بازم ممنونم از پاسختون

ramingsm

Registered User
لایک‌ها
8
مای بوک 2 ترا که قیمت زدید 290 گارانتیش چیه؟من رفتم بازار اکثرا الماس داشتند که چون من سازگار میخواستم نخریدم چون نمیدونم الماس چطوره

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
مای بوک 2 ترا که قیمت زدید 290 گارانتیش چیه؟من رفتم بازار اکثرا الماس داشتند که چون من سازگار میخواستم نخریدم چون نمیدونم الماس چطوره
ما گارانتی سازگار ارائه می کنیم البته امروز موجود نیست.

WikiVB

Registered User
لایک‌ها
246
ممنونم از توضیحاتتون
کنسول من اسلیم هست و جیتگ شده، الان هارد اکسترنال با ظرفیت بالا رو میتونم بهش وصل کنم ولی میخوام هارد اینترنال براش بگیرم، توی یه تاپیکی هم طریقه هک هاردهایی که بالا مدلشون رو گفتم پیدا کردم
اگه مدلهایی که گفتم موجود باشن با اون روش هک مشکلم حل میشه، بازم ممنونم از پاسختون

بله پس همونطور که منم عرض کردم کنسول جینگ شده رو میشه انجام داد روش ، هارد هایی که فرمودید هم بعید میدونم گیر آوردنشون برای فرشاد جان کار سختی باشه امید به خدا گیر میارن براتون
یا علی

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
الان دستگاهم هاردی نداره ولی تو یکی از تاپیکهایی که در رابطه با استفاده هاردهای لب تاب بر روی ایکس باکس بود خونده بودم نوشته بود این مدلا قابل استفاده هستن

- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDT

اونم فقط با ظرفیتهای 120. 250و 320
شما این مدلارو دارین؟

مدل هایی که ذکر شدند به این شکل در بازار ایران نیست و البته وسترن هم تولید نمی کنه. Scorpio مدل کلی هاردهای وسترن موجود دربازار است.
اگر امکانش باشه برای شما تهیه خواهد شد.

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
ممنونم البته همونطور که خودتونم بهتر میدونید سریهای scorpi blue تو بازار زیاده. یکی از دوستامم از همین سری خریده و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا