مبارکتون باشه دوست عزیزم، از نظر کیفیت از محصولات ما مطمئن باشید، قیمت هم می تونید با بقیه مقایسه کنید، ایشالله به زودي به دستتون برسه و با رضایت تمام و خوشی ازشون استفاده کنید،من یه عینک خریدم انشالا OK باشه برای دوستان هم میخرم
متاسفانه موجود نداریم دوست عزیزمکره بادام زمینی خارجی میخام میتونید تهیه کنید ؟
سلام دوست عزیزمسلام
قیمت زیتون ها 2 و نیم کیلویی 33 تومنه؟
تاریخ مصرفشون چیه؟
با تشکر
سلام دوست عزیزم؛ یه مدل هست و فقط در رنگ لنز تفاوت و به همه ابعاد صورت می خوره و سایز بندی نداره، موفق باشیدسلام
عینک آفتابی Revision چه سایزهایی موجوده؟
Small
Regular
Large
Revision ها همه مدل هاش در سه سایز سایزبندی دارند مطمئنید خوب نگاه کردید که سایز بندی نداره؟سلام دوست عزیزم؛ یه مدل هست و فقط در رنگ لنز تفاوت و به همه ابعاد صورت می خوره و سایز بندی نداره، موفق باشید
متوجه هستم که سه سایز داره رفیق، ولی ما سه سایزشو ندارم و یکیش موجود هست که نگاه که کردم Regular هست. که به همه سایز صورتی Regular می خوره...Revision ها همه مدل هاش در سه سایز سایزبندی دارند مطمئنید خوب نگاه کردید که سایز بندی نداره؟
http://www.revisionmilitary.com/store/sawfly.html
GEN1 یا GEN2متوجه هستم که سه سایز داره رفیق، ولی ما سه سایزشو ندارم و یکیش موجود هست که نگاه که کردم Regular هست. که به همه سایز صورتی Regular می خوره...
GEN2 [emoji4]
تمام محصولات غذایی رو بانصف قیمت میتونم تامین کنم واقعا شما خیلی بیشتر دارین سودمیبرین.سلام داداش
باعث افتخار هست که مارو انتخاب و خرید کردید، شما جزو اولین مشتری های پی تی هستید. امیدوارم از محصولات با رضایت تمام و شادی استفاده کنید و مشتری دایمی ما بشید.
تمام سعیمون اینه با کیفیت ترین ها و بهترین ها رو برای شما فراهم کنیم. ایشالله به زودی به دستتون خواهد رشید. شاد، ثروتمند و سعادتمند باشید.
سلام دوست عزیزم،تمام محصولات غذایی رو بانصف قیمت میتونم تامین کنم واقعا شما خیلی بیشتر دارین سودمیبرین.