لینک خرید بازیرو بدید ممنونجناب بازی pcهم میفروشید؟
بنده دنبال فیفا15هستم
لینک خرید بازیرو بدید ممنونجناب بازی pcهم میفروشید؟
بنده دنبال فیفا15هستم
جواب شما توسط دوستمون در پست بالا داده شدسلام دوست عزیز.
میگم من سرعت دانلودم پایین هستش و به خاطر همین نمیتونم خودم بازیها را دانلود کنم. به خاطر همین معمولا دیتای بازیهامو که مال ریجن که آمریکا میشه رو دی وی دی میخرم.
الان شما گفتی که ریجن بازیهاتون مال استرالیا هستش. و من سوالم اینه که آیا دیتای ریجن آمریکا روی استرالیا جواب میده؟ کلا استرالیا ریجن چند هستش؟
و یه سوال مهمتر دیگه. من اگه یه بازی از شما بخرم. بعدا که دیگه احتیاجی نداشتمش و مثلا بازی را کاملا تموم کردم، میتونم به کسه دیگهای بفروشمش درسته؟ چون آخه تو روش شیرینگ نمیشه بازی را فروخت، ولی چون شما گفتید بازی کامل را بهمون میدید پس میشه بعدا یه کسه دیگهای فروختش؟
حرفتون خیال منو راحت کردجواب شما توسط دوستمون در پست بالا داده شد
اره دقیقا میتونی بدی برات دانلود کنن بچه های فروم با سرعت 100مگابیت برات دانلود میکنن
دقیقا اینگار شما صاحب بازی هستید هیچ فرقه دیگه ای نداره
درودمبارکت باشه
ممنون شما لطف داری
رده سنی این بازی برای بزرگ سالان تعریف شده از بس که خشونت توش به کار رفتهایشالا موقعی که بتل:هاردلاین بیاد.از ایشون بازی رو میخرم
لطف داریممنون از جوابتون. یه چند روز دیگه پول گیرم میاد حتما ازتون میخرم. چون واقعا طرح عالی هستش. مخصوصا برای بازیهایی که تازه عرضه میشن و قیمتشون حالا حالاها پایین نمیاد.
فقط شرمنده یه سوال دیگه داشتم. اگه زمانی خواستیم بازی را به یکی دیگه بفروشیم. چجوری باید بهش ثابت کنیم بازی کامله و از طریق روش شیرینگ خریده نشده؟
خیلی ممنون از اینکه وقت میزارید جواب میدیداگه شیرینگ باشه چون روی دو کنسول دیگه اکتیو شده دیگه نمیشه اکتیو کرد و روی اکانت خودتون تروفی بگیرید فقط همون اکانت میتونید تروفی بگیرید و اکتیو نمیشه
وقتی اکتیو بشه روی کنسولش میفهمه که شیر نشده روی کنسول دیگه.
شما صاحب اختیاریدرود
اقا من تازه ps4مو فروختم بخاطر قیمت بالای بازیاش
ینی من میتونم به این حرکت شما اعتماد کنم و برم دوباره بخرمش؟
ممنون امروز هم دوتا بازیسلام. دوستان من تا الان سه تا بازی با این روش خریدم... و هیچ مشکلی به وجود نیومده... برای نمونه بازی Plants vs. Zombies Garden warfare رو آنلاین بازی کردم....
قیمتا کمی ثبات نداشت چون ریجن استرالیا بود بازی 70دلاریو میداد 127دلارقبلا" قیمت چند بود که الان شد 80؟؟
اگر شما هم دیتا بفروشید خیلی عالی میشه