• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ▓░ انواع هارد دیسک اینترنال و اکسترنال/SSD/ و دانلود دیتا ░▓

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
ممنونم البته همونطور که خودتونم بهتر میدونید سریهای scorpi blue تو بازار زیاده. یکی از دوستامم از همین سری خریده و ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بله در پست قبلی هم اشاره کردم Scorpio مدل کلی هاردهای وسترن موجود دربازار ایران است و سایر مدل ها نیست حتی امکان دارد تولید آن متوقف شده باشد.

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
بله در پست قبلی هم اشاره کردم Scorpio مدل کلی هاردهای وسترن موجود دربازار ایران است و سایر مدل ها نیست حتی امکان دارد تولید آن متوقف شده باشد.
درسته، پس منتظر خبرتون برای هرکدوم از اون سایزهایی عرض کردم هستم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285

loplopgol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
اکسترنال سیلیکون پاور 1 ترا
armor a 80
قیمت و شرایط فروش؟

kanon-7103

Registered User
لایک‌ها
34
جناب سیگیت چینیه یا تایلندیشه؟ فرقیم دارن؟ اینترنال

arian007

Registered User
لایک‌ها
3
هاردهای 2 ترا رو برای اینترنال لپتاب هم میتونم استفاده کنم و چه مدلهاییش رو ؟قیمتهای صفحه اول آپدیت هستند؟

aria66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این باکس هارد سیگست که فرمودین ،مشخصات و قیمت رو میفرمایید
ممنون

aeadt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و ممنون از این کار بسیار خوب عالیتون

جناب من دنبال هارد اینترنال هستم با این دیتا ها:
الف-250 فیلم برتر تاریخ سینما با زیر نویس درست فارسی-اینگلیسی و با کیفیت
ب-100 انیمیشن برتر دنیا با زیر نویس درست فارسی-اینگلیسی و با کیفیت
پ-مستند های من و تو با کیفیت
ج-مستند های جوگرافی با کیفیت
ه-دیگر مستند هایی که داری در صورت امکان با زیر نویس باشن یا حداقل زیر نویس اینگلیسی رو داشته باشن اگر هم نداشتن حالا لیستش رو بده ببینیم
د-لیست برترین سریال های کارتونی و فیلیمی با زیر نویس فارسی و اینگلیسی و با کیفیت

جناب غرض از این پیام هنگ-اور کردن اینجانب زیر خروار لیست هاتون بود تنها برام زیر نویس ها و کیفیت خیلی مهمه و کامل بودن مجموعه و درست بودنش یک سری فیلم ها دیدم که دوبله بود دوبله اصالت فیلم رو از بین میبره اصلا خوب نیست و برای گزینه های ه و د میدونم که از لیستتون باید انتخاب کنم اما برام مهمه زیر نویس رو داشته باشه خصوصا د

تنها این پکجی که میخوام واقعا فکرکنم یک پکیج محتوایی عالی هست و فکر کنم اسمش رو باید پکیج گلد+ بزاری تا بقیه هم بتونن استفاده کنن!
من واقعا این پکیج رو داشته باشم همه همکارام و دوستام به تاپیکت حجوم خواهند آورد برای داشتنش ممنون میشم بگی میتونی بهم بدی و برای نو بودن کامل بودن محتوا تضمین بد یا نه

سپاس از لطفت و ممنون بابت تاپیک ایده آلت

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
با سلام و ممنون از این کار بسیار خوب عالیتون

جناب من دنبال هارد اینترنال هستم با این دیتا ها:
الف-250 فیلم برتر تاریخ سینما با زیر نویس درست فارسی-اینگلیسی و با کیفیت
ب-100 انیمیشن برتر دنیا با زیر نویس درست فارسی-اینگلیسی و با کیفیت
پ-مستند های من و تو با کیفیت
ج-مستند های جوگرافی با کیفیت
ه-دیگر مستند هایی که داری در صورت امکان با زیر نویس باشن یا حداقل زیر نویس اینگلیسی رو داشته باشن اگر هم نداشتن حالا لیستش رو بده ببینیم
د-لیست برترین سریال های کارتونی و فیلیمی با زیر نویس فارسی و اینگلیسی و با کیفیت

جناب غرض از این پیام هنگ-اور کردن اینجانب زیر خروار لیست هاتون بود تنها برام زیر نویس ها و کیفیت خیلی مهمه و کامل بودن مجموعه و درست بودنش یک سری فیلم ها دیدم که دوبله بود دوبله اصالت فیلم رو از بین میبره اصلا خوب نیست و برای گزینه های ه و د میدونم که از لیستتون باید انتخاب کنم اما برام مهمه زیر نویس رو داشته باشه خصوصا د

تنها این پکجی که میخوام واقعا فکرکنم یک پکیج محتوایی عالی هست و فکر کنم اسمش رو باید پکیج گلد+ بزاری تا بقیه هم بتونن استفاده کنن!
من واقعا این پکیج رو داشته باشم همه همکارام و دوستام به تاپیکت حجوم خواهند آورد برای داشتنش ممنون میشم بگی میتونی بهم بدی و برای نو بودن کامل بودن محتوا تضمین بد یا نه

سپاس از لطفت و ممنون بابت تاپیک ایده آلت
سلام
از حسن توجه و دقتی که داشتید سپاسگزارم. ما مجموعه ای مشتمل بر 30 ترابایت دیتا تهیه کرده ایم که تقریبا تمام موارد مورد درخواست شما را پوشش می دهد. سرویس گفتگوی خود را فعال کنید یا ایمیل خود را قرار دهید تا فهرست را ارسال کنم.

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
هاردهای 2 ترا رو برای اینترنال لپتاب هم میتونم استفاده کنم و چه مدلهاییش رو ؟قیمتهای صفحه اول آپدیت هستند؟
قیمتها به زودی آپدیت می شوند. هارد دو ترا براحتی برای لپتاپ قابل استفاده نیست.

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
کمترین قیمت هارد 1 ترا و 2 ترا لطفن

Milad1080

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
هارد 3ترابایات بوفالو موجود هست؟
لطفا قیمت رو برام پخ کنید

aeadt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک دنیا ممنون از پاسخ گویی سریعتون

خوب جناب پس میریم برای سفارش تنها باز تکرار میکنم برام کامل و درست بودن و زیرنویس فارسی و اینگلیسی داشتن و با کیفیت بودن خیلی خیلی مهمه خیلییییییییی مهمه اصلا هم نمی خوام هیچکدوم دوبله باشن

الف- 250 فیلم برتر تاریخ سینما با زیرنویس فارسی اینگلیسی و با کیفیت:
لیست فیلم ها:
http://www.imdb.com/search/title?at=0&groups=top_250&lists=!watchlist&sort=user_rating,desc

ب- 100 انیمیشن برتر دنیا با زیر نویس فارسی-اینگلیسی و با کیفیت:
لیست:
http://animationhome.mihanblog.com/post/22

ج-مستند های جوگرافی + مستند های منو و تو + مستند های hd( امیدوارم مستند های عالی باشن گلچین کن) حتما با کیفیت باشن:
بنظرم لیست نیاز نداره
د-سریال ها با زیر نویس فارسی - اینگلیسی و با کیفیت:

South Park

Homeland

The Wire

The Sopranos

Under the Dome

Six Feet Under

The X-Files

the earth

life

جناب ممنون میشم که قیمت + هزینه ارسال رو بگید تا ببینم 2ترابایت ازت میتونم بگیرم یا اگر بشه 3ترابایت ازت بگیرم

تنها مادربرد من P31-A7 Ver. 6.1 هست اینم لینکش:
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=391

ضمنا من الان سفارش بدم کی به دستم میرسه؟ ممکنه تا آخر شب حتی 10و11 برسه؟ اگر نه تا کی ممکنه برسه دستم ؟
و برای هارد اینترنال شماره کارت بهم بده که مبلغ رو برات واریز کنم که کارت راحت راه بیوفته و سعی کن زیر نویس داشته باشن اگر ندارن باز ایراد نداره ولی با کیفیت حتما باشن چون pc به تلویزیون وصله و اصلا نمی خوام چیز بی کیفیت :.7.بینم
اگر هم ممکنه همراه هارد چنتا کارتت رو بفرست چون یقینا هرکی از آرشیوی که بهم دادی با خبر بشه شمارت رو ازم می خواد

خیلی خیلی ازت ممنونم و واقعا دمت گرم مرد حرکتی که داری میکنی ایده آل هست امیدوار هستم بعد خرید هم همین نظر رو داشته باشم
سپاس

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
یک دنیا ممنون از پاسخ گویی سریعتون

خوب جناب پس میریم برای سفارش تنها باز تکرار میکنم برام کامل و درست بودن و زیرنویس فارسی و اینگلیسی داشتن و با کیفیت بودن خیلی خیلی مهمه خیلییییییییی مهمه اصلا هم نمی خوام هیچکدوم دوبله باشن

الف- 250 فیلم برتر تاریخ سینما با زیرنویس فارسی اینگلیسی و با کیفیت:
لیست فیلم ها:
http://www.imdb.com/search/title?at=0&groups=top_250&lists=!watchlist&sort=user_rating,desc

ب- 100 انیمیشن برتر دنیا با زیر نویس فارسی-اینگلیسی و با کیفیت:
لیست:
http://animationhome.mihanblog.com/post/22

ج-مستند های جوگرافی + مستند های منو و تو + مستند های hd( امیدوارم مستند های عالی باشن گلچین کن) حتما با کیفیت باشن:
بنظرم لیست نیاز نداره
د-سریال ها با زیر نویس فارسی - اینگلیسی و با کیفیت:

South Park

Homeland

The Wire

The Sopranos

Under the Dome

Six Feet Under

The X-Files

the earth

life

جناب ممنون میشم که قیمت + هزینه ارسال رو بگید تا ببینم 2ترابایت ازت میتونم بگیرم یا اگر بشه 3ترابایت ازت بگیرم

تنها مادربرد من P31-A7 Ver. 6.1 هست اینم لینکش:
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=391

ضمنا من الان سفارش بدم کی به دستم میرسه؟ ممکنه تا آخر شب حتی 10و11 برسه؟ اگر نه تا کی ممکنه برسه دستم ؟
و برای هارد اینترنال شماره کارت بهم بده که مبلغ رو برات واریز کنم که کارت راحت راه بیوفته و سعی کن زیر نویس داشته باشن اگر ندارن باز ایراد نداره ولی با کیفیت حتما باشن چون pc به تلویزیون وصله و اصلا نمی خوام چیز بی کیفیت :.7.بینم
اگر هم ممکنه همراه هارد چنتا کارتت رو بفرست چون یقینا هرکی از آرشیوی که بهم دادی با خبر بشه شمارت رو ازم می خواد

خیلی خیلی ازت ممنونم و واقعا دمت گرم مرد حرکتی که داری میکنی ایده آل هست امیدوار هستم بعد خرید هم همین نظر رو داشته باشم
سپاس
دوست گرانقدر شما با شماره همراه من تماس بگیرید:
09301909900

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا