- نوشتهها
- 8,174
- لایکها
- 3,285
سلام عزیزسلام داداش
لیست دیتا رو برا من هم می فرستی؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
برای شما هم فرستادم.
سلام عزیزسلام داداش
لیست دیتا رو برا من هم می فرستی؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
هارد 4 ترابایتی وسترن مای بوک با گارانتی شرکت ماهان موجود داریم و به قیمت 825 هزار تومان تقدیم می شود.عذرخواهی می کنم منظورم هاردهای چهار ترابایتی بود
سلامسلام
لیست لطفا
سلام عزیز. نیازی به تشکر نیست. انجام وظیفه شد.سلام دادش هارد من خیلی وقته رسیده یادم رفت از شما تشکر کنم .واقعا سنگ تموم گذاشتی مرسی .
هارد دو نیم ترابایتی در تیراژ محدودی وارد بازار شد و الان چندان در دسترس نمی باشد. انتخاب جایگزین هارد سه ترابایتی است.هارد 2.5 ترابایتی دیگه تو بازار نیست؟
سلامبا سلام لطفا لیست دیتا ها رو ارسال کنید
سلامسلام دوست عزیز
هارد بنده رسید
فعلا مات و مبهوت دیتاها هستم
دوستان تا اینجا در خرید شک نکنید تا بعد که بیام...
سلامسلام
مرسی . همونی فرستادین که میخواستم
متشکر
این دو هارد تنها در شکل ظاهری و امکانات نرم افزاری با هم تفاوت دارند. مای پاسپورت دارای امکان رمزگذاری فایلهاست و شکل زیباتری دارد و جدیدتر است.سلام
تفاوت این دو مدل چیه؟
اندازه هارد؟
کیفیت؟
سرعت؟
عمر؟
وسترن مای پاسپورت یک ترابایت - سازگار - 297 // وسترن المنت یک ترابایت- سازگار - 279
به قول معروف "خوبی از شماست" که همه چیز را خوب می بینید. هدف برآورده شدن رضایت شما و سایر دوستان گرامی است.من هارد به دستم رسید بدون هیچ مشکلی با یسته بندی بسیار عالی و زمانبندی دقیق تمام اون چیز هایی هم که می خواستم انجام شده بود بدون هیچ کم و کسری یه هدیه هم برامون گذاشته بودن که دستشون درد نکنه، ایشون بسیار با اخلاق نیز هستند