برای آرشیو هاردهای اکسترنال سیگست و وسترن انتخاب های مناسبی هستن. به همراه تمام این هاردها، آداپتور هم ارائه می شود.برای آرشیو چه هاردی و چه مدلی را پیشنهاد میدهین؟
درضمن هادرهای که با آداپتور کار میکنن،آداپتور روشون هست یا باید جداگانه خرید(مثل هاردهای 2 ترا وسترن که حدود290 تومان هست)؟قیمت آداپتور چنده؟
سلامسلام
ST500DM002 موجود دارید؟
دوست عزیز،ممنون از پاسختون،ولی بنده شنیده بودم سیگیت صدا زیاد میده و کیفیتش جالب نیست،درضمن برای آرشیو وفقط استفاده در منزل نوع معمولی را پیشنهاد میدهین یا آداپتوری؟برای آرشیو هاردهای اکسترنال سیگست و وسترن انتخاب های مناسبی هستن. به همراه تمام این هاردها، آداپتور هم ارائه می شود.
من برای آرشیو آداپتوری را پیشنهاد می دهم. صدای هارد برای تمام انواع هارد وجود دارد که در بعضی کمی کمتر یا بیشتر است و در کل قابل ملاحظه نیست. به این نکته مهم توجه داشته باشید که کیفیت تمام هاردها بسیار نزدیک به هم است در غیر اینصورت امکان باقی ماندن در گود رقابت برای این کمپانی های بزرگ فراهم نمی شد.دوست عزیز،ممنون از پاسختون،ولی بنده شنیده بودم سیگیت صدا زیاد میده و کیفیتش جالب نیست،درضمن برای آرشیو وفقط استفاده در منزل نوع معمولی را پیشنهاد میدهین یا آداپتوری؟
یک دنیا ممنون از پاسخ گویی سریعتون
خوب جناب پس میریم برای سفارش تنها باز تکرار میکنم برام کامل و درست بودن و زیرنویس فارسی و اینگلیسی داشتن و با کیفیت بودن خیلی خیلی مهمه خیلییییییییی مهمه اصلا هم نمی خوام هیچکدوم دوبله باشن
الف- 250 فیلم برتر تاریخ سینما با زیرنویس فارسی اینگلیسی و با کیفیت:
لیست فیلم ها:
http://www.imdb.com/search/title?at=0&groups=top_250&lists=!watchlist&sort=user_rating,desc
ب- 100 انیمیشن برتر دنیا با زیر نویس فارسی-اینگلیسی و با کیفیت:
لیست:
http://animationhome.mihanblog.com/post/22
ج-مستند های جوگرافی + مستند های منو و تو + مستند های hd( امیدوارم مستند های عالی باشن گلچین کن) حتما با کیفیت باشن:
بنظرم لیست نیاز نداره
د-سریال ها با زیر نویس فارسی - اینگلیسی و با کیفیت:
South Park
Homeland
The Wire
The Sopranos
Under the Dome
Six Feet Under
The X-Files
the earth
life
جناب ممنون میشم که قیمت + هزینه ارسال رو بگید تا ببینم 2ترابایت ازت میتونم بگیرم یا اگر بشه 3ترابایت ازت بگیرم
تنها مادربرد من P31-A7 Ver. 6.1 هست اینم لینکش:
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=391
ضمنا من الان سفارش بدم کی به دستم میرسه؟ ممکنه تا آخر شب حتی 10و11 برسه؟ اگر نه تا کی ممکنه برسه دستم ؟
و برای هارد اینترنال شماره کارت بهم بده که مبلغ رو برات واریز کنم که کارت راحت راه بیوفته و سعی کن زیر نویس داشته باشن اگر ندارن باز ایراد نداره ولی با کیفیت حتما باشن چون pc به تلویزیون وصله و اصلا نمی خوام چیز بی کیفیت :.7.بینم
اگر هم ممکنه همراه هارد چنتا کارتت رو بفرست چون یقینا هرکی از آرشیوی که بهم دادی با خبر بشه شمارت رو ازم می خواد
خیلی خیلی ازت ممنونم و واقعا دمت گرم مرد حرکتی که داری میکنی ایده آل هست امیدوار هستم بعد خرید هم همین نظر رو داشته باشم
سپاس
موجوده 154 هزار تومنسلام
ST500DM002 موجود دارید؟
369 و 569یه هارد اینترنال 3 یا 4 ترا وسترن می خوام . قیمت لطفا؟
درود
یه هارد یه ترا جیبی ارزون میخوام اسم با شماره کارت به من پخ کنید
اکسترنال adata 500 و 1 ترا قیمت بدین لطفا انواع مدلا لطفا سریعتر چون برا یاطلاعات عجله دارم.
سریال های دوبله شده 24 و قهرمانان و لاست رو دارین ایا به صورت کامل؟ قهوه تلخ و چند تا این سریال این مدلی به صورت کامل می خواستم اگه دارین لطفا پیام بدین.
سلام بر دوستان عزیزجناب انیمیشن ها و سریالهارو بررسی کردین؟
میخوام بررسیتون تموم شده باشه که مستند هارو بر اثاث حجم سفارش بدم واقعا انقدر لیست مستند هاتون زیاد هست که اصلا نمیشه انتخاب کرد یه جاهایی سردرد گرفتم ایکاش گلچین داشتین!
ممنون گرانقدر عزیز