• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

★بازار بزرگ رسولی زاهدان★کالای نظامی★مواد غذایی خارجی★کانال تلگرام افتتاح شد★

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
شما خودتون خریدار کیسه خواب هم هستید؟ من دونه ای 54 تومن بهتون میدم
سلام دوست عزیزم
کیسه خواب چینی و جنس با کیفیت کم تر در حد 45-50 تومن هم ما موجود داریم حتی قیمت پایین تر، اما از اون جایی که قصد مون ارائه بهترین کار از بهترین برند ها با بهترین کیفیت هست، اون ها رو معرفی و عرضه نکرده و نمی کنم. باید یک بار خرید کنید تا متوجه کیفیت کار بشید. ممنون از پیشنهادتون

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
لطفا عکس از مشخصات دقیق کیسه خواب کره ای بذارین

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
لطفا عکس از مشخصات دقیق کیسه خواب کره ای بذارین
ظاهر کیسه خواب ها تقریبا شبیه به هم هستن و با تصویر به تنهایی کیفیتشون رو نمیشه نشون داد، تصویر باز و بسته کیسه خواب گذاشته شده است...
با توجه به این که اجناس واقعا اصل و درجه یک می باشند و از کیفیتشون مطمینیم، اگر قصد خرید کیسه خواب رو دارید،در صورت این که فروشنده معتبر باشید و سابقه کاریتون زیاد باشه،نصف مبلغ رو میگیرم و بعد از دریافت کالا و رضایت از اون بقیه مبلغ رو واریز کنید و در شرایط دیگه (در صورتی که فروشنده معتبر نباشید)، در صورت عدم رضایت بنده مبلغ رو برگشت می زنم و جنس رو پس می گیرم.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ظاهر کیسه خواب ها تقریبا شبیه به هم هستن و با تصویر به تنهایی کیفیتشون رو نمیشه نشون داد، تصویر باز و بسته کیسه خواب گذاشته شده است...
با توجه به این که اجناس واقعا اصل و درجه یک می باشند و از کیفیتشون مطمینیم، اگر قصد خرید کیسه خواب رو دارید،در صورت این که فروشنده معتبر باشید و سابقه کاریتون زیاد باشه،نصف مبلغ رو میگیرم و بعد از دریافت کالا و رضایت از اون بقیه مبلغ رو واریز کنید و در شرایط دیگه (در صورتی که فروشنده معتبر نباشید)، در صورت عدم رضایت بنده مبلغ رو برگشت می زنم و جنس رو پس می گیرم.
این جواب درخواست من نبود !

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
این جواب درخواست من نبود !
مشخصات دقیق کیسه خواب رو در پست اول نوشتم، ایشالله در اسرع وقت چند تا تصویر با کیفیت بیش تر هم خواهم گذاشت و اگر جایی هم مشخصات دقیقشو نوشته بود ازش عکس می ذارم، موفق باشید

Last edited:

bi3da

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
امکان تحویل حضوری در تهران براتون مقدوره ؟
برای مواد غذایی تون منظورمه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
مشخصات دقیق کیسه خواب رو در پست اول نوشتم، ایشالله در اسرع وقت چند تا تصویر با کیفیت بیش تر هم خواهم گذاشت و اگر جایی هم مشخصات دقیقشو نوشته بود ازش عکس می ذارم، موفق باشید
ایده آل برای سفرهای تفریحی و همچنین کوهنوردان حرفه ای، قابلیت تحمل سرما تا ۵۰- درجه سانتیگراد، بسیار راحت که خوابی آرام را برای صاحبش به ارمغان می آورد.

- این کیسه خواب ها به گونه ای طراحی شده که دمایی تا ۵۰- را به راحتی تحمل می کنند و کاملا ضد آب، رطوبت، گرد و خاک طراحی شده است.

- ساخت دو کشور کره یا آمریکا می باشند که قیمت متفاوتی دارند.

- کیسه خواب های آمریکایی نیز الگو گرفته از کیسه خواب های ارتش آمریکا می باشند و با نام USA-ARMY تولید می گردنند.
...
من قسمتی مشخصات دقیق شما رو در پست اول نمیبینم

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
امکان تحویل حضوری در تهران براتون مقدوره ؟
برای مواد غذایی تون منظورمه
ارسال کالا به تهران از طریق باربری و اتوبوس با قیمت بسیار مناسب انجام می دیم ولی امکان تحویل حضوری همچنان مهیا نیست. درصدد واگذاری نمایندگی فروش در تهران هستیم...

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
ایده آل برای سفرهای تفریحی و همچنین کوهنوردان حرفه ای، قابلیت تحمل سرما تا ۵۰- درجه سانتیگراد، بسیار راحت که خوابی آرام را برای صاحبش به ارمغان می آورد.

- این کیسه خواب ها به گونه ای طراحی شده که دمایی تا ۵۰- را به راحتی تحمل می کنند و کاملا ضد آب، رطوبت، گرد و خاک طراحی شده است.

- ساخت دو کشور کره یا آمریکا می باشند که قیمت متفاوتی دارند.

- کیسه خواب های آمریکایی نیز الگو گرفته از کیسه خواب های ارتش آمریکا می باشند و با نام USA-ARMY تولید می گردنند.
...
من قسمتی مشخصات دقیق شما رو در پست اول نمیبینم
حق با شماست، از اونجایی که در سفر کاری هستم به محض برگشتن حتما مشخصات را کامل می کنم...

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
با تشکر از saalaar عزیز
مقداری مواد غذایی ازیشون خریداری کردم.

Punisher_Immortal

Registered User
لایک‌ها
13
3 عدد شکلات صبحانه نوتلا و 3 عدد زیتون کوچک با 1 عدد پودر مکمل تقویتی و چاق کننده از ایشون خریداری شد باتشکر

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
3 عدد شکلات صبحانه نوتلا و 3 عدد زیتون کوچک با 1 عدد پودر مکمل تقویتی و چاق کننده از ایشون خریداری شد باتشکر
ممنون بابت خریدتون، ایشالله فردا صبح ارسال میشه، ایشالله که بتونه رضایتتون رو فراهم کنه و از مشتری های ثابتمون بشید...

Mr Jok3r

Registered User
لایک‌ها
59
سلام برادر
مکمل های بدن سازی اصل هم دارید ؟

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
سلام برادر
مکمل های بدن سازی اصل هم دارید ؟
سلام رفیق
خیر نداریم،
فقط پودر اوالتین که شامل مالت و گندم اوالتین و پودر کاکائو هست، موجود می باشد، که حدوداً هر لیوانش 400 کیلو کالری داره و پرتینش هم خوبه و یک مکمل کمکی هست...

jok4u

Registered User
لایک‌ها
35
محصولات متنوع و خوبي داريد ايشالا خوب بفروشيد :)

بالا