• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

♥خریدار گوشی 2 سیم کارته ( کیبور دار باشه بهتره )... به نظر شما بهترین گوشی 2 سیـــم کارت چیه ؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

archipay

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. عزيز جان منم يه B7722 سامسونگ دارم كه مي خوام بفروشم هنوز وقت نكردم براش تاپيك بزنم. اگه خواستي يه قيمت بده با هم معامله كنيم. تميزه تميز هست فكر كنم هنوز گارانتي هم داره. تاپيكش هم كه زدم خبرت ميكنم. الان تو بازار قيمتش 360 هستش

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
سلام. عزيز جان منم يه B7722 سامسونگ دارم كه مي خوام بفروشم هنوز وقت نكردم براش تاپيك بزنم. اگه خواستي يه قيمت بده با هم معامله كنيم. تميزه تميز هست فكر كنم هنوز گارانتي هم داره. تاپيكش هم كه زدم خبرت ميكنم. الان تو بازار قيمتش 360 هستش

باشه . تاپیک بزنید ببینیم چی میشه......... خدا بزرگه.

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
تاپبک خوبی شده ها! واسه کسی که مثل ما بخواد 2 سیم خوب بگیره!
یه زحمت می کشی مدل های موتورلا و نوکیا رو که بلوتوث دارن و اس فارسی هم ساپورت می کنند لیست کنی
ممنون

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
آقا من سه سیم یا چهار سیم میخوام کسی داره؟

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
تاپبک خوبی شده ها! واسه کسی که مثل ما بخواد 2 سیم خوب بگیره!
یه زحمت می کشی مدل های موتورلا و نوکیا رو که بلوتوث دارن و اس فارسی هم ساپورت می کنند لیست کنی
ممنون

والا موتورولا ظاهرا 115 فارسی میگیره و بلوتوث هم داره . بقیه ش رو نمیدونم

نوکیا که خیلی مدل هست ...

آشا 200 هست . X2 هم چند مدل داره .....که بلوتوث هم داره .

آقا من سه سیم یا چهار سیم میخوام کسی داره؟

سه سیم یا چهار سیم دیگه گوشی چینی میشه که هم ضرر داره و هم به مفت گرونه.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
بیا بالا ببینم پیشنهاد دیگه هم هست یا نه.

sailor,s

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز به نظر من بهترین و جدید ترین گوشی 2 سیم کارته فول کیبورد motorla ex119هست هم لمسی هست هم کیبورد هم 2 سیم هم اصل هم ارزون نهایت قیمتش 250هست که ایرانم وارد کرده الاادین بگردی گیرت میاد
اینم عکسش
Motorola EX119 pictures, official photos
اینم مشخصات
Motorola EX119 - Full phone specifications
امید وارم بتونی پیداش کنی
در ضمن نتونستی به زودی من دارم فروشگاه موبایل میزنم تو پرشین تولز انشالله میارم قیمتهامونم از تمام ایران انشالله کمتره و سعی میکنیم کامل هم باشیم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوست عزیز به نظر من بهترین و جدید ترین گوشی 2 سیم کارته فول کیبورد motorla ex119هست هم لمسی هست هم کیبورد هم 2 سیم هم اصل هم ارزون نهایت قیمتش 250هست که ایرانم وارد کرده الاادین بگردی گیرت میاد
اینم عکسش
Motorola EX119 pictures, official photos
اینم مشخصات
Motorola EX119 - Full phone specifications
امید وارم بتونی پیداش کنی
در ضمن نتونستی به زودی من دارم فروشگاه موبایل میزنم تو پرشین تولز انشالله میارم قیمتهامونم از تمام ایران انشالله کمتره و سعی میکنیم کامل هم باشیم
من این گوشی رو دارم تو رنج قیمت خودش معرکس فقط اس ام اس فارسیم نشون نمیده تو فارسی مشکل داره اعصاب خرد کنه ولی درست خواهد شد یکی 2 روزه

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
من این گوشی رو دارم تو رنج قیمت خودش معرکس فقط اس ام اس فارسیم نشون نمیده تو فارسی مشکل داره اعصاب خرد کنه ولی درست خواهد شد یکی 2 روزه

چحوری درست خواهد شد ؟؟؟؟؟ سیستمش رو نمیشه آپدیت کرد که فارسی نشون بده ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان به نظر من در حال حاضر بهترین گوشی دو سیمکارته با توجه به قیمتش nokia asha 200 هست که هم خوش دسته و هم واقعن یه قیمتش به صرفه هست....

echijon

Registered User
لایک‌ها
41
گوشیه سامسونگ مدل Galaxy y pro B5512 هم گوشیه فوق العاده ای هست ، دوسیم کارت ، صفحه کلید کامل و فارسی ، صفحه تصویر لمسی و و از همه مهمتر اینکه سیستم عامل اندروید روش سواره
فقط میمونه قیمتش که حدود 340 هست الان
خودم قصد دارم تا چند روز آینده یکیش رو بخرم توی مغازه هم باهاش کار کردم خیلی خوش دسته و دکمه های خوبی واسه ی تایپ داره

samsung-galaxy-y-pro-duos.jpg

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
شما فرمودید گوشی چینی نمی خواید اجازه بدید چندین مدل از گوشی های دو سیم کارت خدمتتون معرفی کنم .

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
دوستان به نظر من در حال حاضر بهترین گوشی دو سیمکارته با توجه به قیمتش nokia asha 200 هست که هم خوش دسته و هم واقعن یه قیمتش به صرفه هست....

ممنونم....... فقط 2 رنگش تو بازار هست دیگه ؟ مشکی و صورتی..... رنگ دیگه کسی میتونه پیدا کنه ؟ مثل سفید..؟

گوشیه سامسونگ مدل Galaxy y pro B5512 هم گوشیه فوق العاده ای هست ، دوسیم کارت ، صفحه کلید کامل و فارسی ، صفحه تصویر لمسی و و از همه مهمتر اینکه سیستم عامل اندروید روش سواره
فقط میمونه قیمتش که حدود 340 هست الان
خودم قصد دارم تا چند روز آینده یکیش رو بخرم توی مغازه هم باهاش کار کردم خیلی خوش دسته و دکمه های خوبی واسه ی تایپ داره

مشاهده پیوست 135860

آره خوب . خوبه . اگر پیدا کردی دست دو منم میخوام....... تا 250 میتونم بدم. ممنونم

شما فرمودید گوشی چینی نمی خواید اجازه بدید چندین مدل از گوشی های دو سیم کارت خدمتتون معرفی کنم .

بفرمایید...

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
این مدل های گوشی نوکیا می باشند که دارای دو سیم کارت می باشند .

nokia x1-01

nokia c1-00

nokia c2-00

nokia asha 200

برای روی هر کدام از مدل ها کلیک کنید مشخصات کامل و مویرگی آن باز می شود .

(فقط عذر می خوام بابت کمی و کاستی موجود در سایت ، چون سایت ما در حال طراحی هست و قیمت ها هم هنوز داخل آن وارد نشده است .)

در مورد اطلاع از قیمت پیغام خصوصی بدید تا از روی لیست انبار قیمت براتون ارسال کنیم .

به یار داشته باشید آخرین قیمت از ما بکنید .
یا حق .

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
این مدل های گوشی نوکیا می باشند که دارای دو سیم کارت می باشند .

nokia x1-01

nokia c1-00

nokia c2-00

nokia asha 200

برای روی هر کدام از مدل ها کلیک کنید مشخصات کامل و مویرگی آن باز می شود .

(فقط عذر می خوام بابت کمی و کاستی موجود در سایت ، چون سایت ما در حال طراحی هست و قیمت ها هم هنوز داخل آن وارد نشده است .)

در مورد اطلاع از قیمت پیغام خصوصی بدید تا از روی لیست انبار قیمت براتون ارسال کنیم .

به یار داشته باشید آخرین قیمت از ما بکنید .
یا حق .

قیمتتون که خیلی خوبه .... 0 تومان

من میخوام با همین قیمت .... :D

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
قیمتتون که خیلی خوبه .... 0 تومان

من میخوام با همین قیمت .... :D

عرض کردم که دوست من اونم بولد کردم :

یا حق .

smpd

Registered User
لایک‌ها
449

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
یعنی چی بولد شده ؟

سلام
بولد : پر رنگ

یعنی پست اول که در همین صفحه داده شده است که در آن لیست گوشی ها را آوردم را بخوانید متوجه میشید عرض کردم سایت در دست طراحی هست و قیمت در آن زده نشده است .
ولی مشخصات مویرگی و تخصصی در سایت موجود می باشد و ۳ گروه طراحی و بهنه سازی در حال کار بر روی سایت هستند تا هر چه سریعتر (ان سا الله تا اواسط هفته بعد) سایت بالا بیاید و به شما هموطنان گرامی گوشی و لوازم جانبی بدون هیچ واسطه و به طور مستقیم با بهترین قیمت ارائه دهد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا