• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان بانک ملت 6 تومن از حساب من کرده واسه خرید ، ولی به حساب گیرنده نریخته!
حالا چه خاکی تو سر کچلم کنم؟؟؟

خیلی راحته دوباره 6 تومن بریز به حسابش :دی

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان،دوستان !

سلام

ببینین من معلولیت جسمی دارم،عملا برام تو جامعه کار نیست تازه باشه هم با توجه به نرمی استخون از خونه بیرون رفتن برام ریسک داره،نمیدونین دانشگاه رو با چه شرایطی رفتم حرف زیاده برم سر اصل مطلب

ببینین من پدرم جابه جام میکنه الانم پیر شده واقعا نمیدونم چی کنم همیشه هم واسه دل گرمی ما (خواهرمم هم مثل منه ،پدر مادرم پسر عمو دختر عمو هستن) میگه کو تا ما پیر شیم اما وقتی بغلم میکنه دیگه مثه قدیم راحت نفس نمیکشه ،قلبش تند تند میزنه حقوقشم اینقدر نیست که برامون مستخدم بگیره

من یه وام 10 میلیونی میتونم بگیرم ،تنها کاری که میتونم بکنم کار توی اینترنته تجربه 1 دونه سایت رو هم دارم شکست خوردم اما خیلی چیزا دستم اومده همکاری در فروشم کار کردم اما درامدش کفاف نمیده چون اگر این 10 میلیونو بگیرم باید قسطشو بدم از طرفی میخوام پولی بمونه که بتونم باش مستخدم بگیرم
قبلا حسابام دقیق نبود ،اما الان که حساب کردم دیدم اگر ماهی 1 تومن بتونم در بیارم از پسشون بر میام !

قبلا از یکی از کاربرای اینجا که خیلیم فعالن توی پیغام خصوصی شرایطمو کامل گفتم و سوال کردم که چکار کنم اما متاسفانه حتی جوابمو ندادن !

فروشگاه اینترنتی یا هر سایتی که فکر میکنین بتونه زود به این درامد برسه معرفی کنین لطفا،کساییم که راه حل هایی دارن یا بزرگواری میکنن و تجربیاتشونو در اختیارم میذارن میتونن اگر دوست نداشتن اینجا بگن بهم ایمیل بزنن
این ایمیل منه : myallsiye تویه جیمیل
اصلا میشه با این پول این درامدو داشت ؟ کسی میتونه یکم مرحله به مرحله توضیح بده ؟

برام مهم نیست کسی حرفامو باور میکنه یا نه مهم اینه که بتونم پدرمو ازین وضعیت نجات بدم !

قدر سلامتتیتونو بدونین،دنیا مال شماهاست

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
دوستان،دوستان !

سلام

ببینین من معلولیت جسمی دارم،عملا برام تو جامعه کار نیست تازه باشه هم با توجه به نرمی استخون از خونه بیرون رفتن برام ریسک داره،نمیدونین دانشگاه رو با چه شرایطی رفتم حرف زیاده برم سر اصل مطلب

ببینین من پدرم جابه جام میکنه الانم پیر شده واقعا نمیدونم چی کنم همیشه هم واسه دل گرمی ما (خواهرمم هم مثل منه ،پدر مادرم پسر عمو دختر عمو هستن) میگه کو تا ما پیر شیم اما وقتی بغلم میکنه دیگه مثه قدیم راحت نفس نمیکشه ،قلبش تند تند میزنه حقوقشم اینقدر نیست که برامون مستخدم بگیره

من یه وام 10 میلیونی میتونم بگیرم ،تنها کاری که میتونم بکنم کار توی اینترنته تجربه 1 دونه سایت رو هم دارم شکست خوردم اما خیلی چیزا دستم اومده همکاری در فروشم کار کردم اما درامدش کفاف نمیده چون اگر این 10 میلیونو بگیرم باید قسطشو بدم از طرفی میخوام پولی بمونه که بتونم باش مستخدم بگیرم
قبلا حسابام دقیق نبود ،اما الان که حساب کردم دیدم اگر ماهی 1 تومن بتونم در بیارم از پسشون بر میام !

قبلا از یکی از کاربرای اینجا که خیلیم فعالن توی پیغام خصوصی شرایطمو کامل گفتم و سوال کردم که چکار کنم اما متاسفانه حتی جوابمو ندادن !

فروشگاه اینترنتی یا هر سایتی که فکر میکنین بتونه زود به این درامد برسه معرفی کنین لطفا،کساییم که راه حل هایی دارن یا بزرگواری میکنن و تجربیاتشونو در اختیارم میذارن میتونن اگر دوست نداشتن اینجا بگن بهم ایمیل بزنن
اصلا میشه با این پول این درامدو داشت ؟ کسی میتونه یکم مرحله به مرحله توضیح بده ؟

برام مهم نیست کسی حرفامو باور میکنه یا نه مهم اینه که بتونم پدرمو ازین وضعیت نجات بدم !

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

در مورد تخصص هاتون هم بگین؟
مثلا برنمه نویسی و این کارارو بلدین؟؟؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
دوستان،دوستان !

سلام

فک کنم یه بار برای بنده پ خ داده بودین ولی اشتباهی پ خ تونو رو پاک کردم , در هر صورت شرمنده .
توضیحات رو تا فردا سعی میکنم براتون میل کنم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان،دوستان !

سلام

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

در مورد تخصص هاتون هم بگین؟
مثلا برنمه نویسی و این کارارو بلدین؟؟؟

این دوستمون درست میگن
لطفا بیشتر از توانایی های خودتون بگید تا اینکه پیشنهاد های مناسب تری با توجه به تواناییهاتون از طرف دوستان دریافت کنید

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
رشته تحصیلیم ربطی به کامپیوتر نداشت اما الان بعد از چند وقت یه چیزایی رو یاد گرفتم

مثلا کار با cpanel رو کامل بلدم راه اندازیه سایت با وردپرس و نصب و تنظیم افزونه هاشو اما برنامه نویسی نه بلد نیستم

دیگه واسه من کار از قد بازیو و کلاس گذاشتنو الکی خود بزرگ کردن گذشته ،الان واقعا آخر خطم انگیزه زندگی صفره اما نیاز کشوندم به اینجا چون 11 سالمون که بود دکترا گفته بودن به 18 نمیرسن ،قفسه سینم برگشته،میدونین یعنی چی ؟ نمیدونم چرا 12 سالی دیر کرده،نکنه حالا حالا ها نیاد؟

پاهام فلجه اما کلم کار میکنه ،کارای رایت و اینارو کامل میتونم از پسش بر بیام ،انگشتام کج هست اما کار میکنه !

بچه ها کسی میتونه کمک و راهنمایی پله به پله کنه منظورم اینه که کلیاتو لااقل بگه اما با مراحل،خواهشا از چیزی که مطمئنین حرف بزنین جوری نباشه که من با این شرایطم کلی وقت و این یه زره سرمایرو بذارم فردا همش بپره اینو گفتم چون یکی برام ایمیل زده بود از رویاهاش گفته بود،گفته بود بیا یه سایتی مثه یوتیوب بزن نمونه ایرانیش آپاراته ماهی خدا تومن داره!!(دوست عزیزی که میل زدی ازت ممنونم و اگر الان این نوشترو میخونی امید وارم منو ببخشی اما خودت قضاوت کن !) ببینی دوستان شماها شاید بتونین اگر رویاتون شکست خورد دوباره شروع کنین اما شرایط من فرق داره

نترسین،هرچی بلدین بگین ،گفتم کلم هنوز کار میکنه تصمیم با خودمه شما هیچ مسئولیتی ندارین ،فقط دارین لطف میکنین ،حتی همین دوستمون !

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
رشته تحصیلیم ربطی به کامپیوتر نداشت اما الان بعد از چند وقت یه چیزایی رو یاد گرفتم

مثلا کار با cpanel رو کامل بلدم راه اندازیه سایت با وردپرس و نصب و تنظیم افزونه هاشو اما برنامه نویسی نه بلد نیستم

دیگه واسه من کار از قد بازیو و کلاس گذاشتنو الکی خود بزرگ کردن گذشته ،الان واقعا آخر خطم انگیزه زندگی صفره اما نیاز کشوندم به اینجا چون 11 سالمون که بود دکترا گفته بودن به 18 نمیرسن ،قفسه سینم برگشته،میدونین یعنی چی ؟ نمیدونم چرا 12 سالی دیر کرده،نکنه حالا حالا ها نیاد؟

پاهام فلجه اما کلم کار میکنه ،کارای رایت و اینارو کامل میتونم از پسش بر بیام ،انگشتام کج هست اما کار میکنه !

بچه ها کسی میتونه کمک و راهنمایی پله به پله کنه منظورم اینه که کلیاتو لااقل بگه اما با مراحل،خواهشا از چیزی که مطمئنین حرف بزنین جوری نباشه که من با این شرایطم کلی وقت و این یه زره سرمایرو بذارم فردا همش بپره اینو گفتم چون یکی برام ایمیل زده بود از رویاهاش گفته بود،گفته بود بیا یه سایتی مثه یوتیوب بزن نمونه ایرانیش آپاراته ماهی خدا تومن داره!!(دوست عزیزی که میل زدی ازت ممنونم و اگر الان این نوشترو میخونی امید وارم منو ببخشی اما خودت قضاوت کن !) ببینی دوستان شماها شاید بتونین اگر رویاتون شکست خورد دوباره شروع کنین اما شرایط من فرق داره

نترسین،هرچی بلدین بگین ،گفتم کلم هنوز کار میکنه تصمیم با خودمه شما هیچ مسئولیتی ندارین ،فقط دارین لطف میکنین ،حتی همین دوستمون !

ایول داری عمو

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوستان،دوستان !

سلام

سلام

:(

برم سر اصل مطلب :) البته شاید نظر خیلی ها با این حرف من موافق نباشه یا اصلا خوششون نیاد از چیزی که میگم :) این رو گفتم که این پیشنهاد و نظر شخصی منه :)

ببین دوست من شما شرایط خوبی داری برای راه اندازی این چیزی که میگم دقت کن نباید ناراحت بشی اخرش توضیح میدم چرا:

1- ایجاد یک وب سایت خیریه
2- بعد از ایجاد سایت بنر را در همین انجمن تاپیک بزن وب مستر های اینجا انسان های شریفی هستند بنر را در سایتشان قرار میدن من شخصا خودم الان یک موسسه خیره را با بنر دارم حمایت میکنم ... مطمئن باش بنر شما اگر در سایت 20 تا از وب مسترهای اینجا قرار بگیرد روزی صدهزار بازدید دارد و حتما جذب همکاری های مالی مردمی زیادی خواهد داشت.

3- بعد از شش ماه حتما سایت شما مطرح شده و کمک های مردمی زیادی جمع کرده که این کمک ها را در بانک سرمایه گذاری میکنید یا هرجای مطمئن دیگه ای و از سودش هم خودتان استفاده می کنید هم به سایرین که میشناسید یا از طریق سایت مراجعه میکنند کمک می کنید.

علت اینکه گفتم نباید ناراحت بشی 1- اکثر موسسه های حمایتی مثل محک یا ... توسط افرادی که تجربه مشکل را داشتند یا ارتباط مستقیم با ان داشتند ایجاد شده و هیچ کسی بهتر از شما نمی توانه صادق و پیگیر این فعالیت باشه 2- به خاطر شرایط شما اعتماد سازی ، تاسیس موسسه و گرفتن مجوز و غیره به سرعت انجام می شود.

این مطلب را عمومی نوشتم که احتمالا دوستانیکه میتوانند در طراحی سایت یا حمایت از سایت با بنر اعلام امادگی کنند نیز اگر موافق بودند بخوانند.

اگر خواستید این پیشنهاد را عملی کنید:
1- هاست و دامنه
2- بنر با 15000 بازدید روزانه
3- اضافه کردن امکان پرداخت انلاین به سایت و درگاه بانک
حمایت من از شما است :)

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ازش مدرک بخواه و تو پلیس سایبری ازشون بپرس که صحت داره یا نه
ایمیل هایی که زده الکی هست همش برگشت میخوره :)
البته متن ایمیل هم جوریه که انجام دادی کاریت نداریم انجام ندادی واستو نگاه کن ! مراجع قضایی ! فلان ...
متن ایمیل بیشتر منو یاد برخورد های بسیج میندازه :دی

حالا بگذریم 99% fake هست :)

تو سایت به پرداخت بانک ملت که چک کردم شرایط برای فرد حقیق رو به صورت زیر زده بود:

حالا 3 تای اولی مشکلی بابتش وجود نداره اما خوب جواز کسب می خواد امکانش هست کپی جواز کسب یک مغازه ارائه بشه؟ و برای سند چه سندی مد نظرشون هست؟

دوستانی که از به پرداخت بانک ملت گرفتن لطفآ راهنمایی کنن.ممنون

مدارک معمولی کارت ملی و شناسنامه میخواد مجوز هم نمی خواد فقط یه سند باید داشته باشی مثلا کپی سند خونه یا اجاره نامه ، سایت به پرداخت برو درخواست بده :) وقتی میگم هیچی نمیخواد باور کن برو درخواست بده یه زنگ بزن به شرکت به پرداخت درگاهتو بگیر :)

دوستان بانک ملت 6 تومن از حساب من کرده واسه خرید ، ولی به حساب گیرنده نریخته!
حالا چه خاکی تو سر کچلم کنم؟؟؟

این پوله اگر تا چند ساعت برگشت نخورده دیگه برگشت نمیخوره به حساب فروشگاه هم نمیره به اصطلاح میگن settel نشده و باید یا فروشگاه settel دستی انجام بده که پول میره به حسابش یا به شرکت به پرداخت زنگ بزنید بگید براتون پیگیری کنند که اول میگن به فروشنده بگو settel کنه اگر فروشنده بگه نمیتونم و یا این چیزا خودشون انجام میدن.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پست 2030 تایید میشه ...
قبلاً هم تو یه تاپیکی بود در مورد یه سرویس رایگان و خدمت به خلق خدا بحث شده بود، هاپو هم همچین پیشنهادی داده بود.
همچین موسساتی خیلی خیلی بیشتر از موسساتی مثه کمیته امداد و بهزیستی و کوفت و زهر ما میگیره که الان یه سری دزد و لاشخور مدیریتش میکنن!

پ.ن: علی، پورسانت منو کی میدی؟ :دی

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
سلام
من يكي رو ميشناختم كه اولش هيچ سرمايه اي نداشت و فقط حدود ١٠٠ تا ٢٠٠ تومن از باباش گرفت و حتي تخصصي هم نداشت و بعد با چند نفر آشنا شد توي اينترنت و رفت سراغ فروش سرور هاي اختصاصي و مجازي و اين چيزا و الان هم دراما خوبي داره..

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
پست 2030 تایید میشه ...
قبلاً هم تو یه تاپیکی بود در مورد یه سرویس رایگان و خدمت به خلق خدا بحث شده بود، هاپو هم همچین پیشنهادی داده بود.
همچین موسساتی خیلی خیلی بیشتر از موسساتی مثه کمیته امداد و بهزیستی و کوفت و زهر ما میگیره که الان یه سری دزد و لاشخور مدیریتش میکنن!

پ.ن: علی، پورسانت منو کی میدی؟ :دی

مخلصیم :دی
بزار راه بیوفته یه اختلاص 3000 میلیاردی میزنیم :دی

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
آقا تو ایران بعید می دونم...
وقتی کپی رایت نیست فایده نداره
تاره هر چیزی تو بزاری فردا فری میاد واسه دانلود....

خدا خیرشون بده ما هر کاری میایم انجام بدیم سد محکمی به نام کپی رایت جلوشو میگیره

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
خدا خیرشون بده ما هر کاری میایم انجام بدیم سد محکمی به نام کپی رایت جلوشو میگیره

پس چی !!!

کپی رایت @ کپی رایت

دیدین سر اون سایتی که حق کپی رایت کتاب رو رعایت نکرده بود مشمول 5میلیون و دویست هزار تومن جریمه شد !!!

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
پس چی !!!

کپی رایت @ کپی رایت

دیدین سر اون سایتی که حق کپی رایت کتاب رو رعایت نکرده بود مشمول 5میلیون و دویست هزار تومن جریمه شد !!!

یعنی واقعا کپی رایت وجود داره؟ جل الخالق چه حرفا
مگه میشه

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
اسم سایت یادم رفته!
الان پیداش میکنم براتون

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
دوستان اینجا کسی هست با پایگان کار کرده باشه؟
لغو سفارش رو می تونن الکی بزنن و بعد محصول رو ارسال کنن؟

بالا