Cyber.Back
Registered User
سلام
بزار رك بهت بگم هر چي بگيري و بخري فردا روز ميمونه رو دستت اين خاصيت دنياي ديجيتاله كه بر مبناي پيشرفت سريع و سود جوئي شركتها از اين رهگذر پايه ريزي ميشه .... در نتيجه نيازتو مشخص كن و بعد منطبق با نيازت خريد كن... پول زياد هم بدي تو رو از اين ضرري كه از بابت پيشرفت و سودجوئي شركتها ايجاد ميشه نجات نخواهد داد.
حالا:
اگه عشق 4 هسته اي داري اين جدولو ببين :
http://www.intel.com/products/processor_number/chart/core2quad.htm?iid=pn_ov+list_c2q
چيزي كه بايد توش توجه كني باس سي پييو و تكنولوژي ساخت اونه ... خيلي ها بي مطالعه ميان ميگن q6600 اگه دقت كني فناوري ساختش 65 نانو هست پس بي خيالش ميشي و ميري سراغ 45 نانو ئي ها كه حتي cori7 هم بر همين مبنا ساخته شده خب تو اين رده q9300 از همه بهتره چرا چون باس 1333 رو داره ممكنه بگي q9400 هم همينه ...بله همين هست ولي 100 تومن اختلاف قيمت بخاطر يه ذره اختلاف سرعت!!!!! پس اگه خواستي كواد كور بگيري برو رو q9300 .
در مورد مادربوردي كه انتخاب كردي بايد بهت بگم رم ddr3 و سي پي يو هات با اون مشكلي ندارن مادربوردت تا 8 گيگ ddr3 و تا 16 گيگ ddr2 رو ساپورت ميكنه ولي من چشمم از اين مادربوردهائي كه چند مدل رم رو ساپورت ميكنند آب نمي خوره به نظر من بي خيال اين مادربورد بشو بعيد ميدونم كارارئي لازمو داشته باشه.
دنيا اينطور نيست كه همه چي رو ddr3 بچرخه اينو ميخري فردا ميبيني اسلات كارت گرافيكو عوض كردن اون موقع چيكار ميكني با آپديت !!!!! اين شركتا بازي زياد دارن... همين cori7 كه الان اومده و كلي هم پولشه تازه من شنيدم پلتفرم اول اينتل كه تازه ميخواد بر مبناي اون 6 هسته اي و 8 هسته اي رو روانه بازار كنه حالا شما بگو من اين ميخرم آخر سي پي يو هست و ..... من ميگم پولتو ريختي دور.
توصيه من...... صبر كن ...... صبر كن
نه براي ddr3 و نه براي cori7 خريدن بلكه جا افتادن اينا تو بازار و كم شدن قيمت ديگر سيستما بعد برو اون سيستمي كه بالا بهت پيشنهاد دادم بخر يا حتي چهار هسته اي كه دوست داري اونموقع بيشتر اومده قيمتش پائين زياد پول نده براي سيستم و البته زياد كم هم هزينه نكن بايد بدوني ضرر تو اين كار هست پس سعي كن زياد ضرر نكني كارت گرافيكي كه 5 ماه پيش 1 ميليون بود الان شده 500 تومن عزيز.
وكلام آخر:
حتما اينتل بخر و حتما مادربورد ايسوس بخر .....
بازم سلام به شما عزیز دل والا نظر من رو 4 هسته ای هستش
ولی الان باید ببینم چقدر پول دستم میاد تا Q9650 یا همون Q9550 بردارم و یا ارزونتر مثه Q9300 چون خیلی به صرفه تر هستش این Q9300 هم باسش بالاست یعنی 1333Mhz و هم قیمتش ارزونتر نسبت به بغییه
درضمن رفیق من الان فک کنم 6-7 ماهی هست که P5QC داره و براش تاحالا مشکلی پیش نیاورده و راحت داره مادربوردش رو اپدیت میکنه
و نکته مهم اینه که من الان نمیتونم صبر کنم ! و سیستم رو نهایتا تا 2 هفته دیگه باید Okay کرده باشم :wacko:
خوب پس شرایط اینا شد بله ؟
MB=P5QC
CPU= Q9300 or Q9650
VGA=ATI 4670 1GB
Ram 2*2GB OCZ DDR2 bus 1066
و شاید 2 تارم 1GB DDR3 هم برداشتم
Power= 500w Green
H.D.D=500 Hitachi
درسته دیگه ؟ همینا مناسب هستن ؟ یعنی با هم مچ میشن ؟