mehdilanda
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 6
پ.خ رو چک کنید
سلام دوست عزیزم، چرا که نه! به صورت خصوصی در خدمتتون هستم، زیرا بحث قیمت کالا برخلاف قوانین انجمن هست. برای بنده مهم کیفیت کار هست چون از بین دو جنس با کیفیت ترین و اصیل ترین رو انتخاب می کنم و گاهی قیمت هم بالاتر می ره. در پست اول هم اشاره کردم. برای بنده خدمتی که ارائه می دم بسیار مهم تر از قیمت هست یعنی بهترین کیفیت و استاندارد، این محال نیست جای دیگری ارزان تر پیدا بشه و من انکار نمی کنم. موفق باشيدسلام دوست عزیز در مورد قیمتای برخی اجناستون می تونم انتقادی داشته باشم؟
بله دوست عزیز، ممنونممغازه چهار راسولیه نه .../؟؟؟؟ قیمتاتون عالیه
فعلا خیر، ان شاالله به زودي فراهم خواهد شد،امکان تحویل حضوری در تهران محیا شده یا خیر
سلام دوست عزیزمعزیز قیمتهاتون خوبه و اصلا گرون نیست ولی خب بیشتر محصولاتی که قرار دادید را میشه با همین قیمت شما یا مثلا ۵۰۰ تومن گرونتر از مغازه های شهر خودمون خریداری کتیم در مورد خرید اینترنتی قیمت باید جوری باشه که با هزینه پست باز هم مبلغی از قیمت مغازه های اطراف کمتر باشه که انگیزه ای برای خرید باشه من اگه زاهدان بودم قطعا برای خرید مزاحمتون میشدم ولی برای خرید اینترنتی صرف نمیکنه واسه همین اگه واستون مقدور هست تخفیف بیشتری روی اجناس لحاظ فرمایید
دیگه اینکه روغن هسته انگور اگه موجود هست مارک و قیمت لطف کنید
ممنون
تحویل حضوری به این معناست که یا خودتون تشریف میارید و مستقیم دریافت می کنید (هزینه پستی رایگان) و یا هزینه پیک موتوری پاتون میفته تا درب منزلتون.امکان تحویل حضوری تهران چه جوریه؟
یعنی دیگه پول پست نمیدیم؟
سلام دوست عزیزمسلام
با تشکر از آقا سالار چادری که معرفی کردن رو خریداری کردم و به دستم رسید
برای راهنمایی بقیه دوستان بگم که از لحاظ اندازه خیلی بزرگ تر از اون چیزی که در تصاویر به نظر میاد هست و به نظرم برای خواب ۷-۸ نفر مناسب باشه، جنسش هم خیلی ضخیم و خوب هست ( البته من کارشناس نیستم و اینو فقط از مقایسه با چادر قبلیم می گم ). ضد آب بودنش رو هم تست کردم . یه تفاوتی که با چادر قبلیم داره اینه که علاوه بر ورودی که توری داره دقیقا مقابلش یه در کاذب هم اندازه در اصلی چادر وجود داره که وقتی زیپش رو باز کنی همراه با پنجره ها، یه جورایی مث پشه بند میشه. کفی چادر هم از همون جنس وضخامت دیواره هاش هست . فنرهای چادر در مقایسه با چادر قبلیم کلفت تر و محکم تره. چادر خیلی راحت باز و بسته میشه؛ البته شاید من تکنیکم خوب باشه
وزن چادر یکم نسبت به چادرای ایرانی سنگین تره و فک می کنم به خاطر جنسش و فنرهاش باشه. خودم به شخصه خیلی ازش راضیم..
بازم ممنونم از زحمت و پیگیری اقا سالار
Good day ساخت اندونزی می باشد. پیغام خصوصی جواب داده شد...کاپوچینو Good Day محصول کدوم کشوره؟ پیغام خصوصی هم ارسال شد
خواهش می کنم دوست عزیزمسلام
با تشکر از آقا سالار عزیز
مقداری مواد غذایی ازیشون خریداری شد
بسیار محترم وخوش اخلاق وخوش برخورد هستن