• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▲▽▲▽▲▽▲▽▲★█:..فروش بازی های PS4 , XBOX ONE دیجیتالی..:█★▲▽▲▽▲▽▲▽▲

چه کنسولی رو بیشتر دوست دارید؟

• Total voters
    175
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dante sparda

Registered User
لایک‌ها
96
سلام دوست عزیز.

میگم من سرعت دانلودم پایین هستش و به خاطر همین نمیتونم خودم بازی‌ها را دانلود کنم. به خاطر همین معمولا دیتای بازی‌هامو که مال ریجن که آمریکا میشه رو دی وی دی میخرم.

الان شما گفتی که ریجن بازی‌هاتون مال استرالیا هستش. و من سوالم اینه که آیا دیتای ریجن آمریکا روی استرالیا جواب میده؟ کلا استرالیا ریجن چند هستش؟

و یه سوال مهم‌تر دیگه. من اگه یه بازی از شما بخرم. بعدا که دیگه احتیاجی نداشتمش و مثلا بازی را کاملا تموم کردم، میتونم به کسه دیگه‌ای بفروشمش درسته؟ چون آخه تو روش شیرینگ نمیشه بازی را فروخت، ولی چون شما گفتید بازی کامل را بهمون میدید پس میشه بعدا یه کسه دیگه‌ای فروختش؟

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
لینک استرالیا با آمریکا فرق داره داداش من خرید کردم ولی میتونی تو همین سایت بدی برات دانلود کنن واسه من سه تا بازیم شد 47 گیگ که کلا با هزینه پست پیتاز و dvd شد 28هزارتومان که واقعا بهتر و به صرفه تره چون اکانت ماله شما میشه و میتونید بین 2نفر دیگه جز خودتون شیر کنید یا بفروشیدش و dvd هاتونم همراش بدید به مشتریتون ولی تو شیرینگ نمیتونید بازی هاتو بفروشید و بدتر از همه dvd هاتونم مثل من دست خودتون میمونه....
الان ریجن استرالیا 4 میشه فکر کنم اکتیو که کنی ممیتونی با اکانت خودت که آمریکا یا ... هر ریجنی باشه بازی کنی و تروفی بگیری و بعد راحت اکانت به همراه dVD هاتو بفروشی و دیگه دردسر کمتری داری دوست عزیز.

exit_key

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوست عزیز.

میگم من سرعت دانلودم پایین هستش و به خاطر همین نمیتونم خودم بازی‌ها را دانلود کنم. به خاطر همین معمولا دیتای بازی‌هامو که مال ریجن که آمریکا میشه رو دی وی دی میخرم.

الان شما گفتی که ریجن بازی‌هاتون مال استرالیا هستش. و من سوالم اینه که آیا دیتای ریجن آمریکا روی استرالیا جواب میده؟ کلا استرالیا ریجن چند هستش؟

و یه سوال مهم‌تر دیگه. من اگه یه بازی از شما بخرم. بعدا که دیگه احتیاجی نداشتمش و مثلا بازی را کاملا تموم کردم، میتونم به کسه دیگه‌ای بفروشمش درسته؟ چون آخه تو روش شیرینگ نمیشه بازی را فروخت، ولی چون شما گفتید بازی کامل را بهمون میدید پس میشه بعدا یه کسه دیگه‌ای فروختش؟
جواب شما توسط دوستمون در پست بالا داده شد
اره دقیقا میتونی بدی برات دانلود کنن بچه های فروم با سرعت 100مگابیت برات دانلود میکنن
دقیقا اینگار شما صاحب بازی هستید هیچ فرقه دیگه ای نداره

gLAdiat0R

Registered User
لایک‌ها
36
جواب شما توسط دوستمون در پست بالا داده شد
اره دقیقا میتونی بدی برات دانلود کنن بچه های فروم با سرعت 100مگابیت برات دانلود میکنن
دقیقا اینگار شما صاحب بازی هستید هیچ فرقه دیگه ای نداره
حرفتون خیال منو راحت کرد ;)

Dante sparda

Registered User
لایک‌ها
96
ممنون از جوابتون. یه چند روز دیگه پول گیرم میاد حتما ازتون میخرم. چون واقعا طرح عالی هستش. مخصوصا برای بازی‌هایی که تازه عرضه میشن و قیمتشون حالا حالاها پایین نمیاد.

فقط شرمنده یه سوال دیگه داشتم. اگه زمانی خواستیم بازی را به یکی دیگه بفروشیم. چجوری باید بهش ثابت کنیم بازی کامله و از طریق روش شیرینگ خریده نشده؟

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
اگه شیرینگ باشه چون روی دو کنسول دیگه اکتیو شده دیگه نمیشه اکتیو کرد و روی اکانت خودتون تروفی بگیرید فقط همون اکانت میتونید تروفی بگیرید و اکتیو نمیشه
وقتی اکتیو بشه روی کنسولش میفهمه که شیر نشده روی کنسول دیگه.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سلام
یک سوال
بازیهایی که میفروشید کنارش یه قفل نمیاد موقع اجرا که باید اول یه سی ثانیه به نت وصل بشی که بره ؟

ahmad1330

Registered User
لایک‌ها
82
اون قفل واسه اینکه active primary نکردید و اگه بازم نشد یک گزینه داره restore lisence اونو بزنی دیگه عکس قفل نمیاد

exit_key

Registered User
لایک‌ها
75
ایشالا موقعی که بتل:هاردلاین بیاد.از ایشون بازی رو میخرم :)
رده سنی این بازی برای بزرگ سالان تعریف شده از بس که خشونت توش به کار رفته
فکر کنم خیلی خفن باشه
ممنون از جوابتون. یه چند روز دیگه پول گیرم میاد حتما ازتون میخرم. چون واقعا طرح عالی هستش. مخصوصا برای بازی‌هایی که تازه عرضه میشن و قیمتشون حالا حالاها پایین نمیاد.

فقط شرمنده یه سوال دیگه داشتم. اگه زمانی خواستیم بازی را به یکی دیگه بفروشیم. چجوری باید بهش ثابت کنیم بازی کامله و از طریق روش شیرینگ خریده نشده؟
لطف داری
جواب رو باز دوست عزیزمون گفت
اگه شیرینگ باشه چون روی دو کنسول دیگه اکتیو شده دیگه نمیشه اکتیو کرد و روی اکانت خودتون تروفی بگیرید فقط همون اکانت میتونید تروفی بگیرید و اکتیو نمیشه
وقتی اکتیو بشه روی کنسولش میفهمه که شیر نشده روی کنسول دیگه.
خیلی ممنون از اینکه وقت میزارید جواب میدید
درود
اقا من تازه ps4مو فروختم بخاطر قیمت بالای بازیاش
ینی من میتونم به این حرکت شما اعتماد کنم و برم دوباره بخرمش؟
شما صاحب اختیاری:D

Nima_SPARTACUS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. دوستان من تا الان سه تا بازی با این روش خریدم... و هیچ مشکلی به وجود نیومده... برای نمونه بازی Plants vs. Zombies Garden warfare رو آنلاین بازی کردم....

exit_key

Registered User
لایک‌ها
75
سلام. دوستان من تا الان سه تا بازی با این روش خریدم... و هیچ مشکلی به وجود نیومده... برای نمونه بازی Plants vs. Zombies Garden warfare رو آنلاین بازی کردم....
ممنون امروز هم دوتا بازی
dying light premium edition
به قیمت هرکدوم 129$ پیش خرید کردم براتون انشالله دوروز دیگه منتشر میشه لذت ببرید

AaronP

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.
اگر امکانش هست پ.خ منو چک کنید و جواب بدید :)

exit_key

Registered User
لایک‌ها
75
قیمت ها یه تکونی بهش دادم و همچنین تایپیک ویرایش و یه چندتا چیز جدید اضافه کردم

ریجن امریکا هم اضافه شد

mmad68

Registered User
لایک‌ها
83
قبلا" قیمت چند بود که الان شد 80؟؟
اگر شما هم دیتا بفروشید خیلی عالی میشه