به نظر من nokia c2-03 گزينه خوبي ميتونه باشه
هم خيلي شيكه هم لمسيه هم كيبورد داره.كاملآ هم فارسي رو ساپورت ميكنه.
asha 200 مشکی دارم عید خریدمش
خط و خش هم نداره ...قیمت مد نظرت چنده ؟؟من مترولا میخوام حاظرم اختلاف قیمت بین اشا و مترولا رو بهت بدم ؟؟یه مترولا پیدا شه من اینو بدم شما قبوله؟
من به مترولا میگم موتور مولا
فروش ندارم تعویض با مترولا
motorola ex119 دو سیم کارته دارم صفحه لمسی هم داره کلا" 10 روز از خریدش میگذره و چون اس ام اس فارسی نمیدهمی خوام بفروشمش
مشاهده پیوست 129155
به نظر من nokia c2-03 گزينه خوبي ميتونه باشه
هم خيلي شيكه هم لمسيه هم كيبورد داره.كاملآ هم فارسي رو ساپورت ميكنه.
دوست عزیز به این سایت سری بزن.
GSMArena.com - GSM phone reviews, news, opinions, votes, manuals and more...
ممنونم . این سایت رو میدونستم ... سالهاست که باهاش کار میکنم......
شما هم به این سایت سری بزن ببین خوشگله >>
سلام.آره بهت تبریک میگم،خیلی عالیه،ایشالله که موفق باشی،از اون چندتا عکسی هم که گذاشتی استفاده کردم،البته من قبلا هم به سایتت ر زده بودم،یادش بخیر،اولین بار برای خرید نوکیا 6100 از طریق همین سایت بهت پیغام دادم،و باهات آشنا شدم،تو پی تی هنوز عضو نشده بودم.
راستی اون بالای صفحهی اصلی اولین نوشته ات تاریخش واسه آذرماهه که حتما اصلاحش کن،چون بازدید کننده با نگاه اول فکر میکنه که مدتهاست سایت رو بروز رسانی نکردی و دیگه به پایین تر صفحه نگاه نمیکنه.
یا علی
سانسونگ ch@t 322 کیبورد کامل با گارانتی اصلی مایکروتل ده ماه مونده. عکسهاش رو براتون آپلود کردم :
Download C3222.zip
از همه جاش عکس گذاشتم و خش خاش رو حتی اونهایی که به زحمت میشه دیدشون هم با دوربین ۱۴ مگاپیکسلی عکس گرفتم و گذاشتم.
قیمتش تهران قبل از تعطیلی ها ۱۶۵ تومن بود پرسیدم. شما قیمت پیشنهادیتون رو بگید ایشالا معامله کنیم.
گوشی سر جمع یک ماه و نیم کارکرده و باتریش کمتر از ۵ بار شارژ شده. گارانتی طلایی مایکروتل داره و کیبرد فارسی (نه عربی).
جعبه و وسابلش هم تکمیله. هیچگونه مشکلی نداره از نظر فنی.
خبرش رو بدید.
ممنون.
نخواستید اینو ؟ قیمت رو باهاتون راه میام تا جایی که بتونم.
ممنونم . این سایت رو میدونستم ... سالهاست که باهاش کار میکنم......
شما هم به این سایت سری بزن ببین خوشگله >>
سلام.آره بهت تبریک میگم،خیلی عالیه،ایشالله که موفق باشی،از اون چندتا عکسی هم که گذاشتی استفاده کردم،البته من قبلا هم به سایتت ر زده بودم،یادش بخیر،اولین بار برای خرید نوکیا 6100 از طریق همین سایت بهت پیغام دادم،و باهات آشنا شدم،تو پی تی هنوز عضو نشده بودم.
راستی اون بالای صفحهی اصلی اولین نوشته ات تاریخش واسه آذرماهه که حتما اصلاحش کن،چون بازدید کننده با نگاه اول فکر میکنه که مدتهاست سایت رو بروز رسانی نکردی و دیگه به پایین تر صفحه نگاه نمیکنه.
یا علی
سلام ... ممنونم... سایت که واقعا حدود 6-7 ماه آپدیت نشده ......... پست های ایام فاطمیه هم مال قبل بود که تاریخش رو بروز کردم بیاد صفحه اول . آخه 80 درصد اطلاعات سایت پاک شده . از اون موقع دیگه حال ندارم اطلاعات آپ کنم روش . اما فرصت بشه یه تغییرات اساسی میدم حتما ان شاء الله........ ممنونم سید جانم
سلام
داداشم یدونه از این سامسونگ کشویی ها داره
2سیم...دوربین3و...اسمشم یادم نیست
اسمش
b5702 هست داداش
می گن بهترین گوشی دو سیمکارت هست
قابش هم فلزی و مقاومت بالایی داره
من میگم HTC Chacha بگیر بعد Gmate بخر دو سیم کارته بشه.
داداش یه دستگاهی هست به اسم Gmate قیمتش 170 با بلوتوث به آیفون و گوشی های اندروید وسل میشه بعد دو سیمش میکنه
آشنایی با دستگاه Gmate