نظر شما قابل احترامسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوست محترم
نمیدونم از اون نظرسنجی که بالای صفحه قرار دادید چه منظوری داشتید، ولی خوب بود که کنسول های نینتندو رو هم که هر نسل پر فروش ترین میشن رو هم توی نظر سنجی قرار میدادید ، خیلی خنده داره که یه جایی همچین نظر سنجی باشه و داخل گزینه ها wii و wii u یا 3ds , ds نباشه. یه فردی مثل من نمیتونه توی نظر سنجی بالا شرکت کنه، حد اقل یه سایر موارد هم اون پایین مایینا میذاشتی.
موفق باشید.
والا یه مشکلاتی وجود داره اونا حل بشه انشالا برای xbox one هم بازی میفروشیمداداش این ایکس باکس وان کی شروع میشه کارش؟؟
عزیز دستررسی به نت نداشتم الان به سایتتون پیام میدم.جواب پ.خ. را نمیدی ؟؟؟
احتمالش فقط برای پروفایل هست والا تا الان که مشکلی پیش نیامدهببخشید احتمال بن شدن هست؟
الان سرویس بازی ایکس باکس وان راه افتاده؟
فعلا این سرویس رو برای xbox نداریملطفا اگه این سرویس برای وان هم هست
لینک واسه دانلود دیتا بدید
تو تایپیک ذکرکردم که با استفاده از یه روشی که کمی مشکل داره بازی خریداری میشهسلام بر شما. ميگم شما ميگيد كه بازي كاملا مال خودمون ميشه و اصلا روش شيرينگ نيست.
پس اگه همه چي قانوني هست چرا بايد يه پروفايل ديگه بديم؟ آخه من ميخوام بازيها را تو پروفايل اصليم بريزم.
بازی عین بازی اورجناله و هیچ فرقی ندارهبنده بازی FIFA 15 رو میخواستم.
میخوام آنلاین هم بازی کنم گفتم ببینم آیا امکان داره یا فقط آفلاینه؟
درضمن، آدرس استرالیا از کجا گیر بیارم حالا؟
سه سال پیش اتفاقا بازی و dlc و هرچیزی که تویه لایو هست مثل بنز میخریدم پروفایلم هم پره dlc که ارزشش بالا 10میلیونهxbox one همچین امکانی نداره مثل بنز باید پول خرج کنید
والا چندتا از مشتریا گفتن فرقی تو دیتا بازی وجود نداره و با پروفایل استرالیاشون دانلود و با پروفایل امریکاشون انلاین و افلاین بازی رو انجام میدادنآقای زرین نمیتونید با کردیت کارت آمریکا از استور آمریکا واسمون خرید کنید؟آخه ریجنش فرق میکنه و نمیتونیم از دیتاهای ریجن آمریکا استفاده کنیم.
من چند وقت پیش میخواستم 100% ازتون بازی بگیرم ولی بعد شنیدن این سرد شدم.
یه راه حلی بهم پیشنهاد کنید
انشالله به زودییه فکری به حال وان هم بکنید دیگه
پخ شدبخ دادم عزيز
یکی از دوستان هم سیزن پس هم خریده گفتم گزارش کنه ببنیم چجوریهسلام.عزیز این روش برای سیزن پس بازی ها جواب میده؟ به هیچ وجه امکانش نیست اکانت آمریکا خرید بشه؟