آقا این هدیه ما کی میرسه پص؟من هارد به دستم رسید بدون هیچ مشکلی با یسته بندی بسیار عالی و زمانبندی دقیق تمام اون چیز هایی هم که می خواستم انجام شده بود بدون هیچ کم و کسری یه هدیه هم برامون گذاشته بودن که دستشون درد نکنه، ایشون بسیار با اخلاق نیز هستند
متاسفانه 4 ترای اینترنال موجود نداریم.اگه ممکنه براتون قیمت هارد 4 ترابایتی اینترنال را به من بدید
هدیه چیز قابل داری نیست و تعریف دوستان از سر لطف آنهاست. برای شما تا خرید بعدی...آقا این هدیه ما کی میرسه پص؟
از دیتا ها باید بگم فوق العادس
برای بنده هم لیست رو بفرستید .
سپاس
سلامسلام
لطفا لیست رو برای من هم بفرستید...
سلامبا سلام
اگه میشه لطفا قیمت هارد 2 ترا بک آپ پلاس و شرایط پرداخت رو برام بفرستین ممنون میشم!
با سپاس
صندوقتون همچنان قبول نمی کنه.خالی کردم داش
اینم ایمیلم [email protected]
سلامسلام
من یک هارد 1 ترا میخواستم بخرم و میخوام ببینم شما کدوم مدل رو توصیه میکنید که از هر نظر بهتر باشه؟؟
از نظر سرعت، کیفیت و ...
یه سوال دیگه داشتم مبنی بر اینکه همه این هاردها اکسترنال هستند؟ با درگاه Usb به سیستم متصل میشند؟
و اینکه لطفا توضیحات بیشتر و قیمت ها و همچنین لیست دیتاها را برام ارسال کنید.
ممنون
مطمئن باشید دوستانه دیگری هم که مثل بنده از شما خرید کرده اند واقعیت رو گفتند و اغراق نکرده اندمتاسفانه 4 ترای اینترنال موجود نداریم.
هدیه چیز قابل داری نیست و تعریف دوستان از سر لطف آنهاست. برای شما تا خرید بعدی...
در خصوص دیتاها زحمت زیادی برای تهیه آنها کشیده شده است و سعی شده از بهترین روش و در مجموعه های متنوعی گردآوری شوند. به طبع نقائصی هم وجود دارد که دوستان خوب ما چشم پوشی می کنند. ملاک نهایی نظر شما دوستان است و اینکه نظر اکثریت قریب به اتفاق خریداران درباره کالاها مثبت است جای خوشحالی دارد.
مجدد از حسن نظر شما سپاسگزارم.مطمئن باشید دوستانه دیگری هم که مثل بنده از شما خرید کرده اند واقعیت رو گفتند و اغراق نکرده اند
صندوق پیام شما پر شده است.لیست لطفا